Πόσο να πουλήσω ένα Kate με χαλασμένο το ένα sim slot και το slot της sd?
-
-
Δηλαδή σαν τηλέφωνο μπορεί να δουλέψει, σωστά?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
άρα έχεις χαλασμένο ένα το ένα slot όπου μπαίνει ή sim ή sd card.
άρα θες να πουλήσεις ένα μονόκαρτο τηλέφωνο χωρίς δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου..
32gb rom έχει ή 16?
άντε, με το τσιγκέλι ένα ένα θα τα ξεράσεις όλα, που θα πάει....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
άρα έχεις χαλασμένο ένα το ένα slot όπου μπαίνει ή sim ή sd card.
άρα θες να πουλήσεις ένα μονόκαρτο τηλέφωνο χωρίς δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου..
32gb rom έχει ή 16?
άντε, με το τσιγκέλι ένα ένα θα τα ξεράσεις όλα, που θα πάει....
Είναι το Kate 32GB με 3 GB Ram μαζί με tempered glass και κάλυμμα πλάτης. Δεν ήξερα πως βγαίνει και σε 16 γι αυτό δεν το ανέφερα.
Εγώ το πήρα 220€ από Ελλάδα, θέλω να δω πόσο θα μπορούσα να το πουλήσω για να δω αν έχει νόημα.
=============== Νοε 20th 2016, 12:24pm ===============
Ο/H NasDriver έγραψε:
Στέλιο, σε ποια περιοχή είσαι ?
-
εγώ, που είμαι εντάξει με μονόκαρτο, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις σε αποθηκευτικό χώρο, μιας και υπάρχουν τα google photos, dropbox κλπ κλπ, θα το έπαιρνα σε αξιοπρεπή τιμή....λίγο πάνω από το 100-ρικο, μιας και βλέπω με 160+ το παίρνεις καινούριο.
ααααα το πήρες και από Ελλάδα...αλλάζουν τα δεδομένα....
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πριν φτάσεις σε σημείο αν το δώσεις, μίλα με ένα κατάστημα επισκευής κινητών, μπορεί να έχει στραβώσει κάνα πινάκι και με λίγο ίσιωμα να φτιάξει.
Μίλα με mygad που κάνει επισκευές ή με το qubestores το οποίο είναι Θεσσαλονίκη. -
Ο/H demakhs έγραψε:
εγώ, που είμαι εντάξει με μονόκαρτο, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις σε αποθηκευτικό χώρο, μιας και υπάρχουν τα google photos, dropbox κλπ κλπ, θα το έπαιρνα σε αξιοπρεπή τιμή....λίγο πάνω από το 100-ρικο, μιας και βλέπω με 160+ το παίρνεις καινούριο.
ααααα το πήρες και από Ελλάδα...αλλάζουν τα δεδομένα....
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ!!
Με 120 πιστεύω πως αξίζει να το έδινα. Παρακάτω όχι, θα προτιμούσα να το κρατήσω για παιχνιδομηχανή, gps κτλ.
Πάντως μπορεί να κάνει 160 καινούριο αλλά εγώ προσφέρω και άμεση παράδοση + απόδειξη=εγγύηση από Ελλάδα.
=============== Νοε 20th 2016, 12:36pm ===============
Ο/H NasDriver έγραψε:
Πριν φτάσεις σε σημείο αν το δώσεις, μίλα με ένα κατάστημα επισκευής κινητών, μπορεί να έχει στραβώσει κάνα πινάκι και με λίγο ίσιωμα να φτιάξει.
Μίλα με mygad που κάνει επισκευές ή με το qubestores το οποίο είναι Θεσσαλονίκη.
Πάντως αν βρω να το δώσω στην τιμή που είπα, προτιμώ να το δώσω παρά να ψαχτώ με επισκευές. -
αν χρειάζεσαι και 2η κάρτα ή sd card....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0