Γενική συζήτηση Xiaomi Redmi 4A (Rolex)
- RedMi 4A
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Λες κι εγω να κανω sync ολλανδια <-> ελλάδα με filezilla και sftp?! δεν ειναι κακή ιδέα, δεδομένου οτι οι 2 χρήστες των 4A ειναι μετα βίας 2G σε θέματα τεχνολογίας οπότε και το usb θα ήταν πολύπλοκο...Ο/H kexas έγραψε:
Μόλις τώρα φίλε δοκίμασα αυτό που είπες και όντως έχει θέμα με τους driver's USB στο PC. Παντός για μεταφορά αρχείων χρησιμοποιώ ή το Filezilla (ftp) ή το Shareit που είναι πάρα πολύ γρήγορα και δεν μπλέκεις και με καλώδια

Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους! -
Ο/H El_Griego έγραψε:
Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Λες κι εγω να κανω sync ολλανδια <-> ελλάδα με filezilla και sftp?! δεν ειναι κακή ιδέα, δεδομένου οτι οι 2 χρήστες των 4A ειναι μετα βίας 2G σε θέματα τεχνολογίας οπότε και το usb θα ήταν πολύπλοκο... :-DΚαλημέρα και καλές γιορτές σε όλους!Ο/H kexas έγραψε:
Μόλις τώρα φίλε δοκίμασα αυτό που είπες και όντως έχει θέμα με τους driver's USB στο PC. Παντός για μεταφορά αρχείων χρησιμοποιώ ή το Filezilla (ftp) ή το Shareit που είναι πάρα πολύ γρήγορα και δεν μπλέκεις και με καλώδια
Χρόνια Πολλά και καλά. -
Ο/H billphone έγραψε:
Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά στο Geekbuying έχει preorder το Redmi 4A με Official Global Version με την B20 στα 88€!
Τι είναι το B20; καλύτερα είναι με official ή ευρωπαϊκή ρομ;
Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Β20 είναι η συχνότητα στα 800 MHz για 4G συνδέσεις που χρησιμοποιείται κυρίως από την WIND αλλά και από τις υπόλοιπες στην επαρχίαΟ/H jimarios έγραψε:
Τι είναι το B20; καλύτερα είναι με official ή ευρωπαϊκή ρομ;Ο/H billphone έγραψε:
Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά στο Geekbuying έχει preorder το Redmi 4A με Official Global Version με την B20 στα 88€!
Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
δηλαδη το κινητο ειναι 4G και με τις αλλες ρομ που δεν ειναι Β20 δε πιανει 4g ;
-
Και σε εμένα έχει θέμα με τη σύνδεση USB για μεταφορά αρχείων στα Windows 10. Στο ένα PC κόλλησε η εγκατάσταση και δεν το βλέπει, στο άλλο μπήκαν οι οδηγοί, το βλέπει αλλά οι μεταφορές αρχείων άλλες φορές γίνονται άλλες όχι.Ο/H kexas έγραψε:
Καλήμερα φίλε μου , το κινητό άνοιξε μια χαρά και έβαλα την τελευταία gtv (όχι xtrv) που βρήκα στο download για αυτό το κινητό για ρουτ δεν δοκίμασα τίποτα γιατί το κινητό προοριζόταν για την μητέρα.Ο/H El_Griego έγραψε:
=============== Δεκ 25th 2016, 10:26am ===============
Μόλις τώρα φίλε δοκίμασα αυτό που είπες και όντως έχει θέμα με τους driver's USB στο PC. Παντός για μεταφορά αρχείων χρησιμοποιώ ή το Filezilla (ftp) ή το Shareit που είναι πάρα πολύ γρήγορα και δεν μπλέκεις και με καλώδιαΟ/H kexas έγραψε:
Καλήμερα φίλε μου , το κινητό άνοιξε μια χαρά και έβαλα την τελευταία gtv (όχι xtrv) που βρήκα στο download για αυτό το κινητό για ρουτ δεν δοκίμασα τίποτα γιατί το κινητό προοριζόταν για την μητέρα.Ο/H El_Griego έγραψε:

-
-
-
-
-
Νομίζω ότι είναι στα 88$ και όχι 88€...Ποια ακριβώς η διαφορά αυτής της rom και αν αξίζει....Ο/H billphone έγραψε: