Διαφήμιση

χαθηκαν οι αισθητηρες του τηλεφωνου

• χαθηκαν οι αισθητηρες του τηλεφωνου

καλημερα παιδια στο κινητο μου σταματησε να λειτουργει η περιστροφη της οθονης,αλλαξα 2 rom με καθαρη εγκατασταση και παλι τιποτα ,αποτι βλεπω με μια εφαρμογη

που κατεβασα απο το playstore για να κανω test τους αισθητηρες μου εμφανησε αυτο εδω το μυνημα η εφαρμογη
      Images
      • Screenshot_2016-11-11-12-19-06-051_asd.vector.sensor.png

82,41 kB, 1.080×1.920, viewed 153 times
    • Να ρωτήσω κάτι χαζό . . . είναι ενεργή η περιστροφή ?
    • Ο/H Maronbil έγραψε:

Να ρωτήσω κάτι χαζό . . . είναι ενεργή η περιστροφή ?
      ναι ενεργη ειναι,αποτι νομηζω ειναι οτι κατι δεν πρεπει να καθησε καλλα στο φλασαρισμα ισως,
    • Διαφήμιση
    • Θετική Απάντηση
      παιδια μετα απο πολυ ψαξιμο και διαβασμα στο ιντερνετ καταφερα και το εφτιαξα το κινητο ,δηλαδη που δεν εβλεπε τους αισθητηρες,ομολογω να πω πως δεν βρηκα καποια λυση η οδηγο για το mimax,αλλα συγκεντρωσα διαφορες πληροφοριες διασπαρτες απο ξενα φορουμ για αλλες συσκευες της xiaomi που ειχαν παρομοιο προβλημα κυριως το Mi3 και Mi4,

εδω μπορειτε να διαβασετε για το ιδιο προβλημα σε αλλο forum για το Mi3
      Fix for Missing Sensors For Mi3 - Xiaomi Mi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum

το προβλημα αποτι καταλαβα οφειλεται σε καταλαθος wipe που εκανα μεσω του recorery πριν την εγκατασταση μιας rom για καθαρη εγκατασταση και συγκεκριμενα του partition "persist"

αυτο το partition ισως σχετιζεται για τις λειτουργειες των αισθητηρων, ετσι σε περιπτωση που θελουμε να το επαναφερουμε γινεται ως εξης:

κατεβαζουμε μια fast boot rom για την συσκευη μας,αφου την ξεζιπαρουμε βρισκουμε το αρχειο "persist.img" και το αντιγραφουμε στον φακελο "adb"η οπου αλλου τον εχουμε τοποθετησει,εγω το εχω για συντομια στο C:\adb

μετα θα συνδεσουμε το κινητο στον υπολογιστη αφου πρωτα το εχουμε βαλει σε fastboot mode

στην συνεχεια θα ανοιξουμε το Command Windows και θα γραψουμε την εντολη "fastboot flash persist persist.img" και θα πατησουμε enter

μολις ανοιξει το κινητο λειτουργουν κανονικα οι sensors

παιδια το εκανα και λειτουργει μια χαρα ελπιζω να μην τυχει σε αλλον γιατι εγω στην αρχη τα επαιξα διοτι εβαλα διαφορες rom
      για να δω αν φταιει καποια rom μηπως δεν καθησε καλλα,αφου το εκανε σε ολες τις rom τοτε φοβηθηκα μηπως ειναι ελατωματικο το κινητο και ειναι αστοχια υλικου

λοιπον σας ευχομαι καληνυχτα, ηρθε η ωρα να απολαυσω και εγω μετα απο τοσες ωρες την κινηταρα μου που τοσο με παιδεψε :P :P :P

Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην demakhs ()
      Αιτία: Επαναφορά αισθητήρες στο mi3, mi4