Καλημέρα σας. Έγινα μέλος στην κοινότητα σας γιατί είμαι κάτοχος ενός xiaomi redmi note 4. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την κοινότητα σας από ένα φίλο, κάτοχος xiaomi redmi note 3 και ότι τον βοηθήσατε πολύ να περάσει την Ελληνική ROM. Παρακαλώ πολύ οποίος γνωρίζει και μπορεί να με βοηθήσει να περάσω κι εγώ την Ελληνική ROM. Έχω παραγγείλει ακόμα 2 xiaomi redmi note 4 από Geekbuying και τα περιμένω σύντομα. Έχω ενθουσιαστεί πάρα πολύ με το κινητό, είναι όμορφο και με καλά specs αλλά χρειάζεται Ελληνική ROM. Το τηλ μου είναι 69******25. Κάντε μου μια αναπάντητη και θα καλέσω εγώ. Θέλω βοήθεια με το πρώτο κινητό. Τα άλλα 2 θα τα κάνω εγώ αφού μάθω στο πρώτο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Νέο μέλος από Ν. Τρικάλων
-
-
Καλώς ήρθες Sakis23....
-
καλώς ήρθες Σάκη
Ξεκινάς με τα βασικά:
1. Μία φώτο με αυτά που δείχνει η συσκευή σου στο about phone
2. Windows X64 σύστημα
Μετά θες drivers για να διαβάζεις τις συσκευές σωστά οπότε:
1. Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64
2. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi pc suite
3. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του MiPhone (MI Flash Tool v20151028) από εδώ
4. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi Flash Tool "MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip
5. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του adb universal drivers από εδώ
6. Βάζεις και το adb αρχείο από εδώ adb.zip χύμα στο C:\
7. Reboot τον υπολογιστή
8. Ενεργοποιείς τις επιλογές για προγραμματιστές στο κινητό > Settings > about phone > tap 7 φορές στο MIUI version
9. Ενεργοποιείς το USB Debugging στο κινητό > Settings > additional settings > Developer options > USB Debugging > ON αν υπάρχει και το OEM Unlock > ON και αυτό
10. Συνδέεις την συσκευή στον υπολογιστή με ανοικτή την οθόνη, αν σου
βγάλει μήνυμα για ασφαλή σύνδεση επιλέγεις το Always trust...και ΟΚ
Και επειδή έχεις ΜΤΚ επεξεργαστή θες και αυτό:
SP Flash Tools & Drivers for Nikel_by MrRaines.rar
Αφού λοιπόν το κατεβάσουμε κάνουμε εγκατάσταση του MTK_Driver_Installer_.1352 ext τρέχοντας το DriverInstaller.exe ως διαχειριστής (as Administrator) μέσα από τον φάκελο.
-
Καλώς ήρθες Σάκη !!
Προστάτεψε την ιδιωτικότητα σου με το να μην κοινοποιείς δημόσια τηλεφωνικούς αριθμούς , διευθύνσεις κλπ.
Τα topics αυτά μπορούν να τα διαβάσουν και επισκέπτες που δεν ειναι εγγεγραμμένοι στο φορουμ.
Τέτοιες πληροφορίες δώσε μόνο σε προσωπικά μηνύματα !!Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ευχαριστώ πολύ. Θα το προσπαθήσω το απόγευμα και αν έχω απορίες θα ξαναστείλω.
-
Όποτε θες
Σου έκρυψα και τον αριθμό τηλεφώνου -
Ευχαριστώ για όλα. Είστε όλοι φοβεροί.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0