Ευχαριστώ θα κάνω την έρευνα μου θα μελετήσω και θα επανέλθω!Ο/H 8@nos έγραψε:
Λογικά για να μην γνωρίζεις θα είναι κλειδωμένο αλλά για σίγουρα κοίτα εδώ ==> ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΑΝ Ο BOOTLOADER ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΣ Ή ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ
Αν δεν ξεκλειδώσεις bootloader δεν μπορείς να γυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση
Γενική συζήτηση Xiaomi Redmi 4A (Rolex)
- RedMi 4A
-
-
Καλημερα,μετα το update αριστερα απο το ακουστικο (δεξια ειναι η μπροστινη καμερα) αναβοσβηνει ενα κοκκινο φωτακι οταν η οθονη ειναι ανοιχτη. Ξερει κανενας τι ειναι αυτο?
-
-
Ο/H Cool13 έγραψε:
Καλημερα,μετα το update αριστερα απο το ακουστικο (δεξια ειναι η μπροστινη καμερα) αναβοσβηνει ενα κοκκινο φωτακι οταν η οθονη ειναι ανοιχτη. Ξερει κανενας τι ειναι αυτο?
Και ναι, είναι κάτι που συμβαίνει μετά το update στο MIUI 9, όχι μόνο στο Redmi 4A, αλλά και σε άλλα Xiaomi κινητά. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
@Cool13 μήπως έχεις χαμηλή στάθμη μπαταρίας;
Ο/H CybeRedmi έγραψε:
Ο/H Cool13 έγραψε:
Απενεργοποιησα τον αισθητηρα στις κλησεις,αλλα και παλι το φωτακι αναβοσβηνει κανονικα. -
Δεν είναι φυσιολογικό, θεώρησέ το bug της MIUI 9. Ίσως διορθωθεί σε μελλοντική αναβάθμιση ...
-
Ο/H CybeRedmi έγραψε:
Δεν είναι φυσιολογικό, θεώρησέ το bug της MIUI 9. Ίσως διορθωθεί σε μελλοντική αναβάθμιση ...
Εσενα σου δουλευει κανονικα? Μονο εγω ειμαι ο τυχερος? -
Όχι βέβαια.
Και σε μένα αναβοσβήνει.
Αλλά είναι αχνό. Μόνο σε σκοτεινό περιβάλλον φαίνεται.
Στο δικό σου φαίνεται έντονα;
Το τηλ. έχει MIUI 9.2.6.0, global stable. -
Οχι ενταξει και σε εμενα αχνο ειναι.
Την ιδια εκδοση εχουμε. Οποτε περιμενουμε να το φτιαξουν.. -
Από ήχο στα βίντεο που τραβάς, πώς είσαι;
Γράφεται σε χαμηλή ένταση όπως στην MIUI 8.5.7.0 ή το διόρθωσαν και πλέον γράφεται σωστά-δυνατά; -
καλημέρα το κόκκινο λαμπάκι είναι ο αισθητήρας φωτεινότητας
-
παιδες εχει καποιος βαλει την global και πως?????
" Γεωπόνος”