[XTRV/GTV-6.11.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/11 16:43)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
- redmi note 4g .........πέτυχε δεν έτυχε.......όλα τέλεια για δοκιμαστική......είχα ένα reboot κατά τα άλλα οκ.[/sup]
Επίσης παταω πίσω ώστε να βγω από το φόρουμ και δεν βγαίνει και αναγκάζομαι να κάνω βίαιη έξοδο.
" Γεωπόνος”
- redmi note 4g .........πέτυχε δεν έτυχε.......όλα τέλεια για δοκιμαστική......είχα ένα reboot κατά τα άλλα οκ.[/sup]
-
και γενικά κολανε τα πάντα........ πισωγυριζω με λύπη γιατί είχε ωραία γραφικά αυτή ή ρομ.......όλες οι εφαρμογές κολανε...............
" Γεωπόνος”
-
Επειδη εχω κανει πολλες προσπαθειες και δεν βλεπω προκοπη θα παρακαλουσα καποιον απο τους προγραμματιστες να μας πει τι μπορει να γινεται λαθος στην εγκατασταση και μετα την GTV 6.11.20 ολες οι rom δεν βλεπουν sim και εμφανιζουν αυτα που φαινονται στις φωτογραφιες.Εχω εγκαταστησει ολες τις κινεζικες και απο τις ελληνικες τις stable και παιζουν κανονικα τι το πιανει και με τις XTRV BETA1 δεν βλεπει sim.Ειδα πιο πανω οτι σε αλλο φιλο εγκατασταθηκε κανονικα και μαλιστα με sim cosmote οπως εμενα στο δικο μου αδυνατει να την δει.Συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος για ακομα μια φορα.
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
και γενικά κολανε τα πάντα........ πισωγυριζω με λύπη γιατί είχε ωραία γραφικά αυτή ή ρομ.......όλες οι εφαρμογές κολανε...............
Επειδή το source της ROM είναι από Global Developer, διαφέρει πάρα πολύ από το προηγούμενο Source, και για αυτό χρειάζεται το Factory Reset.
Αν και πάλι δε σου κάθεται καλά, κάνεις Restore to Backup σου και όλα μέλι γάλα... -
Πρέπει να βρούμε συσκευή στα χέρια μας για να έχουμε μία σαφή εικόνα για το τι μπορεί να φταίει.
Με λίγη υπομονή ακόμη θα το λύσουμε και αυτό. -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Πρέπει να βρούμε συσκευή στα χέρια μας για να έχουμε μία σαφή εικόνα για το τι μπορεί να φταίει.
Με λίγη υπομονή ακόμη θα το λύσουμε και αυτό.
-
Καλησπέρα στην παρέα! Ένα μεγάλο μπράβο παιδιά!
Αναβάθμισα το Redmi 3 από την 6.11.3 σε 6.11.10 μέσω trwp recovery χωρίς κανένα πρόβλημα.
Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι με το πρόγραμμα του καιρού. Δεν μου εμφανίζει την υγρασία όπως φαίνεται και στα screenshot στην αρχή του post.
Πριν την ελληνική XTRV/GTV-6.11.10, στην οποία δεν μου εμφάνιζε επίσης την υγρασία, είχα stable global και developer china rom,
και στις δύο εκδόσεις μου την εμφάνιζε κανονικά.
Ας μου πει κάποιος γιατί γίνεται αυτό παρακαλώ. Είναι θέμα των servers του καιρού στην Ελλάδα ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;
Επίσης στο widget ρολόι+καιρός αμα επιλέξεις ένα από τα στυλ εμφάνισης, σου εμφανίζει την υγρασία στην αρχική οθόνη αλλά σε άλλη γλώσσα, μάλλον πολωνικά.
Και γενικά η προεπισκόπιση των στυλ του καιρού είναι στα πολωνικά.
Τέλος όταν μπαίνω στα θέματα έχει στην κορυφή δύο banner προτεινόμενων θεμάτων. Όταν τα πατάω όμως μου βγάζει το μήνυμα: Απέτυχε η φόρτωση πόρων! -
-
Ο/H maelko έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα! Ένα μεγάλο μπράβο παιδιά!
Αναβάθμισα το Redmi 3 από την 6.11.3 σε 6.11.10 μέσω trwp recovery χωρίς κανένα πρόβλημα.
Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι με το πρόγραμμα του καιρού. Δεν μου εμφανίζει την υγρασία όπως φαίνεται και στα screenshot στην αρχή του post.
Πριν την ελληνική XTRV/GTV-6.11.10, στην οποία δεν μου εμφάνιζε επίσης την υγρασία, είχα stable global και developer china rom,
και στις δύο εκδόσεις μου την εμφάνιζε κανονικά.
Ας μου πει κάποιος γιατί γίνεται αυτό παρακαλώ. Είναι θέμα των servers του καιρού στην Ελλάδα ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;
Επίσης στο widget ρολόι+καιρός αμα επιλέξεις ένα από τα στυλ εμφάνισης, σου εμφανίζει την υγρασία στην αρχική οθόνη αλλά σε άλλη γλώσσα, μάλλον πολωνικά.
Και γενικά η προεπισκόπιση των στυλ του καιρού είναι στα πολωνικά.
Τέλος όταν μπαίνω στα θέματα έχει στην κορυφή δύο banner προτεινόμενων θεμάτων. Όταν τα πατάω όμως μου βγάζει το μήνυμα: Απέτυχε η φόρτωση πόρων!
Οι ROM με Ευρωπαϊκό source, έχουν μέσα τρία παραπάνω ρολόγια που έχουν μόνο Αγγλικά και Πολωνικά. Μάλλον έχεις επιλέξει ένα από αυτά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα