Γενική συζήτηση Xiaomi Redmi 4A (Rolex)
- RedMi 4A
-
-
-
Εστειλα την αιτηση ξεκλειδωματος και μου εστειλαν αμεσως sms με τον κωδικο ,εκανα τα επομενα βηματα και μετα μου στειλαν sms οτι εχω επισημη εξουσιωδωτηση για ξεκλειδωμα-μπαινω στο mi flash unlock tool και μου βγαζει εικονα να συνδεσω το κινητο στο pc.Πρεπει να περιμενω και αλλον κωδικο για να συνεχισω την διαδικασια?
1.Σιγουρα πρεπει να κανω backup(το backup που θα βρισκεται στην συσκευη θα μπορεσω να το επαναφερω σε περιπτωση που παει κατι στραβα και σβηστουν τα παντα?)
2.Θα πρεπει να εχω για το unlock μεσα στην συσκευη μου καποια ΡΟΜ πχ την ελληνικη ή δεν ειναι απαραιτητο για αρχη?
Συγνωμη αν σας κουρασα με τις ερωτησεις και για το μακροσυρτο ποστ.. -
Αφού βεβαιωθείς ότι έχεις ενεργοποιημένο το usb debugging, το oem unlocking, και έχεις συνδέσει τον Mi λογαριασμό σου στο Mi unlock status, τότε μπαίνεις σε fastboot mode τρέχεις το Mi unlock tool για να ξεκλειδώσεις. Αν δεν κατάλαβες κάτι σχετικά με τους όρους που σου παρέθεσα, κάνε κλικ επάνω τους, ώστε να σε παραπέμψει στο λεξικό να δεις τι σημαίνει και πως επιτυγχάνεται.
-
O Bootloader ξεκλειδωθηκε με επιτυχια(σε 15 λεπτα απο την στιγμη που σταλθηκε η αιτηση,αν και ειχα απογοητευτει γιατι ακουγα θελει απο 2-10 μερες για να στειλουν κωδικο).Βρηκα αυτο το οδηγο en.miui.com/thread-576878-1-1.html για ρουταρισμα με εγκατασταση SUPERSU γιατι προς το παρων δεν θελω να αλλαξω ROM ,γνωριζει κανεις αν θα χαθουν και παλι οι ΟΤΑ updates η γενικα τα updates της stable rom.Η ελληνικη XTRV ειναι κατευθειαν ρουταρισμενη η οχι γιατι οι αποψεις που διαβαζω ειναι διαφορες
-
-
Υπαρχει καποιο TWRP που το υποστιριζει αυτο για παραδειγμα το miui-hellas απο το φορουμ?
-
-
-
-
Κατι ασχετο η Ελληνικη ξερουμε αν θα παρει αναβαθμιση σε Nougat?
-
Ο/H mrgeorge έγραψε:
Κατι ασχετο η Ελληνικη ξερουμε αν θα παρει αναβαθμιση σε Nougat?