Το ευχομαι ,αν και θα ρωτουσα αν θα παρει σε Ο(oreo?)
Γενική συζήτηση Xiaomi Redmi 4A (Rolex)
- RedMi 4A
-
-
-
Καλησπέρα. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Από citis αγόρασες; Ανέβασε και μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ROM έχεις.
-
-
-
@wolfman δες αν έχει ξεκλειδωτο bootloader. Ένα που πήρα από gearbest ήταν ξεκλειδωτο με custom global!
-
Ο/H jgougos έγραψε:
@wolfman δες αν έχει ξεκλειδωτο bootloader. Ένα που πήρα από gearbest ήταν ξεκλειδωτο με custom global!
επίσης πήγα να κάνω και αίτηση ξεκλειδωματος και ούτε αυτό μου επερνε. (μήνυμα ότι το κινητό δεν χρειάζεται.) -
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Η ROM είναι official. Ti σφάλμα σου βγάζει το Mi Unlock Tool?
-
Χαιρετώ τους κατόχους redmi 4a.....μπορει να μου πει καποιος γιατί το βράδυ χανω ενα 10% της μπαταριας χωρις λογο???????????
Ενω ολη μερα η μπαταρια ειναι πολλη καλη και δειχνει οτι πεφτει στο deep sleep το πρωί το βρίσκω μείον 10 με 11%.........το έχει παρατηρήσει κάποιος;;;;; Το έχω μόλις βδομάδα και με έχει νευριάσει πάρα πολυ.
Είχε stable και έκανε το ίδιο με dev που του έβαλα χθες.
" Γεωπόνος”
-
Ο/H mariosg71 έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ εχω το xiaomi redmi 4 A και δεν μπορω να βρω τις ρυμισεις τις σωστες για το ιντερνετ
γνωριζει κανεις ; ευχαριστω πολυ
-
- θελω βοηθεια.ηρθε ενα redmni 4a και ειναι ξεκλειδωτο γραφει.μαλλον το ξεκλειδωσε ο κινεζοσ χαχαχ.θελω να του βαλω την global stable και παω fastboot αφου γραφει ξεκλειδωτο και μου γραφει cannot find the flash_all_except_storage.bat.θελει παλι απο την αρχει να του βαλω china dev και να ξεκλειδωσω?
- θελω βοηθεια.ηρθε ενα redmni 4a και ειναι ξεκλειδωτο γραφει.μαλλον το ξεκλειδωσε ο κινεζοσ χαχαχ.θελω να του βαλω την global stable και παω fastboot αφου γραφει ξεκλειδωτο και μου γραφει cannot find the flash_all_except_storage.bat.θελει παλι απο την αρχει να του βαλω china dev και να ξεκλειδωσω?