Χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ δουλέυω με iphone από την αρχή, την προηγούμενη εβδομάδα το 6S κράσαρε με αρχεία μέσα και ένας φίλος μου σύστησε την xiaomi για το λειτουργικό και την μπαταρία. Ξεχασε να μου αναφέρει τις τεχνολογικές γνώσεις που πρέπει να αποκτήσεις για να μπορέσεις να το δουλέψεις. Και δεν αντιλέγω παιδιά είναι ενδιαφέρον να έχεις τέτοια σχέση με το κινητό σου αλλά προυποθέτει και γνώσεις υπολογιστή κλπ. Συγγνώμη αν με τον τρόπο μου προσέβαλλα κάποιους απο εσάς, αλλά απο την ώρα που το πήρα στα χέρια μου δεν αναγνώρισε την sim , με το restart γύρισαν όλα στα κινέζικα και καπως έτσι φτάσαμε ως εδώ.
Αναζήτηση Βοήθειας για xiaomi redmi Note 4 Athina
-
-
Εγώ εξακολουθώ να σου προτείνω να το κρατήσεις.
Το ότι το πήρες με προβληματική rom ή rom που δεν έχει Ελληνικά, δε σημαίνει ότι φταίει το τηλέφωνο.
Και δεν χρειάζεται να είσαι ο Αϊνστάιν για να το "σιάξεις".
Το τηλέφωνο είναι τηλεφωνάρα, και μόλις περάσουμε τη σωστή ρομ θα το διαπιστώσεις και ο ίδιος.
Αν και αγενής αρχικά, έδειξες μεταμέλεια, σημαντικό αυτό.
Γι αυτό και μόνο το λόγο μπορώ να σε teamviewer-άσω αν θες και να προσπαθήσουμε να περάσουμε μια official global developer (κ αν δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, δε γνωρίζω για τη συγκεκριμένη συσκευή, θα κυκλοφορήσει οσονούπω) η οποία έχει πλήρη Ελληνικά, παίρνει αυτόματα updates και έχει και play store.
Δε θα χρειαστεί να ξανασχοληθείς, εκτός από το να το απολαμβάνεις!!
Τα παιδιά που σου μίλησαν προηγουμένως πολύ καλά στα είπαν και πολύ ευγενικά ήταν μπορώ να πω.
Υ.Γ. Τελικά πρέπει να είμαι πολύ άρρωστος...........κανα γιατρό βρε παιδιά!!!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ναι ρε άραξε και εγώ άσχετος είμαι....πιστεύω να ξεθυμωσουν τα παιδιά και να σε βοηθήσουν να περάσεις μία stable να ησυχασεις και να μην ξανά ασχοληθείς με το κινητό....
Ξεκινά να λες πόσο καλοί και όμορφοι και υπερμεγιστοι είναι.....
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
demakhs η αλήθεια είναι ότι διάβασα το thread μου και εγώ μου ακούστηκα πολύ Μ@@@@@ς ,δεν κρατώ κακία στα παιδιά και αν το κρατήσω θα μιλήσουμε αυριο για τα steps, που πρέπει να κάνω. Μόνο μια ερώτηση , σαν τηλέφωνο σμαρτ αξίζει την ταλαιπωρία μου?
-
έχω κάνει edit στο μήνυμά μου και σου έχω απαντήσει ήδη....
είμαστε και τοοοοοοοοοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μπροστά!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εγώ λέω να το πουλησεις και να πάρεις iPhone ή Samsung....και εμείς εδώ να γελαμε ....πλάκα κάνεις ρε ...οποία πέτρα και να σηκωσεις βλέπεις xiaomi από κάτω....εννοείται είναι κινητήρα
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Οκ τότε θα διαβάσω τις οδηγίες που έστειλε ο νας , να αρχίσω να μπαίνω στο νοήμα και μιλάμε. Πάντως το καλό έιναι ότι άρχιζα να καταλαβαίνω λίγο κινέζικά!
-
αυτό σίγουρα!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αν κάνεις την αλλαγή σε official rom (αν όχι ελληνική στην πορεία) από θέμα δυνατοτήτων συσκευής δεν νομίζω να γυρίσεις ξανά σε Iphone, εκτός και εάν χρησιμοποιείς όλη την γκάμα προϊόντων της Aplle οπότε και θέλεις την διασύνδεση των συσκευών.
Μόνο στην φωτογραφική μπορεί να δεις διαφορά προς το χειρότερο με τα xiaomi.
Αν μπορείς ανέβασε μία φώτο με αυτά που δείχνει στο about phone, νομίζω ότι η ρομ είναι official china stable
Ο οδηγός αλλαγής rom είναι αυτός Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) με τον οποίο μπορείς να βάλεις την official global developer, με ελληνικά, play store κτλ. -
-
αυτό το παμε 17 μηνύματα πριν....
αν πάμε με τέτοιους ρυθμούς, καλύτερα να το δώσεις και να πάρεις κάνα μηλό-φωνο πάλι, να μην παιδεύεται κανένας μας!!!
τα υπόλοιπα τουμόροου!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0