Mi 4c η greek gtv 6.10.13 κλείδωσε το bootloader: ενέργειες διάσωσης κινητού [SOLVED]
-
-
Ναι κανονικά και στα δύο προφίλ έχω βάλει στις βασικες ρυθμίσεις το mi4c.
fragsp
Senior Member
Credits84DeviceMi 4c
=============== Νοε 19th 2016, 11:01pm ===============
Καλησπέρα πολύ ωραία η νέα εφαρμογή του forum στο κινητο χωρις διαφημίσεις όπως η προηγούμενη. Έχετε να προτείνετε τπτα για το θέμα πως μπορεί να υπάρξει λύση για να εγκαταστήσω τις επόμενες rom χωρις πρόβλημα ; ευχαριστώ. -
Ξαναδιάβασα ολόκληρο το νήμα @fragsp και μπορώ να πω ενα πράγμα. Συνέχισε τις προσπάθειες με τον λογαριασμο που είχες την 1η φορά που ξεκλείδωσες και όχι τον 2ο. Μάλλον αείναι συνδυασμός πραγμάτων αυτός που αποτρέπει το ξεκλείδωμα και πάλι ...
Ισως θα ήταν καλή ιδέα να δοκίμαζες και άλλον υπολογιστή.. -
Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές ημέρες και στο παλιό laptop windowss 7 64bit αλλα τζίφος.
-
Να ρωτήσω κάτι, μπορεί να είναι και χαζομάρα αυτό που θα πω αλλά δεν είμαι και πολύ σχετικός...
Εφόσον έχεις το TWRP ήδη περασμένο στο recovery παίζει ρόλο αν είναι κλειδωμένος ο bootloader?
Δεν μπορείς απλά να χρησιμοποιήσεις το TWRP και να flashάρεις την καινούρια ROM? -
dramdrum κοίτα και εγώ δεν είμαι και πολυ σχετικός πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει.Φοβάμαι ότι μπορεί να μπρικάρει.Δεν ξέρω. Για αυτό υπάρχουν και οι ειδήμονες του forum για να μπορέσουν να μας δίνουν τα φώτα τους Δεν θα κάνω καμία προσπάθεια μέχρι να μου έρθει το καινούργιο τηλέφωνο της δουλειας(dual sim) όχι xiaomi δυστυχως.
=============== Φεβ 28th 2017, 2:27pm ===============
Καλησπέρα επειδή ακόμα είμαι με την greek GTV 6.10.13 και όσες προσπάθεις και αν έκανα δεν ξεκλείδωσε ο bootloader έχετε τίποτα υπόψιν σας για να μπορέσω να το ξεκλειδώσω και να περάσω τη Nougat;
=============== Μαρ 2nd 2017, 6:07pm ===============
Καλησπέρα τσακάλια του forum έχετε καμιά λύση για να μπορέσω να ξαναεγκαταστήσω τις νεες rom ή να προσπαθήσω να κάνω από πάνω το τελευταίο update της 6ας και μετά nougat; -
Δοκιμασες να δώσεις την εντολή fastboot oem unlock από fastboot mode μπας και ?
Διαφορετικά προσωπικά θα δοκίμαζα αναβάθμιση όπως είμαι και εάν έπεφτε σε bootloop, τότε αναγκαστικά miflash και flash china fastboot rom -
Καλημέρα αυτή την εντολή δεν την έχω δοκιμάσει γιατί είχα διαβάσει ότι ακόμα και να σου λέει ότι έχει ξεκλειδώσει με αυτόν τον τρόπο μπορεί να είναι εικονικό.Θα το δοκιμάσω το απόγευμα και θα σας γράψω τα νεότερα.Μετά την εντολή και τον έλεγχο για το ξεκλείδωμα θα βάλω το τελευταίο update της 6άρας με factory reset;και μετά αν όλα πάνε καλά πάω για την nougat; Ευχαριστώ
=============== Μαρ 3rd 2017, 7:57pm ===============
Λοιπόν καλησπέρα έχω ευχάριστα νέα τόσο καιρό φοβόμουνα να κάνω αυτό που μου πρότεινε ο φίλος παραπάνω. Έκανα fastboot oem unlock στο adb από fastboot mode και ξεκλείδωσε. Έκανα βέβαια μετά backup από το twrp αφού καθάρισα το κινητό cache + dalvik cache +data.Εγκατέστησα την XTRVbeta1_6.12.22 στην αρχή μου έκανε νούμερα με το signature failed και δεν το τικάρισα έλεγξα το bootloader και ήταν ξεκλείδωτο και μετά εγκατέστησα κανονικά την XTRVbeta1 7.2.16.Και ανοίγει κανονικά το Twrp αλλαγμένο σε 3.0.3-0 στα χρώματα της ελλάδας.Όταν πήγα να κάνω επανεκκίνηση στο σύστημα από TWRP μου έβγαλε να εγκαταστήσω το νέο TWRP με τικαρισμά δεν το έκανα δεν ξέρω αν έκανα σωστά. -
Μια χαρά τα έκανες και άντε τώρα να χαρείς την συσκευή σου.
Αυτό που έβγαλε το TWRP recovery δεν ήταν ειδοποίηση για το νέο TWRP, αλλά για να σου βάλει το δικό του Super User, και έκανες καλά που δεν το αποδέχτηκες. -
Τυχερός, τώρα θα βάλω και το τελευταίο update.Τόσο καιρό ξυνόμουνα και έλεγα να το κάνω από τη στιγμή που μου ήρθε το άλλο κινητό της δουλειάς δίκαρτο πάντα τότε άρχισα να το σκέφτομαι. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας καλή συνέχεια
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0