Ναι θα την δει, αν εννοείς τον έλεγχο για τον bootloader δεν χρειάζεται. Η συσκευή δεν ερχόταν με κλειδωμένο bootloader
Κατάλληλη rom για Xiaomi Redmi Note 4G/LTE
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Κατέβασε την ROM για την συσκευή σου (RedMi Note 4G DS - Gucci) και στο zip της ROM θα βρεις το Twrp Recovery (twrp.img) στο φάκελο /recovery της ROM.
Θα βάλεις την ROM μέσα στην συσκευή σου χύμα.
Θα ανοίξεις την συσκευή σου σε Fastboot Mode κρατώντας πατημένα το Power + Volume Down
Θα κάνεις flash το twrp recovery με την μέθοδο FastBoot κάνοντας χρήση της εντολής fastboot flash recovery twrp.img
Μετά κάνεις Reboot σε Recovery κρατώντας πατημένο το Power Button + Volume UP, Κάνεις Factory Reset και αμέσως Install την ROM που έβαλες μέσα....
Και λογικά θα έχεις την νέα ROM.
έχω την εξής απορία. Είναι το ίδιο να βάλω το recovery με fastboot όπως μου προτείνεις ή να το κάνω με τον τρόπο του οδηγού μέσω update; Και τα δύο δουλεύουν το ίδιο; -
Αν και δεν πήρα καμιά απάντηση στο υπαρξιακό μου ερώτημα, το πήρα απόφαση και προχώρησα... Άλλωστε έχουμε καινούριο εργαλείο τώρα! Έβαλα twrp recovery me fastboot και μετά την τελευταία ελληνική stable που βρήκα και το κινητό μεταμορφώθηκε! Καμία σχέση με πριν! Ίδιο με το 3 pro!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Φίλε μου, εγώ το έχω δώσει στον μικρό να παίζει και δεν έχω ιδέα τι παίζει από το τελευταίο μου ποστ... Ελπίζω να βρεθεί... αρχαιολόγος για να σε βοηθήσει. Πάντως είναι πολύ καλό κινητό, αν είχε 16αρα ραμ, δεν το άλλαζα...
Στο χώρο με τις ρομ έψαξες;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Άλλαξε το region σε Ινδία και δοκίμασε να κάνεις αυτόματη αναβάθμιση σε νεότερη global stable, αν και νομίζω ότι αυτή είναι η τελευταία ρομ
-
rom έχω την τελευταία Global Stable
=============== Ιαν 11th 2018, 5:49pm ===============
Ο/H NasDriver έγραψε:
Άλλαξε το region σε Ινδία και δοκίμασε να κάνεις αυτόματη αναβάθμιση σε νεότερη global stable, αν και νομίζω ότι αυτή είναι η τελευταία ρομ
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Το πρόβλημά μου είναι ότι με αυτή την έκδοση android δεν μπορώ να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές από το play store
-
Ψάξε να βρεις έκδοση της εφαρμογής για kit kat, πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι στην έκδοση του android
=============== Ιαν 11th 2018, 8:27pm ===============
Εναλλακτικά, δοκίμασε να την κατεβάσεις από εδώ ---> BikerBuddy 1.0.5 Apk (Android 4.1.x - Jelly Bean) | APK Tools
Πήγαινε ρυθμίσεις > Πρόσθετες ρυθμίσεις >Ασφάλεια & Απόρρητο > Άγνωστες Πηγές κάνε το "ΟΝ" και δοκίμασε να την περάσεις χειροκίνητα μπας και... -
-
Κράτα πρώτα ένα full backup από το TWRP ώστε να μπορείς να γυρίσεις πίσω σε αυτήν που έχει και δοκίμασέ την, φυσικά καλό θα ήταν πρώτα να κοιτάξεις τι λένε άλλοι χρήστες που μπορεί αν την έχουν χρησιμοποιήσει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα