9-10 ευρώ είναι η αποστολή πίσω, η αναμονή παίζει μεταξύ 45-75 μέρες μέχρι να έρθει στα χέρια σου ξανά, νομίζω ότι αξίζει
Redmi Pro Ξαφνικος Θανατος
-
-
10 ευρω με ελτα ετσι? μαλλον θα το στειλω τοτε αλλα παραλληλα θα παραγγείλω και ενα καινουριο γιατι δυο μηνες χωρις κινητο ειναι αδύνατο και τώρα έχω ένα με σπασμένη οθόνη που δεν βλέπεις τίποτα. Να πάρω το ίδιο τη γνώμη έχετε για τοredmi pro ? είναι συχνό πρόβλημα αυτό που έγινε?
-
Προσωπικά πρώτη φορά ακούω για τέτοιο πρόβλημα...σε ποια περιοχή είσαι ? Αν μπορούσαμε να το δούμε και από κοντά πριν το στείλεις.
Άσχετο αλλά θέλω να το ρωτήσω, μπας και έχεις κάναν blitzwolf φορτιστή και το φόρτιζες ? -
είμαι Νάξο οπότε σχετικά δύσκολο.. τι ειναι αυτός ο φορτιστής που λες γιατί είμαι λίγο άσχετος.. το φορτίζω με τον φορτιστή ενός samsung 1Α
-
ΟΚ και στα δύο...ήμαστε μακριά και αφού δεν ξέρεις το όνομα του φορτιστή σίγουρα δεν τον έχεις
Με τον φορτιστή samsung το φορτίζεις όλες αυτές τις μέρες ? Στον δικό του το έβαλες καθόλου να το αφήσεις 5-6 ώρες τουλάχιστον ? -
από τότε που έγινε αυτό το έβαλα στον δικό του για δέκα ώρες αλλά και πάλι τίποτα..
1.αν το τείλω πίσω και αυτόι δεν το φτιάξουν υπάρχει περίπτωση αντικατάστασης?
2. προτείνεις να πάρω πάλι το ίδιο η παίζω κο΄ρωνα γράμματα? υπάρχει το ίδιο μοντέλο με τον χ25 όμως 50 ευρώ πιο κάτω από ότι είχα πάρει εγώ.. να το τσιμπήσω ? -
έχεις κουράγιο για ένα team viewer ? Αν ναι, στείλε μου πμ ID - pass
-
Τελικά παιδιά πρέπει να έχει θέμα hardware, δεν το βλέπουν καν οι υπολογιστές
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αρε @NasDriver... κορυφη εισαι! Μπραβο για το ενδιαφέρον!Οπως έχουμε πει αν και δεν πεθαίνουν με τιποτα μπορει ρνα να επεσε στην μαχη... ας το στειλεις πισω φίλος, φτιαξιμο, πουλημα η χαρισμα σε κανα συγγενικο προσωπο και εν συνεχεία αγορα αλλου! Οπως και να εχει ειναι vfm τα κινητά!
REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV -
NasDrive ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια και ενδιαφέρον.. Το κινητο πακεταρίστηκε και δευτέρα πρωί φευγει..
Ο/H kostas10 έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV
-
Εγω θα σου έλεγα να πάρεις ένα φτηνό κΙ μόλις έρθει το δικό σου να το πουλησεις. Να αγορασεις κάτι που δεν θα πέσει πολύ η τιμή τού.
-
Απλά προς ενημέρωση της ομάδας θα σας πω την ιστορία για το τέλος και την αρχή του κινητού.. Το Κινητο εστάλη με απλά ταχυδρομείο πίσω στο καταστημα to2c αφού είχα ανοίξει πρώτα (δυστυχώς) claim σην paypal. μετά από 13 μέρες το κινητο παραδόθηκε ενώ η υπόθεση χρειαζόταν 4 μέρες ακόμα μέχρι να κλείσει. Ζήτησα λεπτομερη κααγραφή του προβλήματος του κινητού από τη στιγμή που είχε παραδοθεί και χρόνο επισκευεις αλλά η απάντηση ήταν ότι δεν έχουν πάρει ακόμα το κινητό. Αυτό ήταν και ο λόγος που οδηγήθηκα σε reclaim στο paypal με αποτέλεσμα να μπουμε σε μια διαδικασία μπας και πάρω τα χρήματα πίσω.. μετά από περίπου δεκαπέντε μέρες και αφού μου ζητηθηκε η αποδειξη αποστολής αποφάνθηκε η αποζημείωση όλου του χρηματικού ποσού...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0