Σου είχα πει ποιο πάνω να κάνεις flash το Recovery από το ZIP της ROM.Για κοίτα στις απαντήσεις μου ποιο πάνω...
το ξερω οτι δε το εκανα, γιατι εκεινη την ωρα ετυχε να ανοιξει το κινητο. οχι πως αν δεν ανοιγε θα ηξερα να το κανω βεβαια! να ειναι καλα βεβαια και ο @gkalen που για ΑΛΛΗ μια φορα εκατσε να ασχοληθει μαζι μου, και καναμε φλας το recovery και μετα με κανενα προβλημα περαστηκε η σωστη ρομ!!για την ωρα δεν εχω κουραγιο να δω τι παιζει. ειδαμε ομως με τον @gkalen οτι η version ειναι σωστη και δε παιζουν ολα αυτα τα κινεζικα που ειχε η προηγουμενη!!ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ λοιπον στο φιλο γιωργο που εκτος απο καλος στη δουλεια του, ειναι και πολυ καλο παλικαρι και σκιζετε για να βοηθησει!!ευχαριστω ολους οσους με βοηθησαν τωρα αλλα και παλαιοτερα!! καλο βραδυ σε ολους!!
Καλημέρα στην ομάδα,
πρώτες εντυπώσεις από την fixed RN2 δεν είναι θετικές στο θέμα της αυτονομίας.
Από τις 7:15 που το έβγαλα από το φορτιστή η μπαταρία άδειασε σε λιγότερο από 3 ώρες !!!
Επίσης έχω παρατηρήσει ότι δείχνει να φορτίζει πολύ γρήγορα. Σε 15 λεπτά φόρτισης πήγε από το 15% στο 85%...
Στο kenzo τελικά κάτι μου κάνει με την ώρα. Πάνω στο notification bar κολλάει και δεν ανανεώνει. Αν μπω στο clock το δείχνει κανονικά. Και μετα απο κανα 5λεπτο αλλάζει και πάνω στο bar. Αλλα μετα κολλάει πάλι.
Πέρασα απροβληματιστα και στο δικό μου xiaomi mi max την rom . Όλα στην θέση τους ηταν χωρίς backup ...
Και όντως πυροβολαει
Ευχαριστουμε !!!
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αν ειχες δοκιμασει την 6.11.3 xrtv beta1 πριν, μπορεις σε παρακαλω να μου πεις εντυπώσεις σε σχεση με αυτήν εδω πως τα παει απο αυτονομία. διαχείριση μνημης. και εαν επισης στα θεματα που ανεφεραν αλλοι ποιο πριν οτι εχει κινεζικα
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημερα δεν ξερω εαν εχει ειπωθει αλλα σε Redmi note 3 PROKenzo καθε φορα που κανω επαναεκκινηση μου εχει ενεργο το Bluetooth παρολο που το απενεργοποιω.
Την πέρασα και εγώ σε RN2 όλα καλά
Θα ήθελα να ρωτησω στην κουρτίνα έχει αλλάξει κάτι με τα εικονίδια , νομίζω είχε και ποιο κάτω από την γραμμή και άλλα ή πλέον είναι έτσι
ή δεν έχει κάτσει καλά ή rom??
Εννοώ αυτό που βλέπουμε στην δεύτερη εικόνα
Καλημέρα. Εκανα και εγω το αλμα από την 6.9.29 στην 6.11.10. Συγχαρητηρια στους δημιουργους. Η αληθεια ειναι οτι δεν την εχω τεσταρει ακομα αλλα ειμαι σιγουρος και τα μικροπροβληματα που μπορει να εχουν (απο οτι διαβασα) θα διορθωθουν. Μπράβο και πάλι.