@soulg
Όχι αυτή , αυτή λέει 18/11 ..
Ή σημερινή θα είναι 907mb και θα έχει ημερομηνία 19/11 ..
@gab
Δεν το ξέρω αυτό , αλλά δε βλέπω να υπάρχει πρόβλημα , κάτσε να δείτε και τη σημερινή και τα λέμε πάλι..
Τότε θα παρακαλούσα τον @MIUI_ART να βγάλει το link από το αρχικό post για kenzo και kate μέχρι να είναι διαθέσιμη η καινούργια διορθωμένη rom.
Μην κατεβάζουμε τις ίδιες λάθος rom 2-3 φορές.
Ευχαριστώ
Καλησπερα. Εγώ εγκαταστησα χθες την xtrv την τελευταία σε mi max πάει πολύ γρήγορα και όλα λειτουργούν σωστά εκτός από ένα bug που έφαγε πριν απο λίγο..
Τώρα όλα οκ!
Ευχαριστουμε για την προσπάθεια σας!
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα παιδιά, ένα πρόβλημα που είδα από την προηγούμενη έκδοση, δε λειτουργεί το Google now, πατώντας το πλήκτρο που έχω ορίσει ανοίγει για λίγο η άσπρη φούσκα και μετά κλείνει αμέσως παγωνοντας τη home screen η οποία ξεπαγωνει με καθαρισμό μνήμης.
@gkalen πρέπει να αλλάξουμε το recovery τώρα με το προηγούμενο για να κάνουμε εγκατάσταση στην καινουργια;
Καλό θα ήταν να το κάνεις..... Τράβα το recovery από το zip, και κάντο install μεσώ install image από το recovery.... και επέλεξε recovery.... Μπορεί να το γνωρίζεις απλά το έγραψα μπας και δεν......
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
Όταν αναφερόμαστε σε ..Ενσωμάτωση των Gkalen Tweaks ...... τι είναι όλα αυτά; Μπορεί να μας τα εξηγήσει κάποιος... να μαθαίνουμε και εμείς οι μη σχετικοί.
Σε Redmi 3 Note (hennessy) 2 GB, από το πρωί έως τώρα όλα πάνε πρίμα. Πήγα από την προηγούμενη xtvr σε αυτήν, με factory reset κι επαναφορά ρυθμίσεων κι εφαρμογών από αντίγραφο στο mi cloud. Παρατηρώ ακόμα καλύτερη διαχείριση στην ram, To messenger και viber στέλνουν κανονικά μικροβιντεο και εικόνες. Στο fb εξακολουθώ να μην μπορώ να κάνω login μεσώ του πλοηγού της rom. Αυτά προς το παρόν.... αν προκυψει κάτι, θα ενημερώσω σε αυτο το νήμα