[XTRV/GTV-6.11.17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/11 17:58)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Πήγαινε στο Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Προεπιλογές > Βοηθός & φωνητική είσοδος > Εφαρμογή Βοηθός και επέλεξε "Εφαρμογή Google"
Αυτό ήταν! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Bodai έγραψε:
Τελικά ήταν οι προεπιλογές, ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντησή σου φίλε μου!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Dim Max έγραψε:
Στα τεστ που έκανα εγώ 3 δεν τα πέρασε
Παρ' όλες τις προσπάθειες κι ενώ το τηλέφωνο αναγνωρίζεται/βρίσκεται από άλλες συσκευές με BT, αδυνατεί να εντοπίσει συσκευές το ίδιο.
O proximity sensor δουλεύει κανονικά απλά κάνει fail όταν πατάς calibration
Στο test του Hall Sensor μένει στην κατάσταση "Hall Sensor test..." χωρίς να κάνει κάτι (εκτός και αν δεν ξέρω εγώ πως να ολοκληρώσω το τεστ)
Η μπαταρία δείχνει να πηγαίνει πολύ καλύτερα σε σχεση με την 6.11.10 αλλά μόνο με 47λ 22δ δούλεμα σε αυτές τις 16 ώρες. Οι υπόλοιπες ήταν σε standby όπου εκεί έχασε ελάχιστη ενέργεια (μείον 3-4% περίπου βαριά).
Περισσότερα για την μπαταρία προσεχώς μιας και το βράδυ θα δείξει τι πιάνει.
Επίσης διαπιστώνω μια ελαφρός καλύτερη διαχείριση μνήμης με 1,5-1,7 Gb ελεύθερα το περισσότερο χρόνο.
Προς το παρόν αυτά σαν μια πρώτη εικόνα. -
Γιατι σε ολες τις εφαρμογές δουλεύουν τα led και στο viber οχι ειδα στις ρυθμίσεις των εφαρμογών οτι ειναι κομπλε
-
Ο/H soulg έγραψε:
Ο/H Dim Max έγραψε:
Παρ' όλες τις προσπάθειες κι ενώ το τηλέφωνο αναγνωρίζεται/βρίσκεται από άλλες συσκευές με BT, αδυνατεί να εντοπίσει συσκευές το ίδιο.
O proximity sensor δουλεύει κανονικά απλά κάνει fail όταν πατάς calibration
Στο test του Hall Sensor μένει στην κατάσταση "Hall Sensor test..." χωρίς να κάνει κάτι (εκτός και αν δεν ξέρω εγώ πως να ολοκληρώσω το τεστ)
Η μπαταρία δείχνει να πηγαίνει πολύ καλύτερα σε σχεση με την 6.11.10 αλλά μόνο με 47λ 22δ δούλεμα σε αυτές τις 16 ώρες. Οι υπόλοιπες ήταν σε standby όπου εκεί έχασε ελάχιστη ενέργεια (μείον 3-4% περίπου βαριά).
Περισσότερα για την μπαταρία προσεχώς μιας και το βράδυ θα δείξει τι πιάνει.
Επίσης διαπιστώνω μια ελαφρός καλύτερη διαχείριση μνήμης με 1,5-1,7 Gb ελεύθερα το περισσότερο χρόνο.
Προς το παρόν αυτά σαν μια πρώτη εικόνα.
Πέρασε όλα εκτός από τα 3 LED που ενώ πατήθηκαν δεν αναψαν τα ανάλογα καθόλου και κανένα χρώμα. Τα υπόλοιπα δούλεψαν κανονικά με το πάτημα. Partial succeess σε αυτό το τέστ.
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Πήγαινε στο Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Προεπιλογές > Βοηθός & φωνητική είσοδος > Εφαρμογή Βοηθός και επέλεξε "Εφαρμογή Google"
Τέλος τα κινέζικα και στο hydrogen λοιπόν... -
Απο την ημερα που περασα στο Redmi Note 3g το Link2sd,δουλευει κανονικα,αλλα ειδα οτι πλεον δεν μπορω να περασω αλλη εκδοση της ROM κολαει στο MI και αναβοσβηνει και δεν προχωραει στο να περασει η Νεα Rom ,εχουμε καμια λυση πως να περασουμε Νεα Rom ????
-
Προσπαθω να κατεβάσω την ρομ για το mi3 απο το κινητό κ από το mi pad. Στο μεν mi3 δεν μπορω να την κατεβάσω (μου βγαζει τα mirror στο mi3 αλλα οταν πατω πανω δεν μου βγαζει επιλογη ανοιγμα, αποθηκευση) κ στο mipad μου την κατεβαζει μεχρι 60%-70% κ σταματαει. Στο mi3 εχω την xtrv beta1 6.11.10 κ στο pad την gtv 6.11.3
Εχω δοκιμασει απο 2 φορές τουλαχιστον στο καθένα. -
Ο/H dnomikos έγραψε:
-
Σε όλες τις συσκευές κινέζικα βγάζει στην προσβασιμότητα ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα