Φαίνεται καθαρά ότι δεν παρέλαβες ( delivered), κάποιος το βούτηξε στο αεροδρόμιο, ή έχει παραπέσει κάπου και ίσως το πάρεις κάποια στιγμή (απίθανο μετά από σχεδόν 2 μήνες) και μάλλον εσύ κάτι δεν έκανες καλά με την επικοινωνία σου με το paypal. Άνοιξε ένα δικό σου θέμα να το συζητήσουμε εκεί αναλυτικά και να βοηθήσουμε για να δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι τώρα που έκλεισε το case στο paypal.Ο/H kon_ker έγραψε:
@demakhs
Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Το επόμενο που σκέφτομαι είναι να "κραξω" paypal λέγοντας με την υπηρεσία σας μου υπόσχεστε ασφαλείς συναλλαγές και τέτοια και ότι δεν έχω πλέον λόγο να χρησιμοποιώ την υπηρεσία σας μπας και γίνει κατι.
Yeso521 Δεν παρέλαβα ποτέ - Το paypal έκλεισε την υπόθεση
-
-
Συμφωνώ απολύτως.
Αλλά ποντάρω στο γεγονός ότι το μόνο που σου πουλάει το paypal έιναι ασφάλεια και άμα ξαφνικά δεξιά και αριστερά ακούγονται παράπονα δύσκολα τα πράγματα γι'αυτούς. Θέλω να ελπίζω πάντα ότι έτσι σκέφτονται και αυτοί. -
-
Φύκια για μεταξωτές κορδέλες πουλάει το paypal.
Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω.
Είσαι άλλος ένας, από τους πολλούς, στεναχωρημένους/κορόϊδο "πελάτης" τους!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ευχαριστώ πολύ! Έχετε μήπως κάποια άλλη πρόταση στο προς τα πού να κινηθώ?
-
Αν δεν έχεις πρόβλημα, μπορείς ν' αναρτήσεις εδώ την αρνητική επιστολή του paypal που λέει ότι σου κλείνει την υπόθεση, να δούμε τι λέει, χωρίς προσωπικά στοιχεία!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Το κείμενο ουσιαστικά είναι αυτο
"Your seller has provided shipment tracking information in response to your claim. We used the shipping company's online tracking service and found that it confirms delivery of the merchandise. As a result, this case has been closed. We're happy we were able to help you resolve this issue. " -
Μπορείς να δώσεις το tracking να δούμε τι βγάζει γενικώς?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Το tracking είναι RS613982935NL. Σε όσα sites το δοκιμάζω το ίδιο μου βγάζει. Και γι αυτό μου κάνει εντυπωσή γιατί το paypal θεώρησε ότι το έχω λάβει.
-
Ο/H kon_ker έγραψε:
Το κείμενο ουσιαστικά είναι αυτο
"Your seller has provided shipment tracking information in response to your claim. We used the shipping company's online tracking service and found that it confirms delivery of the merchandise. As a result, this case has been closed. We're happy we were able to help you resolve this issue. "
Άει σ....ρ!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H kon_ker έγραψε:
Το tracking είναι RS613982935NL.
1) Στέλνεις mail στην NL Post με το tracking number και τους ζητάς ενημέρωση για το που βρίσκεται το πακέτο και ποιος έχει παραλάβει τελευταίος που φαίνεται στο σύστημά τους.
2) Επικοινωνείς με το αεροδρόμιο ή ακόμα καλύτερα αν μπορείς πας από εκεί και ψάχνεις μαζί τους με το tracking number αν μπορέσεις να το βρεις.
3) Μετά από αυτά βλέπουμε τι κάνεις με βάση τις απαντήσεις που θα έχεις.
Μπήκα εδώ: Home | PostNL και βγάζει ότι το πακέτο στις 21-09-2016 έφυγε ή παραδόθηκε στην Ελλάδα.
Μετά μπήκα εδώ: ELTA > Personal > Track & Trace και βγάζει ότι το πακέτο βρίσκεται σε αυτή τη φάση "RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 21-09-2016"
Οπότε κάτι πιο συγκεκριμένο πρέπει να σου πουν και τα ΕΛΤΑ φαντάζομαι!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0