Να σας ρωτήσω, γιατί έχω μείνει πίσω σε αναβαθμίσεις.
Σε redmi note 3 pro από MIUI 8 GTV 6.8.18 σε XTRVBeta1-6.11.10 γίνεται εύκολα και χωρις να χαθεί τίποτα ή θέλει κάποια διαφορετική διαδικασία?
Παιδιά μπράβο για την καλή δουλειά που κάνετε!!! Στο redmi 2 2gb η XTRV 6.11.10 πέρασε χωρίς factory reset και δουλεύει μια χαρά για την ώρα. Αν βρω κάτι ή για τις εντυπώσεις θα γράψω τις επόμενες μέρες. Και πάλη ένα μεγάλο μπράβο.
Παιδιά μπράβο για την καλή δουλειά που κάνετε!!! Στο redmi 2 2gb η XTRV 6.11.10 πέρασε χωρίς factory reset και δουλεύει μια χαρά για την ώρα. Αν βρω κάτι ή για τις εντυπώσεις θα γράψω τις επόμενες μέρες. Και πάλη ένα μεγάλο μπράβο.
Ποιό redmi 2 έχεις ? Το wt88047 ή το wt86047 ? Διότι εμένα με το wt86047 2 φορές που προσπάθησα δεν μπένει η XTRV, αλλά μια σκέτη Miui 8.2 6.11.10 stable με κάτι κινέζικα videos!!
Το wt86047. Επίσης υπάρχουν κάτι κινέζικα στην εφαρμογή του καιρού και σε μερικά αλλά σημεία.
Εγινε η εγκατάσταση με updater σε kenzo γρήγορα και εύκολα. Ολα καλά μεχρι στιγμής. Τα θέματα ειναι με κινέζικα, απλά το αναφέρω χωρις αυτο να με πειράζει καθόλου. Επίσης η νεα εφαρμογή XiaomiGr πολυ καλη. Ευχαριστούμε πολύ, συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά παιδιά.
Θα έρθει και αυτή....Μπορεί σήμερα το βράδυ να μπει στο μαγειρείο μας και να την δώσουμε για δοκιμή.
Θα μπει σήμερα στο φούρνο για το Latte ..
Θέλω να τσεκαρω λίγο για κάποιες αλλαγές στο κερνελ , γιατί το Latte έχει intel επεξεργαστή και θα χρειαστούν κάποιες αλλαγές στη "συνταγή" Βοss ...
Λογικά αύριο θα είναι έτοιμη για δοκιμή ..
@spoulk
Δε βρέθηκε κάποιο λάθος πάντως , θα έπρεπε να σου γράφει XTRV beta1 ..
Να δούμε τι θα πει κι ο @freekafe και θα το ξανά δούμε .
EDIT
Σε Redmi2 FDD ( wt88047 ) υπάρχει κάποιος να μας πει αν του γράφει το XTRV beta1 ??????
Flash την xtrv 6.11.10 πάνω από gtv 6.9.1. με απλά wipes, όλα καλά μέχρι στιγμής!!
Ενδιαφέρουσες προσθήκες απ'όσο πρόλαβα να δω!!
Τρέχοντας antutu όμως μου δίνει σκορ 112000 (25.000 κάτω από την προηγούμενη μέτρηση με gtv 6.9.1), είδε κάποιος κάτι αντίστοιχο??
(θα μου πεις βέβαια τώρα... αν τρέχει το σύστημα και δεν συνάντησες κανένα πρόβλημα προς το παρόν, τι σε πειράζει το antutu score?? και θα έχεις και δίκιο εδώ που τα λέμε... )