Γενική συζήτηση Xiaomi Redmi 4A (Rolex)
- RedMi 4A
-
-
θα την ξαναπερασω
=============== Φεβ 11th 2018, 9:48pm ===============
δωσε
=============== Φεβ 11th 2018, 9:53pm ===============
με το twrp 3.1.0.0 κανει κανονικη εγκατασταση οπως πρεπει να κανει
=============== Φεβ 11th 2018, 9:54pm ===============
αρα δεν εκανα κατι λαθος προφανως κατι αλλο συμβαινει με 3.2.1.0 -
mediafire.com/file/nmm5ajgmw46…p_rolex_3.2.1-0_arwma.img
οποτε σου βγαζε οτι η συσκευη δεν ειναι land
Αυτο προτίμησε να το κάνεις fastboot boot twrp_rolex_3.2.1-0_arwma.img για να δεις αν μπαινει σωστα. -
οχι . την περασε
-
Εαν θες ακολούθησε τις οδηγίες σε αυτό το μήνυμα Γενική συζήτηση Xiaomi Redmi 4A (Rolex) και δες αν μπαίνει κανονικά η aroma, ώστε να ξέρουμε ότι το νέο twrp είναι λειτουργικό.
Ευχαριστώ -
Παρέλαβα πριν μερικές μέρες το 4Α για την κυρία μου, ξεκλείδωσα μετά από αναμονή 72 ωρών, πέρασα XTRV 9.2 stable αφού έβαλα το twrp που βρήκα μέσα στην rom (νομίζω είναι η 3.0.2) και root με supersu επίσης αυτό που βρήκα μέσα στην rom (είναι το 2.82). Όλα καλά, πέρασα λογαριασμό google και miui, έβαλα και τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί το αφεντικό
αλλά όταν πάω στις ρυθμίσεις ήχου η διαδικασία κρασάρει. Μήπως πρέπει ντε και καλά να βάλω το dolby.zip που είναι μέσα στην rom? Ρωτάω γιατί δεν θέλω να πέσω σε bootloop και να τα ξαναστήσω όλα από την αρχή...
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€" -
Το ίδιο θέμα αναφέρθηκε και πριν εδώ
Γενική συζήτηση Xiaomi Redmi 4A (Rolex)
Μήπως τελικά υπάρχει θέμα με τη rom; Να το κοιτάξει κάποιος mod. @Bodai; -
-
Ο/H cacau έγραψε:
Όλα καλά, πέρασα λογαριασμό google και miui, έβαλα και τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί το αφεντικό αλλά όταν πάω στις ρυθμίσεις ήχου η διαδικασία κρασάρει.
Ο/H amavroudis έγραψε:
Μήπως τελικά υπάρχει θέμα με τη rom; Να το κοιτάξει κάποιος mod. @Bodai;
-
Το ψάχνω και θα αναφέρω σχετικά σε λίγο.
=============== Φεβ 12th 2018, 10:34am ===============
Έβαλα και το dolby.zip μέσω twrp, συνεχίζουν να κρασάρουν οι ρυθμίσεις ήχου. Όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά
=============== Φεβ 12th 2018, 2:29pm ===============
Να προσθέσω ότι όταν τελείωσε το nandroid backup μου έβγαλε μήνυμα με κόκκινα γράμματα "failed to unmount '/system' (Device or resource busy)""στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€" -
Ο/H cacau έγραψε:
αλλιώς με βλέπω για developer. Την έχει βάλει κανείς?
Open-source is the future -
Ωχ... φτου κι από την αρχή..."στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"