Αν εννοεις τον χρονο που ειναι ενεργη η οθονη λεει 34%. Αν δεν ειναι αυτο πες μου που και τι να κοιταξω.Ο/H pavlosGr έγραψε:
SOT περιπου μεσο ορο ποσο βγαζει? στο mimax πως και εχει αγγλικα ενω σε roms αλλων κινητων εχει κινεζικα? μηπως ενσωματωθηκε καποιο fix για τα θεματα για to mimax?Ο/H kbougiouklis έγραψε:
Σε MI MAX μπαταρία 2 μερες, αγγλικά στα θέματα κανένα bug ακόμα εμφανές.
[XTRV/GTV-6.11.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/11 16:43)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H gkoutrou68 έγραψε:
Επίσης έχω παρατηρήσει ότι δείχνει να φορτίζει πολύ γρήγορα. Σε 15 λεπτά φόρτισης πήγε από το 15% στο 85%...
Δεν γινεται αυτό, απλά είναι αδύνατον.
Είναι το γνωστό θέμα με την μπαταρία στο RN2 που κάποιες φορές πέφτει εκπληκτικά γρήγορα ενώ στην πραγματικότητα έχει θέμα η ένδειξη. Αν βγάλεις την μπαταρία για κάνω 5λεπτο και μετά την ξαναβάλεις θα φτιάξει. -
Ο/H kbougiouklis έγραψε:
Αν εννοεις τον χρονο που ειναι ενεργη η οθονη λεει 34%. Αν δεν ειναι αυτο πες μου που και τι να κοιταξω.
το ξερω ειναι σχετικο αυτο και αλαζει με την χρηση του καθενα που κανει στην συσκευη του απλα ετσι να ξερουμε στο περιπου , -
Ο/H alani-jm έγραψε:
Καλησπερα και από μένα.Ολα αψογα σε Note 3pro απλά έκανα βλακεία μιας και την κατέβασα και με μεγάλη χαρά πήγα να την βάλω χωρίς να θυμηθω τις οδηγίες και δεν έκανα wipe παρά μόνο install.Τι πρέπει να κάνω τώρα?Πάντως εδώ και 3 μέρες δουλεύει τελεια ή xtrv.
-
Ο/H kaponakis έγραψε:
Λοιπον παιδια εχω Redmi note 2 με 6.10.13 επειδη δεν ειχα ασχοληθει για ενα διαστημα. Για να βαλω την καινουρια τι πρεπει να κανω? Μια βοηθεια παρακαλω γιατι βλεπω οτι παιζουν αρκετα προβληματακια στο redmi note 2 σ αυτην την τελευταια rom. Ευχαριστω πολΥ!!!
Προχορα αφοβα ολα καλα εχει διορθωθει η rom .
Απλα περνα την οπως περναγες την GTV
Ο/H mortis1572 έγραψε:
Καλησπέρα,
Θέλω να περάσω την XTRV_6.11.10 για RN2, αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι για το ξεκλείδωμα του bootloader που φαίνεται ότι πρέπει να γίνει σε αυτή τη ROM. Πρέπει να το γίνει αφόύ περάσεις την τελαυταία ROM ή πριν την περάσεις? Και αν δεν ξεκλειδώσεις τον bootloader τη πρόβλημα θα σου δημιουργήσει?
ορθογραφικο λαθος ειναι , μην το λαμβανεις υποψην .
κανε απλα οτι εκανες και πριν -
Σε εμενα λετουργουν ολα μια χαρά... Το μονο που εχω εντοπισει απο τη στιγμή που εβαλα τη miui 8 κολλάει το κινητο οταν αλλαζω θεμα.... Δεν ξέρω αν συμβαίνει μαι σε αλλους αυτο..
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H pavlosGr έγραψε:
Ο/H kbougiouklis έγραψε:
Αν εννοεις τον χρονο που ειναι ενεργη η οθονη λεει 34%. Αν δεν ειναι αυτο πες μου που και τι να κοιταξω.
το ξερω ειναι σχετικο αυτο και αλαζει με την χρηση του καθενα που κανει στην συσκευη του απλα ετσι να ξερουμε στο περιπου ,
-
Ο/H chris_g έγραψε:
Ρε παιδιά σε kenzo έχω θέμα το σήμα δεν μένει σταθερό τρελενεται λίγο. Να είναι αυτή ή έκδοση με θέμα ? Ή να φταίει που παλιά είχα προσπαθήσει να πάω πίσω στο lollipop
----Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα!
----
-
Ο/H kbougiouklis έγραψε:
Ο/H pavlosGr έγραψε:
Ο/H kbougiouklis έγραψε:
image upload no limit
----Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα!
----
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα