Γυρίζω σπίτι έχω πάρει laptop με win8 ανοιγω device manager βάζω το κινητό πάνω και δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα, ουτε καν το αναγνωρίζει. Πατάω V- με power και παλι τίποτα καμία αλλαγή είναι σαν να μην υπάρχει πάνω σε θυρα usb. πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω..
Redmi Pro Ξαφνικος Θανατος
-
-
Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις το πάτημα Power & Vol - μπορεί να διαρκέσει αρκετά ... και όταν λέω αρκετά εννοώ πάνω απο 2-3 λεπτά ..
-
ενώ το έχω σε σύνδεση με το Pc.. Δοκιμάζω τώρα..
-
5+ λεπτά και πάλι τίποτα...
-
-
Οχι αλλα δεν θα επρεπε εστω να φανει ότι κάτι συνδέθηκε? από που κατεβάζω drivers? και πως ξέρω ποια είναι τα σωστα?
-
1. Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64
2. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi pc suite
3. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του MiPhone (MI Flash Tool v20151028) από εδώ
4. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi Flash Tool "MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip
5. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του adb universal drivers από εδώ
6. Βάζεις και το adb αρχείο από εδώ adb.zip χύμα στο C:\
7. Reboot τον υπολογιστή -
ok τα έκανα αυτά και τώρα βάζω το κινητό και πατάω v- μαζί με power?
-
Το βάζεις βλέπεις αν κάνει κάτι και μετά δοκιμάζεις με αυτό που είπες και μας λες αν υπήρξε ανταπόκριση
-
-
καλησπέρα, δυστυχώς έχω μόνο δυο ώρες την ημερα ελευθερες λόγω δουλειάς. το έχω κάνει σε δύο υπολογιστές αλλά δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση.
κρατάω v- και power για πάνω από 5 λεπτά και δεν γίνεται τίποτα σε κανένα από τα δύο pc που προσπάθησα αυτή τη στιγμή.. -
έχω απογοητευτεί λίγο είναι η αλήθεια, ήμουν πολύ ευχαριστημένος από αυτό το κινητο, αξίζει να πάρω ξανα το ίδιο? το έχει προσφορα το to2c 200 ευρώ, απλά τώρα νιώθω ότι έχωπετάξει πραγματικά τα χρήματα γιατι είναι δυο μήνες μόνο που το έχω. έστειλα μειλ και μου είπαν να τους το στείλω πισω να το φτιάξουν αυτοί και να το επιστρέψουν μετά, αλλά ποιος ξέρει πόσο θα έχουν τα μεταφορικά για Σιγκαπούρη και πόσο χρόνο χρειάζεται όλο αυτό..... Αξίζει να πάρω πάλι το ίδιο η μπορεί να γίνει ξανά το ίδιο και να τα κλαίω πάλι. πως μπορεί ένα κινητο να κλεισει έτσι ξαφνικά και να μην δείχνει ούτε μισό σημείο ζωής?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0