Δοκίμασα κ τους 2 τύπους αρχείων αλλά όταν συνδέω το usb stick 64gb μου βγάζει μήνυμα κενή μνημη. Κάνω κάτι λάθος ?
Ntfs η fat 32 για χρήση usb stick στο RN3PRO?
-
-
η απάντηση στο ερώτημά σου είναι fat32.
τι έχεις κάνει μέχρι τώρα και τι θες να κάνεις?
miui version από το about phone στις ρυθμίσεις πες μου, για να μπορέσουμε να "συγχρονιστούμε"...
κινητό redmi note 3 pro?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δοκίμασα κι εγώ με μερικά στικάκια διαφορετικής χωρητικότητας και βγάζει ειδοποίηση στην κουρτίνα ''Unsupported USB drive.This device doesn't support this USB drive''
-
Μήπως δεν σηκώνει 64άρι;
Εγώ ένα 4άρι και ένα 16αρί που έβαλα δουλεύουν μιά xαρά. Εννοείται FAT32.
edit
Ίσως βοηθήσει αυτό : Redmi Note 3 Pro not detecting 64gb micro sd? - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official ForumΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Εχω δοκιμάσει κ τους 2 τύπους αλλά τιποτα. Θέλω να περάσω ταινίες στο stick για να βλέπω.
-
-
Θα το δοκίμασε κ θα σας πώ
=============== Νοε 26th 2016, 10:03am ===============
Τελικά το άφησα το stick στην ησυχία του σε exfat λειτουργία κ κατέβασα 2 app που το διαβάζουνε. Το total commander & usb stick plugin. Δουλεύει μια χαρά τώρα !!! -
Εγώ το κατάφερα να λειτουργήσει σε NTFS χρησιμοποιώντας το StickMount μαζί με τον ES File Explorer και με ενεργοποιημένο το USB debugging.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0