OK, άρα εγώ τι κάνω τώρα; Ξανατρέχω τον οδηγό αλλά βάζοντας την Global;
Mi Max και προβολή popup ads
-
-
καλησπέρα φίλε εγώ που έχω την global stable στο mimax μου, στην τελευταία ενημέρωση με wifi προχθές ήρθαν και τα ελληνικά επίσημα από την εταιρία
-
Καλημέρα Σάκη,
Με ελληνικά όλα ΟΚ; Με Google Launcher; Σου τα συγχρονίζει όλα ΟΚ;
Εγώ στην Developer, χτες έβαλα Google Launcher, συγχρόνισα επαφές, αλλά μου εμφανίζει ΜΟΝΟ τα GAPPSΚουφό;
Προτείνετε να πάω στην global stable λοιπόν; -
Ο/H changlee έγραψε:
Προτείνετε να πάω στην global stable λοιπόν;
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H changlee έγραψε:
Προτείνετε να πάω στην global stable λοιπόν;
Δεν έχω ενεργό το Google Launcher και πάλι βλέπω κάποια κρασαρίσματα στο PlayStore... Με τα ελληνικά δεν μπορώ να κάνω κάτι έτσι;
Η βέλτιστη λύση ποια είναι; -
-
Παιδιά καταρχάς να σας πω ότι το πρόβλημα με τη μαϊμού ROM η οποία μου είχε σπάσει τα νεύρα με τα PopUp ads λύθηκε, και ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
Θα ήθελα δύο διευκρινήσεις από εσάς τελευταίες:
- Στον οδηγό λέει: "2) Βεβαιώσου ότι έχεις πάρει backup της συσκευής γιατί θα χαθούν τα πάντα κατά τη διάρκεια του φλασαρίσματος." Πως ακριβώς γίνεται το BackUp; υπάρχει κάποιος οδηγός;
- Στέλνετε όποτε υπάρχει Update την τελευταία ROM όπως πχ την ΟΤΑ ROM ([i]Mi-MAX) – XTRV-[/i]Stable-V8.1.3.0. Τι κάνω με αυτή ακριβώς; Την περνάμε από πάνω; Υπάρχει κάποιο βοήθημα;
Ευχαριστώ και πάλι. - Στον οδηγό λέει: "2) Βεβαιώσου ότι έχεις πάρει backup της συσκευής γιατί θα χαθούν τα πάντα κατά τη διάρκεια του φλασαρίσματος." Πως ακριβώς γίνεται το BackUp; υπάρχει κάποιος οδηγός;
-
Ο/H mastersakis έγραψε:
καλησπέρα φίλε εγώ που έχω την global stable στο mimax μου, στην τελευταία ενημέρωση με wifi προχθές ήρθαν και τα ελληνικά επίσημα από την εταιρ
-
Καλησπέρα,
Το συγκεκριμένο topic έχει κλείσει, τα προβλήματα με τις μαϊμούδες ROM λύνονται με μια οποιαδήποτε επίσημη ROM.
Στο topic Ποια ROM να βάλω; κατάφερα και έβαλα την Ελληνική όπου έπαθα πλάκα με την συσκευή.
Τρομερή απόδοση. και εμφάνιση!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0