ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΖΟ
Δε χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα , θα αλλαχτουν όλα με την εγκατάσταση της fixed Rom ...
Συγνωμη που σε ζαλιζω αλλά σίγουρα πρέπει να την αλλάξουμε; νομιζω ρε συ πως το κινητό μου δουλεύει καλύτερα από κάθε άλλη φορά με αυτή την ρομ... αφού φαντασου πως σκεφτόμουν να μην την αλλάξω ως που να έβγαινε ή κανονική με το aroma...
γεια σας και από μένα...έχω αυτήν πάνω GTV 7.5 STABLE 7.5.2.0(LHOCNDE), ποιον οδηγό πρέπει να ακολουθήσω για να περάσω την ROM;;;;μόλις κατέβασα την σημερινή με τα 907mb ευχαριστώ...
@sioannis
Πίστεψε με , βάλε την καινούργια και θα εκτοξευθεί ...
@gkalen σε πιστεύω και εγκαταστάθηκε.... βρίσκομαι στο 1ο boot (το αργό)... η υπόθεση είναι ότι η εγκατάσταση έγινε με την, ας πούμε, λάθος recovery. Ελπίζω να μην γίνει πατάτα.
Αυτό το κινέζικο πάντως δεν έφυγε, υπάρχει και στην 6.11.17 σε Kenzo, Hydrogen.
Σε συνέχεια του παραπάνω μηνύματος, έσβησα το κινέζικο αρχείο, στο kenzo όλα είναι μια χαρά και μπορεί να ζήσει και χωρίς αυτό :-), στο Hydrogen όμως έφαγα ένα θαυμάσιο bootloop.
Ενα άλλο θέμα τώρα, έβαλα την ένα έκδοση του kenzo που διοργάνωσε λάθη της ίδιας έκδοσης 6.11.17 και τυχαία έπεσε το μάτι μου στο twrp που ήταν 3.0.0.0 που ποτέ δεν είχα βάλει εγώ που σημαίνει ότι πέρασε με την λάθος 6.11.17
Πιστεύω ότι είναι λάθος να υπάρχει στην ROM το recovery, αν υπάρχει νέα έκδοση μπορεί να περαστεί από μόνη της με διάφορους τρόπους.
Σε συνέχεια του παραπάνω μηνύματος, έσβησα το κινέζικο αρχείο, στο kenzo όλα είναι μια χαρά και μπορεί να ζήσει και χωρίς αυτό :-), στο Hydrogen όμως έφαγα ένα θαυμάσιο bootloop.
Ποιό είναι το κινέζικο αρχείο που έδωσε bootloop στην μια συσκευή και δεν έδωσε στην άλλη?
Ποιό είναι το κινέζικο αρχείο που έδωσε bootloop στην μια συσκευή και δεν έδωσε στην άλλη?
Βρες το προηγούμενο μήνυμα μου έχει sceenshot, εχει να κάνει με προσβασιμότητα...
Πιστεύω ότι είναι λάθος να υπάρχει στην ROM το recovery, αν υπάρχει νέα έκδοση μπορεί να περαστεί από μόνη της με διάφορους τρόπους.
συμφωνω,to mimax επανηλθε?
αν ναι ποια η γνωμη σου σε σχεση με την 6.11.3 αν την εχεις περασει?εννοω απο θεμα ram και αν βλεπεις καποιο wakelock απο google service να τρωει την μπαταρια η κατι παρομοιο?
εγω την 6.11.10 δεν την περασα διοτι δεν διαβασα και ενθαρυντικα σχολια οσον αφορουσε την αυτονομια
εχω την 6.11.3 και σκεφτομαι να περασω αυτην εδω αν δω καλυτερη αυτονομια,για αυτο τον λογο πηρα και το mimax για την μεγαλη μπαταρια του και για την οθονη
επισης καποιος αλλος κατοχος mimax να πει εντυπωσεις?