Διαφήμιση

Αδεια ξεκλειδωματος REDMI 3S Land

• Αδεια ξεκλειδωματος REDMI 3S Land

Καλημερα στην παρεα. Προσπαθω να παρω εγκριση για να ξεκλειδωσω τη συσκευη μου RedMi 3s Land, αλλα μου βγαζει το παρακατω σφαλμα:

Μετα πατησα GO και εκανα αιτηση ξεκλειδωματος. Απαντηση το παρακατω>>

504 Gateway Time-out
      The gateway did not receive a timely response from the upstream server or application. Sorry for the inconvenience.
      Please report this message and include the following information to us.
      Thank you very much!
      URL:miui.com/member.php?mod=loggin….com%2Funlock%2Fapply.php
      Server:sgp1-miui-l7-pub00.awssgp
      Date:2016/11/14 17:37:04

Στο αγγλικο site μου βγαζει αυτο:

Discuz! System Error

SQLSTATE[23000]: Integrity constraint violation: 1062 Duplicate entry '1559795969' for key 'PRIMARY'
      PHP Debug
      No.FileLineCode
      1extra.php86require(%s)
      2data/extra/6_0_xiaomi_authcallback.tpl.php59uc_user_sync(%d, %s, %s)
      3uc_client/client.php446PDOStatement->execute(Array)
      4uc_client/client.php446break()

www.miui.com 已经将此出错信息详细记录, 由此给您带来的访问不便我们深感歉意.

Εχει κανεις ιδεα ??? :S Εχω κανει ολες τις αναβαθμισεις συμφωνα με τον οδηγο και τωρα εχω την
      MIUI 8 6.11.10/BETA

Ευχαριστω
    • Φαντάζομαι οτι και αυτό μπορεί να οφείλεται στα τελευταία προβλήματα που εμφανίζουν οι servers της Xiaomi. Το πιο πιθανό είναι να γίνεται κάποια αναβάθμιση αυτον τον καιρό. Μη σταματάς να δοκιμάζεις. Λογικά θα σου περάσει την αίτηση κάποια στιγμή.

Πάντα να δοκιμάζεις στο en.miui.com/unlock δηλαδή στην αγγλική version.
      Επίσης να δοκιμάζεις σε incognito mode στον browser δηλαδή στην "ανώνυμη περιήγηση" για να μην υπάρξει conflict με τους λογαριασμούς σου (κάτι τέτοιο βλέπω στο δεύτερο error).

Τέλος, καλύτερα στο λογαριασμό σου να βάλεις και τον αριθμό τηλεφώνου σου. Είναι πιο εύκολο να γίνει το verify και να πάρεις την έγκριση τελικώς.
    • Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση και τις συμβουλες.
      Χρειαζομαι μια Stable ελληνικη να του περασω γιατι σιχτιρισα με τις κινεζιες... :cursing:

Thank's
      \
      :thumbsup:
    • Διαφήμιση