Καλησπερα καινουργιος χρηστης Xiaomi MI4c και με σχετικες γνωσεις σε φλασαρισμα.. Το προβλημα ειναι πως δεν μπορει να δει με τπτ το pc τα drivers οποτε και δεν μπορω να προχωτρησω σε εγκατασταση ... Το λειτουργικο που χρησιμοποιω ειναι win 8 32 bit...καμια προταση?? Συγνωμμη εκ των προτερων αν ειναι σε λαθος ενοτητα το θεμα
DRIVERS
-
-
-
ok thanx. Δυστυχως δεν υπαρχει δυνατοτητα σε 64 αμεσα ... παρο ολ αυτα καταφερα να το φορτωσω σε xp αλλα τωρα δεν βλεπει ΜΤP..
-
δεν είναι θέμα 32 ή 64 bit...εγώ το χω κάνει σε 32-μπιτα.
λοιπόν, εγώ σήμερα είχα το ίδιο θέμα..
έβγαλα το παλιό miflash, επανεκκίνηση το pc
πέρασα το καινούριο, επανεκκίνηση το pc
πέρασα το pdanet, επανεκκίνηση το pc
πέρασα και αυτό Android ADB Drivers · koush/support-wiki Wiki · GitHub , επανεκκίνηση το pc
επικοινώνησαν μια χαρά pc-κινητό μετά τα παραπάνω...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Χα χα χα χα χα χα χα χα
Θα σου απαντήσω.... Αύριο..
Πάω για ύπνο τώρα..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Χα χα χα χα χα χα χα χα
Θα σου απαντήσω.... Αύριο..
Πάω για ύπνο τώρα..
-
για ενα περιεργο λογο μετα απο καποιες επανεκκινησεις και καποια αυτοματα CHKDSK ετρεξαν κανονικα και σε μενα.... θυμηθηκα παλιες εποχες με one plus one.....
-
τελικα δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει .. ολα καλα με το fastboot περασα χυμα το flashify και το twrp.img αλλα μολις πας να περασω το zip της ελληνικης μου βγαζει error the device has stopped responding or disconnected... επιπλον οταν flasharw twrp και κανω reboot το κινητο κολλαει στην boot screen και πρπει να κανω recovery... καμια ιδεα κανεις???
-
Ανέβασε μία φώτο με αυτά που δείχνει στο about phone.
Κάνε αυτόν τον έλεγχο Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Τέλος κάνε αυτήν την αίτηση να "τρέχει" Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader -
Σ ευχαριστω για την απαντηση οταν μπαινω σε cmd και μετα την εντολη fastboot devices το συστημα δινει το εξης fastboot is not recognised as an internal or external command operable program or batch file
-
Πήγαινε στην διαχείριση συσκευών του υπολογιστή και ανέβασε ένα print screen να δούμε πως την αναγνωρίζει ο υπολογιστής όταν είσαι σε fastboot mode.
Επιλογές για προγραμματιστές και ενεργοποίηση usb debugging έχεις κάνει, σωστά ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0