Διαφήμιση

Redmi Pro 128gb X20!!!!

• @tolkien, η συσκευή σου είναι γνήσια!
      Το CPU-Z δεν είναι η πρώτη φορά που λέει ...ότι νά'ναι!
      Κάνε και το verification της Xiaomi εάν θέλεις... ή το "Antutu Officer" για να δεις την γνησιότητα της.

Επίσης, όταν θέλεις να ανεβάσεις φωτογραφία στο φόρουμ δεν χρειάζεται να την ανεβάζεις αλλού πρώτα και να δίνεις Link. Πάτα το "συνημμένα" από κάτω ή "τσίμπα" τη φώτο και σύρε τη μέσα στο χώρο που πληκτρολογείς και κάνεις τη δουλειά σου πανεύκολα!
    • λογικα κάνει λάθος το cpuz ο x20 δεν βγαίνει χρονισμενος στα 2.50 αλλα στα 2.30max ο χ25 βγαίνει στα 2.50
    • Ο/H caeser έγραψε:

@tolkien, η συσκευή σου είναι γνήσια!
      Το CPU-Z δεν είναι η πρώτη φορά που λέει ...ότι νά'ναι!
      Κάνε και το verification της Xiaomi εάν θέλεις... ή το "Antutu Officer" για να δεις την γνησιότητα της.

Επίσης, όταν θέλεις να ανεβάσεις φωτογραφία στο φόρουμ δεν χρειάζεται να την ανεβάζεις αλλού πρώτα και να δίνεις Link. Πάτα το "συνημμένα" από κάτω ή "τσίμπα" τη φώτο και σύρε τη μέσα στο χώρο που πληκτρολογείς και κάνεις τη δουλειά σου πανεύκολα!
      Τωρα θα τα κανω ολα οσα μου αναφερετε παιδια παραπανω. Θα δω και το προγραμμα AIDA64.
      Οσο για το link πραγματικα Caeser, Πόσο το εψαχνα πριν που ηθελα να ποσταρω την φωτο, δεν φανταζεσαι. Ευχαριστω πολυ ολους που βοηθησατε. Τελικα ισως απλα το λεει Χ20 ή ισως απλα να το εχει βγαλει ετσι στην ελληνικη rom. Ουτε καν θα ασχοληθω αλλο. Μονο σαν τελευταια κινηση να βαλω το aida64 που μου ειπε ο NasDriver ετσι απο περιεργεια.
    • Διαφήμιση
    • ετσι λέει η εφαρμογή, βγάζει και λάθος της συχνότητες του επεξεργαστή, το λάθος γίνεται διότι δουλεύουν με ακριβώς τον ίδιο driver αυτοί οι δύο επεξεργαστες και αναγνωρίζονται και οι δύο σαν x20 και όχι x25 μην φοβάσαι
    • Ο/H DimitrisVerlis έγραψε:

ετσι λέει η εφαρμογή, βγάζει και λάθος της συχνότητες του επεξεργαστή, το λάθος γίνεται διότι δουλεύουν με ακριβώς τον ίδιο driver αυτοί οι δύο επεξεργαστες και αναγνωρίζονται και οι δύο σαν x20 και όχι x25 μην φοβάσαι
      Οχι ενταξει τοτε που ειχα το redmi pro 4/128 μου ειχε κανει εντυπωσει.
      Μετα απο το πρωτο κινητο xiaomi καλομαθα και πηρα Mimax 32ari το εδωσα κι αυτο και πηρα το mimax prime (pro) 4/128 το ποιο το θεωρω κινηταρα. ΟΚ μπορει μεγαλο αλλα κινηταρα. Να καταλαβεις εμενα μ αρεσει περισσοτερο απο το αλλο κινητο που εχω το Huawei mate 9 (και κυριως η υλοποιηση του android που εχει κανει η Xiaomi μ'αρεσει πολυ πχ αν το συγκρινω ειτε με nexus που ειχα ή ακομη και με το ui της Huawei).
      Απλα για μενα θα κοιταξω οσο μπορω να μην αγορασω ξανα κινητο που δεν υποστηριζεται με global rom.
      Αρα σιγουρα xiaomi phone with global rom (αν και ελεγα να παρω το mimix αλλα νομιζω θα βγαλει πολυ καλυτερα η xiaomi και σε καλυτερες τιμες μελλοντικα αρα θα περιμενω λιγο). (y) (y) (y)
    • Διαφήμιση