Διαφήμιση

mi5 σοβαρο προβλημα με διαρκεια μπαταριας, μηπως ειναι προβληματικο?

• mi5 σοβαρο προβλημα με διαρκεια μπαταριας, μηπως ειναι προβληματικο?

Γραφω εδω μηπως και βγαλουμε ακρη με το τηλεφωνο μου.

Οτι ρομ και να βαλω η μπαταρια δε βγαζει μερα.

Τι κινεζικες, τι global τι ελληνικες, ολες ενα τεραστιο χαλι. Ανα 1 ωρα πεφτει 2%-4% η μπαταρια και εχω κλειστα δεδομενα wifi gps και τη ρυθμιση του wifi να μην ψαχνει ακομα κι οταν ειναι κλειστο. Ενα αλλο κινεζικο homtom που εχω βγαζει 10 μερες stanby με ιδιες ρυθμισεις.

Λιγη βοηθεια αν μπορειτε, εχω απογοητευτει 100%.

Το κινητο δεν εχει κανενα προβλημα ταχυτητας, παντου πεταει δεν κολαει πουθενα, ολα λειτουργουν σωστα εκτος απο τη μπαταρια. Χωρητικοτητα γραφει 3000mah, 2.5 ωρες κανει να φορτισει και ο μετρητης δινει περιπου 1.1-1.2 αμπερ οσο φορτιζει. Η μπαταρια λοιπον έχει την σωστη χωρητικοτητα διοτι (2,5 ωρες) επι (1,2 αμπερ) = 3αμπερωρες= 3000mah.

Υπαρχει περιπτωση μικρου βραχυκυκλωματος? Διοτι αν δεν βραχυκυκλωνει κατι τοτε ειναι software. Υπαρχει καποιος τροπος να δω τι ακριβως καταναλωνουν οι εφαρμογες και οι υπηρεσιες που τρεχουν στο παρασκηνιο? Διοτι το miui βγαζει πολυ γενικα και οχι αναλυτικα.

Το κινητο ειναι αγορασμενο απο κινα απο επισημο xiaomi shop, και το εχω ξεκλειδωσει με MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en

Βαζω και μια φωτογραφια με το κουτι απο πισω, μηπως και εγω εχω καποια διαφορετικη εκδοση οποτε και δεν κανουν οι ρομ που περναω.

Αυτη τη στιγμη εχω official chinese developers και με 96% μπαταρια λεει υπολοιπο 2 μερες και 21 ωρες. Δεν πιστευω οτι θα βγαλει πανω απο 1 μερα.
      Images
      • mi5box.jpg

87,24 kB, 800×780, viewed 245 times
      • mi5battery.png

47,2 kB, 540×960, viewed 275 times
      xiaomi mi5 -- xiaomi redmi 3 -- huawei p8 lite -- xiaomi redmi note 1 -- jiayu g4 -- newman n1 -- lt26 -- lg 2x και πολλα ακομα...
    • λοιπον εβαλα την τελευταια ελληνικη stable 8.1.1.0 με τη διαδικασια που περιγραφεται στον οδηγο:

εβαλα το twrp

εκανα wipe

εκανα install την νεα ρομ.

Χωρις να κανω εγκατασταση απολυτως τιποτα η εικονα για τη μπαταρια ειναι αυτη:
      Images
      • mi5batterymiui8.png

48,92 kB, 540×960, viewed 166 times
      xiaomi mi5 -- xiaomi redmi 3 -- huawei p8 lite -- xiaomi redmi note 1 -- jiayu g4 -- newman n1 -- lt26 -- lg 2x και πολλα ακομα...