Περασα κ εγώ την XTRV 6.11.17 πάνω από την τελευταία GTV σε RN2 μέσω twrp χωρίς factory reset,ολα οκ απλά μου κόλλησε κάνα 2 φορές το κινητό κ αναγκαστηκα να πατήσω παρατεταμένα το on/off button ώστε να το κλεισω!
Καλησπερα. Στο kenzo οπως κ στην προηγουμενη XTRV 6.11.10 ετσι κ στην XTRV 6.11.17 στα τεστ ο proximity sensor βγαζει fail. Ειχε αναφερθει κ απο καποιο φιλο.
Περάστηκε και από μένα στο Redmi Note 3. Η διαδικασία έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα. Ελπίζω να διορθώθηκε η κατανάλωση μπαταρίας (θα δείξει) και να σταματήσουν οι αποσυνδέσεις με το bluetooth.
Να είστε καλά παιδιά. ΜΠΡΑΒΟ.
Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10
Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε.
Με αφορμη το προβλημα που εχω στο δικο μου RN4 σχετικα με το οτι δεν βλεπει την sim οταν εγκαθιστω την XTRV απο 6.10.20 και μετα(Τωρα εχω την stable 8.0.9.0 και την βλεπει κανονικα) βλεπω πιο πανω την φωτογραφια απο το τηλεφωνο του φιλου colossusr οτι υπαρχει διαφορα στην εκδοση του modem στα δυο τελευταια νουμερα εμενα ειναι P50 ενω του φιλου P56 δεν ξερω εαν παιζει καποιο ρολο αλλα γιατι υπαρχει αυτη η διαφορα μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση η αλλαγη στην rom που πρεπει να ενσωματωθει η μηπως ειναι ασχετο.Αν μπορει καποιος απο τους προγραμματιστες ας μουας λυσει την απορια μηπως βγαλουμε καποια ακρη.
Λοιπον παιδια εβαλα την ρομ με factory reset. Τα προβληματα που εχει ειναι οτι το messenger αν και το έσβησα και το ξανα κατεβασα μετα απο καποια ωρα δεν ανοιγει η εφαρμογή, μετα δεν κανει συγχρονισμο το αλμπουμ με το micloud. Αυτα προς το παρον. Ξεχασα να πω εχω κανει και δυο φορές wipes μπας και στρωσει επισης δεβ δουλευουν και τα led αν και εκανα τα απαραίτητα για να τα ενεργοποιησω σαν led δουλευουν τα τσεκαρα
Καλησπέρα παίδες.
Δύο απορίες μόνο, στην πρώτη σελίδα αναφέρεται να μην χρησιμοποιήσουμε το superSu που εχει η rom που εγκαταστήσαμε, και να χρησιμοποιήσουμε το αντίστοιχο απο το link που προτεινει ο Miui Art, με εγκατάσταση
απο το twrp recovery.
Αυτή η εγκατάσταση γίνεται όπως κάνουμε με τις αναβαθμίσεις της rom?
Και δεύτερον δεν έχω την XiaomiHellas APK στη νεα XTRVbeta 1, και στο link της πρώτης σελίδας δεν μου
δίνεται η δυνατότητα να κατεβάσω κάποιο αρχείο, μπορεί κάποιος να μου βάλει ένα link για να το βάλω?
και αυτή η εγκατάσταση γίνεται όπως κάνουμε με τις αναβαθμίσεις της rom?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων (και ζητώ συγνώμη αν τα παραπάνω έχουν αναφερθεί)
Καλησπέρα παίδες.
Δύο απορίες μόνο, στην πρώτη σελίδα αναφέρεται να μην χρησιμοποιήσουμε το superSu που εχει η rom που εγκαταστήσαμε, και να χρησιμοποιήσουμε το αντίστοιχο απο το link που προτεινει ο Miui Art, με εγκατάσταση
απο το twrp recovery.
Και δεύτερον δεν έχω την XiaomiHellas APK στη νεα XTRVbeta 1, και στο link της πρώτης σελίδας δεν μου
δίνεται η δυνατότητα να κατεβάσω κάποιο αρχείο, μπορεί κάποιος να μου βάλει ένα link για να το βάλω?
και αυτή η εγκατάσταση γίνεται όπως κάνουμε με τις αναβαθμίσεις της rom?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων (και ζητώ συγνώμη αν τα παραπάνω έχουν αναφερθεί)
Καλησπέρα παίδες.
απο το twrp recovery.
Όταν εγκαθιστάς μία ROM πριν κάνεις επανεκκίνηση θα σε ρωτήσει το TWRP αν θέλεις να είσαι root με σκοπό να σου εγκαταστήσει το superSU. Εσύ σε αυτήν την ερώτηση θα πατήσεις do not install.
Όταν με το καλό εγκατασταθει η ROM τότε θα μπεις στο TWRP και θα πατήσεις την καρτέλα install και θα ψάξεις να βρεις το superSU.zip που θα είναι στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σου. Αυτό θα το κάνεις εγκατάσταση όπως κάνεις σε μία rom.