nikpoth κάνε την πρόταση σε παρακαλώ που έχεις κάνει και τη διαδικασίαΟ/H pechr έγραψε:
την πρόταση σου κάνε την εδώ >> Oι Προτάσεις σαςΟ/H ipankas έγραψε:
Βάλτε το ρε παιδιά στο how to της συσκευής ως οδηγό να το κάνουν και άλλοι που έχουν πρόβλημα
Επαναφορά IMEI, mac & bluetooth address μόνο για ΜediaTek CPUs
-
-
Ο/H nikpoth έγραψε:
Δεν γνωρίζω τον πραγματικό λόγο φίλε μου.Από διάβασμα σε διαφορα forum βλέπω ότι συμβαίνει μετά από κάποιες φορες χρήσεις του sp tool.
Δείτε το post 8Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H nikpoth έγραψε:
Τα tools και τους drivers τα πέρασες σωστά?Απενεργοποίηση υπογραφής πριν την εγκατάσταση?
Με πια Fastboot ROM έκανες την διαδικασία?
Μήπως σου ξέφυγε κάποιο γράμμα από τα imei που αναγράφονται στην συσκευασία της συσκευής?
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H nikpoth έγραψε:
Δεν γνωρίζω τον πραγματικό λόγο φίλε μου.Από διάβασμα σε διαφορα forum βλέπω ότι συμβαίνει μετά από κάποιες φορες χρήσεις του sp tool.
τωρα που γραφω αυτο το ποστ εχω ηδη φλασαρει με twrp την τελευταια xtrvbeta1 6.12.8 και παλι εχω θεμα με sim και baseband
ερωτηση... στον οδηγο οταν θα παταω "download to flash" και θα βγαζει απο κατω "succesfull", μετα το παραθυρο θα το κλεινω ετσι στην ψυχρα πατωντας πανω δεξια το "x" ?? -
ναι
Κλεινεις το παραθυρο-προγραμμα στη ψύχρα
Και μπορεις να αποσυνδεσεις το κινητο στεγνα..Redmi Note 8T (Willow)
ωραια...
οποτε η διαδικασια επαναφορας ποια ειναι?
επαναφερω τα imei κ στο επομενο boot τα αναγνωριζει?
ή επαναφερω τα imei φλασαρω την ρομ που θελω κ περνιουνται? -
Το δεύτερο.
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ομορφα..... απο πριν περασα (ξανα) τα ιμει..... τωρα ξαναφλασαρω την xtrvbeta1 6.12.8...
θα ενημερωσω σε λιγο αν ολα πηγαν καλα.........
ακομα μια απορια.... @pechr στο sp tools το preloader να το εχω πατημενο? η δε χρειαζεται? αλλοι λενε μπορει να μπρικαρει το κινητο αλλοι λενε οχι....
μηπως μεσα εκει εχει πληροφοριες για τα ιμει??
edit:
περασα την ελληνικη dev, αλλα παλι τζιφος.... κ το χειροτερο ειναι , οτι ανοιγω ξανα την εφαρμογη meta μπας κ ξαναπερασω τα imei..... αλλα δεν κανει τπτ οταν συνδεω κλειστο το κινητο... btw ξαναπερασα τους drivers , εκανα ρεσταρτ τον υπολογιστη... αλλα τπτ παλι....
αρχιζω κ μετανιωνω που πηρα mtk κινητο...... -
με ποια σειρά εκανες τις κινήσεις ολες?
- Πρώτα είχες china?
- μετά φλασαρες IMEI
- μετα XTRV
Το meta maui θέλει κάτι ειδικους drivers αν θυμαμαι καλα.
με το SN write tool δεν θα χρειαστεί να κανεις πατεντες με οδηγουςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) - Πρώτα είχες china?
-
Ο/H pechr έγραψε:
με ποια σειρά εκανες τις κινήσεις ολες?
- Πρώτα είχες china?
- μετά φλασαρες IMEI
- μετα XTRV
τον οδηγο σου πηγα να τον δοκιμασω... αλλα μεσα στη rom το μονο αρχειο που μπορω να βρω ειναι για το AP_DB..... τα 2 αρχεια που δειχνεις στην φωτο οπου περνεις το ενα για το MD1_DB δεν υπαρχουν καν... οποτε γιαυτο δεν ασχοληθηκα με αυτον τον οδηγο - Πρώτα είχες china?
-
Ο/H varitimos84 έγραψε:
ναι ακριβως ετσι... εντωμεταξυ μετα την xtrv dev περασα την xiaomi.eu stable... κ ολα μια χαρα.. βαζω στοιχημα αν περασω την china stable η οποιαδηποτε dev.. παλι θα χασω τα imei............
τον οδηγο σου πηγα να τον δοκιμασω... αλλα μεσα στη rom το μονο αρχειο που μπορω να βρω ειναι για το AP_DB..... τα 2 αρχεια που δειχνεις στην φωτο οπου περνεις το ενα για το MD1_DB δεν υπαρχουν καν... οποτε γιαυτο δεν ασχοληθηκα με αυτον τον οδηγο
Θέλω να δω ποια αρχεία έχει μέσα..Redmi Note 8T (Willow)
-
εγω βλέπω οτι εχεις mddb αρχεία στην fastboot rom.
Δοκίμασε το πάνω για αρχή
=============== Δεκ 10th 2016, 4:10pm ===============
δώσε μου teamviewer id και pass σε πμ ή στο chat να το δούμε μαζιRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0