Διαφήμιση

Απάτη

• Ο/H komatoza έγραψε:

Μου απάντησαν κατευθείαν και έγραψαν αυτό
      Σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμα σας. Με βάση τα στοιχεία που μας αποστείλατε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαφαίνεται ότι το φερόμενο ως αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα (δεν απαιτείται παράβολο). Επιπρόσθετα σας ενημερώνουμε, ότι είναι απαραίτητη η υπό μέρους σας υποβολή μηνυτήριας αναφοράς, προσκομίζοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (στοιχεία-εκτυπώσεις, αποδεικτικά των καταγγελλόμενων πράξεων). Την μηνυτήρια αναφορά μπορείτε να την υποβάλετε σε οποιαδήποτε δικαστική ή αστυνομική Αρχή.
      Τι ακριβώς θέλουν να κάνω? Να κάνω εκτύπωση τον συνομιλιών και να τα καταθέσω σε τμήμα?
      Κάνε ότι σου λέει, σωστά κατάλαβες, σου έχω υπογραμμίσει με κόκκινο αυτά που πρέπει να κάνεις, η υποβολή
      της μήνυσης πρέπει να γίνει σε Τμήμα Ασφαλείας με το καλημέρα που θα τους πεις ότι έστειλες maill στο Ηλεκτρονικό έγκλημα και ότι ενεργείς βάση της εντολής τους ( καλού κακού δείξε τους το maill που σου
      έστειλαν ).
      Θα ήθελα να με ενημερώσεις με την εξέλιξη της μήνυσης που θα κάνεις.

Υ.Γ. Προς του διαχειριστάς αν νομίζετε ότι χρειάζεται οδηγός να κάνω έναν, προσωπική μου άποψη είναι και ναι και όχι, και το όχι το λέω γιατί θα έχει συντελεστή το αδίκημα εν προκειμένω το αδίκημα της απάτης μέσω διαδικτύου, και το μόνο που θα κάνουμε είναι να λέμε να πάει ο παθών στο κατά τόπους Τμήμα Ασφαλείας για την υποβολή της μήνυσης.