Διαφήμιση

Flash Roms Unbrick κλπ επι πληρωμη?

• Ο/H netblues έγραψε:

Ακόμα και η ύπαρξη της "συνδρομης" για τους vip τι ακριβως ειναι?
      (Ξερω πολυ καλα οτι κανεις δεν θα τα "κονομησει" απο αυτο, αλλά να μην βαζουμε και το χερι βαθια στη τσεπη για την τρελα μας. Και ο αλτρουισμος εχει ορια.)
      έχω δώσει 170 ευρώ για το Xiaomi redmi note 2 στον Κινέζο και αλλα 40-50 ευρώ σε gadget, extra μπαταρίες, tempered glass κ.α.
      Για 10 ευρώ το έτος που είναι η συνδρομή VIP.. εεε δεν το λες ότι βάλαμε το χέρι βαθιά στην τσέπη. :)
      Αντιθέτως...
      Το λες ότι την βγάλαμε ''καθαρή''
      Και αυτά τα 10 ευρώ καλύπτουν ίσα ίσα το κοινοτικό κέρδος απο το να μην βλέπουμε διαφημίσεις μέσα στο φόρουμ.
      Όπως και να χει δεν είναι υποχρεωτικό για κανέναν. :)
      Όποιος μπορεί, όποιος δεν μπορεί δεν περιορίζεται από κάτι στο να είναι απλό μέλος. :)

Η συνδρομή VIP δεν είναι χρηματική επιβράβευση, είναι ένας άλλος τρόπος να πεις ευχαριστώ σε κάποιους που σε βοήθησαν, σε κάποιους που ξενυχτάνε τα βράδια για να έχουμε ένα κινητό λειτουργικό χωρίς προβλήματα και με πλήρως μεταφρασμένο περιβάλλον στα ελληνικά.
      Δεν φαντάζεσαι πόσο ταλαιπωρία είναι η μετάφραση των ατελείωτων σειρών των strings.

Και με αυτή την μικρή συνεισφορά προσπαθούμε σε αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης να κρατήσουμε μία ζωντανή ηλεκτρονική κοινότητα ενεργή.

Αυτά φίλε μου :)
      Αυτή είναι η οπτική μου γωνία :)
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ρε φίλε, συγγνώμη γιατί έχω ζαλιστεί με αυτά που 'ακούω" εδώ μέσα..... :wacko:

Εσύ εδώ: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά. έβαλες χέρι σε αυτούς που φτιάξαν τους οδηγούς ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ για να βοηθήσουν κάτι άσχετους σαν εσένα και μένα και όλους μας... :S

Πριν λίγο τους ξανα-βάζεις χέρι, άθελά σου πάλι φαντάζομαι, εδώ: Flash Roms Unbrick κλπ επι πληρωμη? "Για ακομη μια φορα δεν γραφτηκε στον οδηγο,...." :shock:

Λες προσπάθησες στο redmi pro ενός φίλου.....πόσα του είχες ζητήσει του φίλου για να το κάνεις....και αφού του είχες ζητήσει, διαπίστωσες ότι δεν τα έλεγε καλά ο οδηγός, επειδή προέκυψαν διάφοροι ασταθμητοι παράγοντες, δεν είχες επιτυχές αποτέλεσμα και με τι μούτρα να ζητήσεις το παραδάκι???

Αδυνατώ να συνεχίσω να παρακολουθήσω το θέμα...

Θέλεις να βοηθήσεις? Βοήθα!!......αυτό γίνεται αφιλοκερδώς.

Μα, καλά, άνοιξες θέμα για να ρωτήσεις αν μπορείς να "βοηθήσεις" επί πληρωμή?? :dash:

Άνα θέλεις να το κάνεις επάγγελμα, άνοιξε ένα μαγαζάκι, γίνε σπόνσορας στο miui ώστε να διαφημίζεσαι κιόλας, μελέτησε καλά το απόσταγμα γνώσεων των @MIUI_ART , @Bodai, @NasDriver, @lallasgr, @geoanto555, @gkalen, @dnomikos, @pechr και όσους ακόμα ξέχασα να με συμπαθάνε (εγώ δεν έχω φτιάξει ακόμα οδηγό, γιατί άμα φτιάξω, θα είναι για "γέλια", αλλά ούτε και οι αγαπημένοι μου @takisfrag @osalonikios, @Xstos, @Thracia, @vrs5, @pavlidisc, @derveni, @thodorisls, @makis1024 έχουν φτιάξει....κρίμα βέβαια) και θα είσαι σούπερ αρχηγόπουλο!!!! :thumbup:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Για να το λήξουμε το θέμα εδώ,

όποιος λαμβάνει αμοιβή για το οτιδήποτε θεωρείται παροχή υπηρεσίας και αυτός ελεύθερος επαγγελματίας.

Αυτοδίκαια λοιπόν αλλάζει η σχέση του με την κοινότητα, αφού δεν αποτελεί πλέον απλό χρήστη με ότι σημαίνει αυτό.

Η κοινότητα από τότε που μπήκα εγω στηρίχτηκε στην αλληλοβοήθεια και την αρωγή σε αυτούς που την χρειάζονται. Και έτσι θα συνεχίσουμε.

Οποιαδήποτε επαγγελματική-εμπορική δραστηριότητα από μέλη προς μέλη απαγορεύεται ρητα.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
    • Διαφήμιση
    • Εγω απλώς θα σας πω μία περίπτωση που μου έτυχε ..
      Πριν δύο βδομάδες ήρθε μία παρέα με 15χρονα στο μαγαζί και ένας από αυτούς είχε το Kenzo ..
      Τον ρωτησα λοιπόν από που το πήρε και μου είπε ότι το πηρε από ελληνικό eshop ..
      Το τσεκαρα το τηλ.. και είχε περασμένη την Miui7 Stable του xiaomi Miui Hellas ..
      Τον ρωτησα αν το έφτιαξε μόνος του και μου είπε ότι το έστειλε πάλι στο eshop που το πήρε και του έβαλαν αυτή τη ρομ ..
      Το παιδί πλήρωσε 38€ γι'αυτη τη διαδικασία.. 8o
      Το κακό για μένα είναι ότι , άλλοι ξενυχτάνε για να προσφέρουν τζάμπα την βοήθεια τους και άλλοι λοιπόν τα κονομανε με τον δικό μας κόπο ...
      Αν θα μπορούσε κάποιος να επιληφθεί επί του συγκεκριμένου θέματος θα ήταν επιτυχία ..
      Αυτά !!!!!!!!!
    • Ο/H gkalen έγραψε:

Το κακό για μένα είναι ότι , άλλοι ξενυχτάνε για να προσφέρουν τζάμπα την βοήθεια τους και άλλοι λοιπόν τα κονομανε με τον δικό μας κόπο ...
      Αν θα μπορούσε κάποιος να επιληφθεί επί του συγκεκριμένου θέματος θα ήταν επιτυχία ..
      Αυτά !!!!!!!!!
      Νομίζω τα λες όλα με αυτό το μήνυμα...

• Δεν χρειάζεται να κάνετε λεκτικές επιθέσεις στο μέλος μας που είχε την ευγένεια - και καλά έκανε να ρωτήσει !!! :D

Για να τελειώνει εδώ λοιπόν αυτό το θέμα, χωρίς να υπάρχει καμία διάθεση αντιπαράθεσης.

Η κοινότητά μας όπως λέει και η λέξη δημιουργήθηκε από αγάπη - μεράκι και διάθεση προσφοράς σε όλους όσους αγαπούν την Miui και κατ΄επέκταση την Xiaomi.
      Βασίζεται στην ομαδική προσφορά και αφιλοκερδή εργασία - συνεργασία των μελών και φίλων της.

Δεν είναι λοιπόν στους σκοπούς της να μετατρέψει αυτή την σχέση σε συντεχνίες και να εμπορευματοποιήσει την προσφορά της.
      Με αρωγή από τα μέλη της κατάφερε να γίνει πρωτοπόρα σε πολλούς τομείς ακόμη και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Μέσα σε λίγο καιρό, καταφέρατε - καταφέραμε όλοι μαζί να γίνει αυτή η κοινότητα πόλος έλξης για πολλούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο, και μάλιστα να έχουμε μέχρι και 90 εγγραφές ημερησίως.
      Όλα αυτά τα πέτυχε για ένα και μοναδικό λόγο.
      Την προσφορά με βάση την αφιλοκερδή εργασία.

Αν θέλει κάποιος να βοηθήσει το κάνει ελεύθερα χωρίς όμως να ζητήσει τίποτα προκαταβολικά αυτόν που του ζητεί βοήθεια.
      Από εκεί και μετά αν το μέλος που έλαβε βοήθεια θέλει να "ευχαριστήσει" με ένα συμβολικό ποσό αυτόν που τον βοήθησε, είναι καθαρά δικό του θέμα, αλλά σε καμία των περιπτώσεων κάτι τέτοιο δεν είναι προαπαιτούμενο, και έχει πολύ μεγάλη σημασία κάτι τέτοιο.

Δεν επιτρέπεται λοιπόν η διακίνηση μηνυμάτων σε μέλη με σκοπό την παροχή υπηρεσιών με χρέωση. :!:
      Αν μας αναφερθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να λάβουμε μέτρα εναντίον του διακινητή των μηνυμάτων.

Εδώ είμαστε όλοι για έναν, και ένας για όλους.
      Άλλωστε στα άμεσα σχέδιά μας είναι η δημιουργία μίας εφαρμογής που θα τα κάνει όλα σχεδόν μόνη της (Unlock - Flash - Recovery - Updates), που θα κάνει τόσο απλή την διαδικασία, ώστε ακόμη και ο πιο αρχάριος να μπορεί να τα κάνει όλα εύκολα και γρήγορα. ;)

Όσο έχουμε την στήριξή σας, πολλά έχουμε να σας προσφέρουμε σταδιακά.
      Βήμα προς βήμα χτίσαμε αυτή την σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού, και δεν θα την χαλάσουμε κάνοντας λάθος κινήσεις και δίνοντας λάθος εντυπώσεις. :thumbsup:

Να ευχαριστήσω λοιπόν τον AbyssD που έκανε το ερώτημα, και μας έδωσε την ευκαιρία να ξεδιαλύνουμε μία και καλή αυτό το θέμα. :)

Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Εγώ θα πω μόνο μιάς και με πρόλαβε ο Αρχηγός και με κάλυψε απολύτως ότι εδώ μέσα στην κοινότητα υπάρχουν πολλά παιδιά που βοηθούν νύχτα μέρα με γνώσεις και όρεξη , και που δεν έχει καν περάσει ούτε σαν σκέψη αυτό από το μυαλό τους !!!με στεναχωρεί το γεγονός που μέλος ή μέλη της κοινότητας σκέφτηκαν ότι μπορούν μέσα από αυτό που όλοι οι υπόλοιποι κάνουμε με μεράκι και χαρά ,να κερδίσουν έστω και ελάχιστα χρήματα , κρίμα !!!!
    • Διαφήμιση
    • Ευχαριστώ πολύ takis για τα καλά σου λόγια... Δεν ήταν ανάγκη... Μεταξύ μας τώρα... :oops: :mrgreen: :mrgreen: :oops:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Μόλις τώρα διάβασα ολόκληρο το νήμα, γιατί δεν μπόρεσα να το παρακολουθήσω από νωρίτερα και
      ασυναίσθητα μειδίασα ελαφρώς.

Κάποιος φίλος σκέφτηκε να βγάλει χαρτζιλίκι, με προσόν τις γνώσεις που έλαβε Δωρεάν και με "πλάτη" τις ίδιες Δωρεάν πηγές, θέτοντας μάλιστα το ζήτημα σε δημόσια διαβούλευση. Οκ, "αποδεκτό", "λογικό" και κατανοητό. Δεν θα κρίνω ούτε θα σχολιάσω σκέψεις και προθέσεις.

Μπορώ όμως ευθαρσώς να το κάνω, σχετικά με το ύφος και την "αφετηρία" του παρόντος χώρου.
      Βλέπω καθημερινά 1 ή 2 πεντάδες ανθρώπων, πραγματικών κατόχων της γνώσης και της διάθεσης για προσφορά, να αφιερώνουν ΠΟΛΥ χρόνο και κόπο για να λύσουν προβλήματα ΔΙΚΑ ΜΑΣ, για να μας κάνουν τη ζωή όσο πιο εύκολη γίνεται (μέσω οδηγών κτλ) αλλά και για να μας δώσουν την ευκαιρία να ΜΑΘΟΥΜΕ. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που πραγματικά απορώ με την ιώβεια υπομονή τους, όχι απέναντι σε μη γνώστες-άσχετους με το αντικείμενο, αλλά απέναντι σε αγενείς, απαιτητικούς και τεμπέληδες.

Δεν έχω κλείσει ούτε χρόνο στο φόρουμ και βλέπω τον μεν Χ (συνονόματό μου συμπτωματικά) να μου "στέκεται" σε ΟΤΙ και να έχω ζητήσει-ρωτήσει και για "πληρωμή" να θέλει να ΜΕ κεράσει καφέ, τον δε Ψ, να προσφέρει δημόσια κάτι που "ανακάλυψε", λέγοντας "τζάμπα το πήρα-τζάμπα το δίνω", το τρίτο Ζ, να φτιάχνει οδηγούς-μίκυ μαους, για γκαβούς, σαν εμένα (αλήθεια, έχετε δει αντίστοιχο οδηγό του αγγλικού φόρουμ?).
      Λόγους δεν χωράει φυσικά για ορισμένους άλλους, που κάθονται και στραβώνονται στις μεταφράσεις κώδικα, ακόμα και για ...πορτατίφ, για να το παίζω "εγώ" μάγκας με τα καλούδια της Miui, των Mi Home-Key-Fit κτλ.
      Πόσο θα πλήρωνε η Xiaomi τους Δημήτρη-Γιώργο-Γιώργο-Χρήστο-Θανάση κτλ κτλ γι' αυτό που κάνουν και ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ τα προϊόντα της, φτιάχνοντας τους όνομα, σχετικά με την υποστήριξη?

Έχω ξαναγράψει πως ακριβώς ΑΥΤΟ φέρνει τους απλούς χρήστες, σαν εμένα, στην εταιρία αυτή και τις 90 εγγραφές τη μέρα, που αναφέρει το αφεντικό.

Μέσα όμως από την κουβέντα, προέκυψε και κάτι ακόμα, που θεωρώ ότι αυτό είναι πραγματικά πρόβλημα, εκτός από προστυχιά και αλητεία:

Ο/H gkalen έγραψε:

Το παιδί πλήρωσε 38€ γι'αυτη τη διαδικασία..
      Αν θα μπορούσε κάποιος να επιληφθεί επί του συγκεκριμένου θέματος θα ήταν επιτυχία .
      Στο θέμα αυτό, νομίζω πως πρέπει να βρεθεί λύση, συγκεκριμένη και δρακόντεια.
      Δεν σπούδασα "εγώ" τον gkalen, ούτε κανέναν άλλο, από αυτούς, που έχουν ΕΠΙΛΕΞΕΙ να μου παρέχουν τόσα πράγματα αφιλοκερδώς, για να "μπορώ" μετά να του κλέβω τον κόπο, με τον πιο αισχρό τρόπο.

Τέλος, σχετικά με τις VIP συνδρομές κτλ και για όποιον στο επώνυμο λέγεται Πονυρίδης και πάσχει από "πρεσβυωπία", ας κάνει μια απλή πράξη:
      Ας πολλαπλασιάσει τον αριθμό των VIP μελών, επί το ποσό της ετήσιας συνδρομής και μετά ας διαιρέσει το γινόμενο δια τον αριθμό των 5-10 μελών, που προανέφερα. Νομίζω πως αυτό και μόνο είναι αρκετό να δώσει πολλές απαντήσεις....
    • Παιδια ζητω συγγνωμη προκαταβολικα για οσους εθιξα, μια ερωτηση εκανα για να ξεκαθαρισει το πραγμα και για εμενα και για ολους.. Ομως δεχτηκα και εγω επιθεση ενω ο @MIUI_ART εδωσε το παραδειγμα με την απαντηση του.

Στους οδηγους εβαλα χερι ναι αλλα οχι με κακη προθεση, απλα ειναι ενα σφαλμα που μπορει να σε κρατησει ωρες απασχολημενο εαν εισαι αρχαριος, διοτι θα νομιζεις οτι εκανες κατι λαθος και ισως να τα ξεκινησεις ολα απο την αρχη, ενω αυτο που πραγματικα συνεβαινε ειναι να λειπει μια σημαντικη πληροφορια στον οδηγο, που πραγματικα δεν ειναι μεγαλος κοπος για τους διαχειρηστες του Forum να το εντοπισουν και να το διορθωσουν, εαν ειναι κοπος μεγαλος ζητω συγγνωμη που δεν το γνωριζω..

Το Format Data το ειδα στα σχολια διαβαζοντας ολες τις σελιδες για να το βρω, και το επιβεβαιωσα μετα στο επισημο Forum το ξενο..

Ζητω συγγνωμη και παλι σε οσους θυμωσαν με το συγκεκριμενο θεμα.
    • ΕΣΥ που προσφέρεις αφιλοκερδώς το οτιδήποτε, δεν θα μπορέσεις ποτέ να μπείς στο μυαλό αυτού που ψάχνει την παραμικρή ευκαιρία για αρπαχτή. Μην το προσπαθείς άδικα. Είναι αδύνατον.

Μην περιμένεις επίσης ποτέ να πάρεις πίσω έστω και κάτι από αυτά που με τόση χαρά μοιράστηκες. Η προσωπική ικανοποίηση, και μόνον αυτή, είναι ο έπαινος.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση