Έχεις βάλει την ελληνική ρομ?Ο/H sylvester έγραψε:
Καλημέρα παιδιά.
Μόλις παρέλαβα το Redmi 4a. Μια χαρά φαίνεται το κινητάκι. Σε μένα το usb λειτουργεί κανονικά.
Γενική συζήτηση Xiaomi Redmi 4A (Rolex)
- RedMi 4A
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ναι έβαλα κανονικά, όλα μπόμπα ήτανε απλά το έδωσα το κινητό δεν το έχω άλλο
Σήμερα βγήκε στο global forum (τουλάχιστον σήμερα το παρατήρησα) η global rom για το redmi 4a επομένως όποια προβλήματα τυχόν δημιουργήθηκαν θα μείνουνε στο παρελθόν
Xiaomi MIUI Official ForumSent from my Nokia 3310 using Mapatalk -
Ο/H stef.s έγραψε:
Καλησπέρα.Γνωρίζετε κάποιο κατάστημα Ελλάδα με θήκες και tempered glass για το κινητό;
-
Η παραγγελία που έκανα στο gearbest για το MiMax τον Νοέμβριο ήλθε σε 15 μέρες, για το 4a στο ίδιο μαγαζί έφυγε 26/12 και ακόμη δεν παρέλαβα. Επίσης για κάτι αξεσουάρ παρέλαβα προχθές σε 45 μέρες. Εσείς που παραλάβατε πρόσφατα πόσο καιρό περιμένατε; ;
-
Απο το gearbest η παραγγέλια έφυγε 12/12/2016 και παρέλαβα 16/01/2017 το 4Α.
-
Ο/H jgougos έγραψε:
Η παραγγελία που έκανα στο gearbest για το MiMax τον Νοέμβριο ήλθε σε 15 μέρες, για το 4a στο ίδιο μαγαζί έφυγε 26/12 και ακόμη δεν παρέλαβα. Επίσης για κάτι αξεσουάρ παρέλαβα προχθές σε 45 μέρες. Εσείς που παραλάβατε πρόσφατα πόσο καιρό περιμένατε; ;
Γίνονται αυστηρότεροι έλεγχοι. Περιμένω θήκη εδώ και 51 μέρες καθώς και κινητό εδώ και 42 μέρες και ακόμα μου γράφουνε ότι έρχονται ελλάδα με την παραγγελία να έχει γίνει στα τέλη Νοέμβρη. Η υποαπασχόληση των εργαζομένων στο αεροδρόμιο σε συνδυασμό με τον εκτελωνισμό πολλών κινητών που έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό, έχει ως αποτέλεσμα την τεράστια αναμονή..
Καλές παραλαβές και μακριά από τελωνεία
Πάντα φιλικάSent from my Nokia 3310 using Mapatalk -
-
πας απευθείας εδώ και βάζεις όποια official rom θες ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
πας απευθείας εδώ και βάζεις όποια official rom θες ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
-
Έχει εγκαταστήσει κανείς την ελληνική 8.1.6.0 να μας πει εντυπώσεις σε σχέση με την 8.1.2.0 ?
-
-
Καλησπέρα πηρα το redmi 4a για την γυναίκα μου και μόλις το άνοιξα μου έβγαλε αναβάθμιση στην global 8.2.6. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ήρθε με ξεκλείδωτο bootloader. Είναι εντάξει αυτή η rom για να της την αφήσω;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk