Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.11.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/11 16:43)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • Miui Dev
  • @lizardous και εγω κάτι τέτοια προβλήματα ειχα, ξανά πέρασε την με factory reset και θα στρωσουν όλα

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Hi, I'm an admirer of yours from Vietnam.

I've tested the last two dev roms from you guys so far. The previous build was perfect from performing to battery usage tweaks.

But the latest dev build 11.10 has drained the battery so fast, my phone gone from 100% to 84% in one night (idle all the way). So, I think it should be fixed so that the battery can last longer. Performance wise, it got 52k on Antutu benchmark (the highest score I've ever seen on my device). So keep up the good work on the performance side.

Thank you so much for all your hard work in tweaking the roms!
  • Σε Mi max helium κολλάει το άλμπουμ των φώτο. Χάθηκαν τα εικονίδια του καιρού, του ημερολογίου και των σημειώσεων. Μπαταρία λίγο χειρότερη από προηγούμενη ρομ. Και τα γνωστά κινέζικα θέματα. Θέλει ραφιναρισμα.
  • Διαφήμιση
  • Εγινε καθαρη εγκατασταση σε MI4C. Εχω 2 θεματα (το ενα ισως να προυπηρχε αλλα δεν ειμαι σιγουρος):
    -Οτι εχει μεγαλη καταναλωση σε standby σε σχεση με μια παλια GTV που ειχα περιπου απο πριν το καλοκαιρι περασει
    -Στα μηνυματα (χρησιμοποιω handcent) στελνεις μηνυμα σε επαφη ολα καλα παει. Αν σου απαντησει στο δειχνει σε αλλο thread καθως η απαντηση δεν εχει ως σκετο το τηλεφωνο αλλα ως +30κτλ.
    Να βαλω το number fixer και να προσθεσω σε ολα τα κινητα το +30? Αυτο ειναι η λυση, η υπαρχει κατι αλλο?
  • Η μπαταρία δεν παίζεται. Τεράστια προς το καλύτερο αλλαγή.
    Με την δική μου χρήση, άνετα το βλέπω να μου κρατάει 3 ημέρες.

Υπάρχει ένα θέμα -άνευ σημασίας αλλά το αναφέρω-.
    Όταν κάνω update τον καιρό, βγάζει ένδειξη "data expired" άσχετα αν του έχω κάνει προ 5 λεπτών.
    Με την προηγούμενη δεν το έβγαζε.
    Ξαναλέω για το θέμα του volume, δεν δουλεύει. Είναι μόνιμα στο υψηλότερο σημείο του άσχετα που είναι ο slider.
    Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    Είναι καπαρωμένο από άλλους.
  • Ο/H lizardous έγραψε:

Το αλλο θεμα ειναι οτι οταν αλλαζω θεμα και κλειδωσει για πρωτη φορα (μετα την αλλαγη θεματος) το κινητο κολλαει χωρις να ανταποκρυνεται και στην συνεχεια κανει reboot.
    Αυτό το πρόβλημα προέρχεται από την base ROM εδώ και μερικές εκδόσεις πίσω. Καλό είναι σαν μέτρο πρόληψης κάθε φορά που αλλάζεις κάτι στο θέμα του κινητού να κάνεις μόνος σου ένα reboot για να μην σου κάνει σε ανύποπτο χρόνο που χρειάζεσαι το κινητό.

Ο/H icy20 έγραψε:

-Στα μηνυματα (χρησιμοποιω handcent) στελνεις μηνυμα σε επαφη ολα καλα παει. Αν σου απαντησει στο δειχνει σε αλλο thread καθως η απαντηση δεν εχει ως σκετο το τηλεφωνο αλλα ως +30κτλ.
    Να βαλω το number fixer και να προσθεσω σε ολα τα κινητα το +30? Αυτο ειναι η λυση, η υπαρχει κατι αλλο?
    Ναι, αυτό κάνε.
  • Το Calibration στο Proximity Sensor test σας δουλεύει?
    Βάζω μία κάρτα επάνω, πέφτει στο 0, την βγάζω αλλά δεν επανέρχεται στο 5. Για την ακρίβεια κάνει πολύ ώρα να επανέλθει στο 5.
    Τα κουμπάκια Calibratio και Black Card είναι γραμμοσκιασμένα απο κάτω.
    Διαβάζοντας για restart σε αυτή την σελίδα
    How to Fix Proximity Sensor Not Working Issue on Redmi Note 3
    έστρωσε.
    Απελπισία όμως με έχει πιάσει...
  • Διαφήμιση
  • @MIUI_ART @gkalen Με την 6.11.10 δεν μπορώ να συνδέσω το mi band 2, έκανα καθαρή και πάλι τπτ, στα καπάκια έκανα καθαρή την 6.10.20 και το πήρε μια χαρά.....Από εχθές το βράδυ το παλεύω...
    ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
  • Και πολλές αποσυνδεσεις στο Bluetooth σε mi4..
  • Έχω το Redmi note2 Td-lte ... Και έχω περασμένη μία προηγούμενη (δες φωτο)dwveloper rom. (μου την πέρασε ένας φίλος) .
    Αξιζει να αναβαθμιζω?
    Τι προτείνεται να βάλω τώρα?
    Αν υπάρχει δυνατότητα για κάποιο link. ?

Ελπίζω να μη ζηταω πάρα πολλά, ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
    Images
    • Screenshot_2016-11-16-10-48-37_com.android.settings.png

169,66 kB, 1.080×1.920, viewed 98 times
  • Καλημέρα,

δεν εβαλα την 6.11.10 γιατί με την 6.11.3 είμαι πολύ ευχαριστημένος, συν οτι με απέτρεψαν τα σχόλια.... :)

Παρατηρω ότι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα της 11.10 ειναι η χρήση μπαταρίας.
    Εψαξα λοιπόν στο δικό μου (που δεν εχει θεμα, παντα 2.5 -3 μερες είμαι χωρις φόρτιση) και ειδα ενα process: "dex2oat" να τρωει (ευτυχώς) μόνο 1.2%, αλλά το εψαξα γιατι φοβήθηκα μηπως ειναι ιός.

Τελικά δεν ειναι, ειναι "νόμιμο" process του Android.

Αν διάβασα καλά σε διαφορα forum, το process αυτό δεν θα έπρεπε να υπάρχει αφού εγκατασταθεί κάτι με επιτυχία στο κινητό (απο Lollipop και μετα) γιατί εκτελείται 1 φορά με την εγκατάσταση.
    Συγκεκριμένα ενας εγραψε για ενα παρόμοιο πρόβλημα μπαταρίας σε LG Nexus ότι: "... Is it possible there's an old one that it can't compile and keeps churning out CPU trying to do it periodically and failing?"

Το διάβασα εδώ:

Ομάδες Google

Οπότε σκέφτηκα, μήπως η 11.10 ROM κάπου δεν κάθεται και προσπαθεί να κάνει cycling compiles σε κάποια default εφαρμογή/widget κ.ο.κ.)?
  • Διαφήμιση
  • Ήρθε ή ώρα λιγης γκρινιας....

Μπορούμε να έχουμε lite έκδοση της ρομ ;;;
    Δηλαδή κάτι σαν ota update ....για όσους δεν θέλουν να κατεβάζουν ολόκληρη την ρομ κάθε παρασκευή;;
    Π.χ. εγώ τους φάκελους recovery , data , Dolby ... Τα σβυνω... Εφόσονεχω κατεβάσει την ολοκληρη ρομ...μου είναι θεωρητικά άχρηστα τα φορτία μία φορά...και όχι σε κάθε ρομ...

Αυτό γίνεται @MIUI_ART @dnomikos @gkalen ;;;;
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...