Γενική συζήτηση Xiaomi Redmi 4A (Rolex)
- RedMi 4A
-
-
η ρομ ειναι στην beta εκδοση μηπως υπαρχει προβλημα με αυτο ?
-
Όχι είναι η official developer rom απ'όσο θυμάμαι με αυτά που είχες πει παλιότερα. Σου έρχονται ενημερώσεις κάθε βδομάδα έτσι? Έτσι το αγόρασες έτσι? Με αυτή τη rom μέσα σωστά?Open-source is the future
-
οχι το αγορασα με την global σταθερη
-
Και δούλευε η nano sim με τη stable?Open-source is the future
-
ναι δουλευε αλλα μετα απο λιγο καιρο μου εκανε νουμερα δηλαδη επρεπε να κανω επαναφορα για να την βλεπει το κινητο και ετσι αλλαξα σε μπετα μηπως και φτιαξει αλλα τωρα δεν την βλεπει καθολου
-
Είχες ξεκλειδώσει? Νομίζω είχες πει όχι έτσι? Και έβαλες τη beta μέσω updater σωστά?Open-source is the future
-
ναι μεσω update μονο
-
Ωραία οπότε σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα με την εγγύηση. Πήγαινέ το πίσω όπως σου είπα και πριν γιατί φαίνεται υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συσκευή σου αφού και πριν σου έκανε νούμερα. Διαφορετικά αν ήταν θέμα της rom θα είχαν και άλλοι με το redmi 4a πρόβλημα.
Πες τους τι ακριβώς έκανες και γιατί. Δηλαδή με την official stable είχες πρόβλημα γιατί σου έκανε νούμερα και είπες να δοκιμάσεις την official developer (beta) την οποία πέρασες μέσω updater χωρίς ξεκλείδωμα bootloader αλλά πάλι δεν βλέπει τη nano sim. Ξεκαθάρισε ότι δεν είναι πρόβλημα της sim.Open-source is the future -
οκ σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια να σαι καλα
-
Τίποτα φίλε μουOpen-source is the future
-
Όσοι έχετε βάλει την MIUI 9 στο 4A, πως συμπεριφέρεται η συσκευή; Πάει καλά με τη Nougat;Redmi 5 Plus... Είμαι καναλάρχης