Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.11.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/11 16:43)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • Miui Dev
  • Καλημερα στην κοινοτητα, μολις περασα κιεγω την καινουρια xtrv 6.11.10. Μακαρι ναναι οπως η προηγουμενη σε θεμα διαχειρσσης μνημης και μπαταριας και σταθεροτητα συσκευης και μακαρι να παει και καλυτερα ,αν και αυτο που εχω δει με τοσες ρομ δεν πιστευω οτι θα μας απογοητευσουν!!!!. Αν και χιλιοειπομενο αλλα παντα ειλικρινης για αλλη μια φορα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους ...........
    FANTANSTIC FOUR
    ( MIUI_ART, dnomikos ,maddoctor ,GKalen )
  • Όλα τέλεια

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Pocofone
  • Καλημερα στα παιδια,
    Περασα σε Redmi Note 3 την GTV μετα απο ξεκλειδωμα bootloader και σήμερα την XTRV 6.11.10. Το κινητό τρέχει κανονικα. Το μικροφωνο του κινητου σε κληση δεν δουλεύει παντα σωστά. Τις πιο πολλες φορες κανει παρασιτα και αναγκαζεσαι να μιλας με αλλους τροπους. Το προβλημα υπηρχε και με την αγγλοκινεζικη και με την GTV και με την XTRV. Υπάρχει κάποια λύση software ή παει για αλλαγή μικροφώνου;
    Αν μπορει να βοηθησει κάποιος... Ευχαριστώ
  • Διαφήμιση
  • Καλησπέρα . Έχω μείνει με την 6.10.27 και από βδομάδα (γιατί δεν έχω pc) θέλω να πάω στο Mi5 μου σε Xtrv . Μάλλον λέω για να κάτσει σωστά να την κάνω clean install αν και μου είπαν τα παιδιά από το νήμα ότι δεν είναι απαραίτητο . . Απλά θέλω να μου πείτε όσοι την έχουν βάλει έχει φουλ bloatware με πολλά κινέζικα Apps που θέλουν uninstall με ρουτ , είναι καθαρή από τα περιττά , η όλα τα κινέζικα σβήνουν και χωρίς ρουτ ? Τα ρωτάω αυτά γιατί σκέφτομαι να την βάλω χωρίς το su και θέλω να ξέρω τι θα συναντήσω . . Ευχαριστώ ! !
    Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Καλησπέρα . Έχω μείνει με την 6.10.27 και από βδομάδα (γιατί δεν έχω pc) θέλω να πάω στο Mi5 μου σε Xtrv . Μάλλον λέω για να κάτσει σωστά να την κάνω clean install αν και μου είπαν τα παιδιά από το νήμα ότι δεν είναι απαραίτητο . . Απλά θέλω να μου πείτε όσοι την έχουν βάλει έχει φουλ bloatware με πολλά κινέζικα Apps που θέλουν uninstall με ρουτ , είναι καθαρή από τα περιττά , η όλα τα κινέζικα σβήνουν και χωρίς ρουτ ? Τα ρωτάω αυτά γιατί σκέφτομαι να την βάλω χωρίς το su και θέλω να ξέρω τι θα συναντήσω . . Ευχαριστώ ! !

Μόλις έκανα την ίδια μετάβαση στο Mi5 χωρίς clean install και όλα καλά από ότι φαίνεται εδώ και μισή ώρα.

Μόνο το notification light φαίνεται να μην έχει φτιάξει ακόμα στην base rom των κινέζων(δουλεύει κανονικά, για τα χρώματα λέω )

Οσο για τις εφαρμογες,δεν εχει κινεζικες. Οπως ησουν πριν θα εισαι

Sent from my MI 5 using Tapatalk
  • Ο εχθρός του καλού ίναι το καλύτερο.... Προχθές βράδυ έβαλα την προηγούμενη XTRV (6.11.3) και είχα εντυπωσιαστεί με την διαχείριση της μνήμης σε Redmi 3 Note (hennessy) 2GB. Σήμερα το πρωί στις 8μιση πέρασα αυτήν την XTRV 6.11.10 κι εκτος απο την ακόμα καλύτερη διαχείριση μνήμης, παρατηρώ και σημαντική βελτίωση στην κατανάλωση της μπαταρίας παρόλο που έχουν περάσει σχεδόν 5 ώρες (από 82% σε 69% κάνοντας επαναφορά αντιγράφου επαφών, εφαρμογών , εικόνων από mi cloud και play store συν 2 τηλεφωνήματα 20λεπτα με ανοιχτό το wifi ή τα δεδομένα για αρκετή ώρα , + λίγο fb και viber).
    Το game boost δεν το δοκίμασα και δεν έχω άποψη. Το 3way power button δεν το έχω εντοπίσει ακόμα στις ρυθμίσεις ή στα εικονίδια μου.
    Αγαπητοί developers , έχετε τον αμέριστο σεβασμό μου. Σας αξίζουν πολλά Συγχαρητήρια
    Images
    • Screenshot_2016-11-12-13-02-36-820_com.miui.securitycenter[1].png

179,67 kB, 1.080×1.920, viewed 144 times
  • Διαφήμιση
  • δευτερη μερα στο ρυζακι η xtrv moded και δειχνει επιτελους να δουλευει,φτου φτου μην το ματιασω,διοτι υπηρχαν πολλα προβληματα,αλλα με την την βοηθεια gkalen dnomikos αλλα και εμενα που το εκανα πειραματοζωο το κινητο και ελεγα στα παιδια πως και τι,μου φαινετε βρεθηκε η λυση.
    ενα μεγαλο μπραβο στους developers γιατι κακα τα ψεμματα αφιερωνουν παρα πολυ χρονο.
  • Είμαι από τους πιο φρέσκους εδώ μεσα και την προηγούμενη έκδοση την προλαβα στο redmi note 3 μου μόνο για 2 ημέρες.

Xτες το απόγευμα μιλώντας ενώ βρισκόμουν μέσα σε ταξί και χρησιμοποιώντας πάντοτε 4g (vodafone), αντιμετώπισα πρόβλημα καθώς η γραμμή έπεφτε συνεχώς.

Ελπίζω το 4g fix που αναγράφεται στο changelog να σχετίζεται με το παραπάνω και να το έχει διορθώσει.

Κατά τ´ άλλα είναι εμφανής η διαφορά στην διάρκεια μπαταρίας και ας την έχω περάσει στο τηλέφωνο μόνο 12 ώρες.

Το μοναδικό πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής είναι ότι σε κάποια φάση εξαφανίστηκε το βελάκι ξεκλειδώματος από το lockscreen και δεν μπορούσα να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο.

Βέβαια χρησιμοποιώ custom theme και xposed framework οπότε δεν είμαι και ο καλύτερος bug reporter της νέας rom!
  • Μόλις κάνω εγκατάσταση στο latte...
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Διαφήμιση
  • Καλημέρα και από εμένα παιδιά, συγχαρητήρια και πάλι για την ταχύτητα και την αφοσίωσή σας :)

Κάτοχος Mi5 3/64, έχω μείνει εδώ και καιρό χωρίς update (GTV 6.9.1) κυρίως επειδή δεν ήθελα να ξαναασχοληθώ με flash κλπ :P (μικρό ίσως πρόβλημα με τη διαχείριση της μπαταρίας).

Αποφάσισα σήμερα να περάσω την πιο πρόσφατη έκδοση (οπότε ξεκίνησα να κάνω backup apps, settings κλπ με titanium & system backup, γιατί shit happens :P ) και βλέπω πως πλέον είναι μόνο xtrv και όχι gtv. Υπάρχουν κάποια γνωστά προβλήματα προς το παρόν απ'όσο γνωρίζετε?? Κάποιες αλλαγές/διαφορές που θα βρω συγκριτικά με τις gtv, ή τέλος πάντων κάτι που θα έπρεπε να προσέξω??
    Να τονίσω βέβαια ότι απ'όσα διάβασα στο νήμα, κάτοχοι mi5 δεν είχαν κάποιο πρόβλημα, απλό flash με wipe davlik & cache (κάτι έπρεπε να ρωτήσω κι εγώ μέχρι να ολοκληρωθούν τα backups :P )

:D :grin: