ΤΟ mi5 3-64 δεν το συζητω ειναι δυνατο αλλα ξεφευγει λιγο απο τα χρηματα που θελω να δωσω.Αυτο που με προβληματιζει ειναι η μνημη στο 32αρι που δεν ειναι επεκτασιμη.Απο μπαταρια πως παει το mi5 με μια μεση χρηση?
Εμένα φίλε χωρίς να έχω μόνιμα ανοιχτά 4g WiFi συγχρονισμός κλπ μόνο όταν τα χρειάζομαι με νορμάλ χρήση μου έχει βγάλει από 5 ώρες οθόνη που είναι το μέσο όρο μέχρι και 7 ώρες μια φορά . Και διάρκεια πάνω από μια μέρα φυσικά . Ανάλογα και την χρήση του καθενός φυσικά . . Πιστεύω δεν θα σε κουράσει . . ! !
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Βλεποντας και μερικα συγκριτικα βιντεο στο youtube το mi5 ειναι οντως αρκετα πιο γρηγορο.Τωρα οσον αφορα την μπαταρια,οταν πηρα το mi3w που εχω εβγαζε ανετα 1,5-2 μερες με 3000mah μπαταρια.Φανταζομαι το mi5 με ιδιου μεγεθους μπαταρια να τα παει καλυτερα.
ΜΙ5 3/64 έχω κι εγώ.Με μέση χρήση ίντερνετ 1,5 μέρα μπαταρία.Πολύ ικανοπιητική διάρκεια κατά την γνώμη μου συγκρίνοντας την χρήση που κάνω.Γρήγορο smartphone για την δική μου χρήση.Ποιοτικό και καλό τηλέφωνο.64gb αποθηκευτικού χώρου απαραιτήτως να ξενοιάσεις μια και καλή γιατί δεν παίρνει sd card.Είναι η πρώτη μου επαφή με την xiaomi οπότε δεν έχω γνώμη απο προσωπική χρήση άλλων smartphone της εταιρίας.