Διαφήμιση

Από MIUI 8 Developer σε MIUI 8 Stable με ότι αυτο συνεπάγεται.

• Από MIUI 8 Developer σε MIUI 8 Stable με ότι αυτο συνεπάγεται.

Θα είναι αφηγηματικό ποστ -προετοιμαστείτε- αλλά επίσης μπορείτε να το εκλάβετε και ως οδηγό για χρήστες-κινητά με το ίδιο πρόβλημα.

Μιλάμε πάντα για Kenzo. Οπότε έχουμε και λέμε.

Μετά από καιρό με την Miui 8 developer Ελληνική(αλλά και global official) μιας και είδα και απόειδα με την αυτονομία είπα κι εγώ να πάω πάλι σε stable που αυτό συνεπάγεται και lollipop δλδ από MM σε LP. Όλα καλά ώσπου ξεκίνησα την αλλαγή. Μετά από επιτυχημένη εγκατάσταση της Ελληνικής 8.0.1 περιμένω να ξεκινήσει. Και ξεκινάει αλλά τρώω απανωτά reboot. Όταν μετά από πολλά reboot σε διάφορα στάδια εκκίνησις καταφέρνει και μπαίνει στο λειτουργικό, αλλά διαπιστώνω ότι δεν αναγνωρίζει τις sim. Ξανακάνω εγκατάσταση την ίδια ρομ αλλά πάλι τα ίδια, μετά από πολλές παραλλαγές εγκατάστασεις(install-update, flash) και διαφόρων ρομ official global και Ελληνικών μέχρι και modem-efs-emmc-aboot από άλλα κινητά και ρομ χρησιμοποίησα αλλά δεν κατάφερα τίποτα και το παράτησα το "project", ώσπου εχθές πήρα ανάποδες και είπα δεν θα με τρελάνεις εσύ, εγώ θα τρελάνω εσένα, κι έτσι μόλις κοιμήθηκαν τα γυναικόπαιδα, ξεκίνησα, αλλά με ποιο καθαρό μυαλό και με ένα σχέδιο στο μυαλό μου. Λοιπόν εδώ ξεκινάει η λύση του προβλήματος η οποία είναι πολύ απλή. Έκανα καθαρό flash την official china stable(και όχι την global) και όλα καλά(sim και σήμα κομπλέ), μετά στα καπάκια ξεκλείδωσα, έβαλα twrp, έκανα install την XTRV 8.0.5 και όλα μέλι γάλα.

@gkalen @MIUI_ART Εδώ τώρα έρχονται οι παρατηρήσεις για την νέα XTRV Stable: Ο ήχος του κλειδώματος καθυστερή 1 sec για να ακουστεί μετά το κλείδωμα(μετά το μαύρισμα της οθόνης δλδ). Επίσης μετά από ξεκλείδωμα καθυστερεί κάποια msec για να ανοίξει η οθόνη. Επίσης βλέπω κάποιες κακές αποκρίσεις του wifi δλδ σκαλώνει κάποιες φορές σαν να μην έχεις ίντερνετ. Η μπαταρία όμως είναι σαφός καλύτερη..... Όλα αυτά σε σχέση με τις XTRV developer.(Δεν ξέρω εάν φταίει το source ή αν μπορείτε να κάνετε κάτι εσείς)

σ.σ. Ίσος προσθέσω και κάποια άλλα που δεν τα θυμάμαι αλλά υπάρχουν.

Και εδώ γεννάτε μια ερώτηση.... Τώρα έχοντας 2 backup, 1 με την XTRV 6.11.17(include efs) και ένα με την τρέχων XTRV 8.0.5(include efs) μπορώ να "πηγαινοέρχομαι" χωρίς να έχω το ίδιο θέμα που είχα με το modem ή όποιο άλλο ήταν το πρόβλημα;;;;

Εδώ θα βρείτε το πρώτο μου ποστ για αυτό το θέμα.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Στο τελευταία ερωτήματα,η απάντηση είναι
      ΝΑΙ (ΜΕΓΑΛΟ οχι φωναχτο :thumbsup: )

Ερώτηση:backup απο προ 6.8.18 ΡΟΜ δεν είχες;
      You may think you can fly - but you better not try
    • @Thracia Άστο αυτό πονάει.... Είχα...... Αλλά άμα έχεις 128gb ssd......... και έναν 500αρι γεμάτο παιδικά για τα παιδιά φαντάσου τη θα σβήσεις..... ;( ;(
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Διαφήμιση
    • Ποτε δεν ειχα θεμα απο ΜΜ σε LL αυτη την στιγμη ειμαι σε miui v 7.5.3 η προηγουμενη ηταν dev global MM

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Άβυσσος η ψυχη ενός Xiaomi...... :lol: :lol: :lol: :lol:
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ενημερωτικά το λεω η τελευταία miui v8.0.6.0 fastboot rom διορθώνει τα προβλήματα με τις κάρτες σιμ.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Παρόμοια διαδρομή με τον @Souits: από global dev 6.11.x (MM) δεν μπόρεσα να πάω σε custom LL ROM απευθείας μετά το ξεκλείδωμα. Πήγα όμως απροβλημάτιστα στην Chinese stable LL, ξεκλείδωσα, και από εκεί τσουπ πάνω σε custom. Θα μεταφέρω εντυπώσεις μετά την βασική χρήση.
    • Διαφήμιση
    • Τελικά αποφάσισα να γυρίσω στην XTRV MIUI 8 DEV και μετά από restore δλδ από LP σε MM πάλι έχασε modem και δεν έβλεπε sim και wifi..... Οπότε πάλι κάνω flash την official china dev και στα καπάκια πάλι την διαδικασία για να βάλω την dev Ελληνική...
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Αφού τα είχες τα efs :D
      :Spongebob: τα έκανες πάλι;;;
      You may think you can fly - but you better not try
    • To backup που έκανα εχθές είναι....Κι όμως με efs και πάλι έγινε "ζημιά"......
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Χαιρετω την παρεα κατι αναλογο ισως εχω παθει και εγω σε RN4 βεβαια και δεν αναγωριζει sim με τις developer roms απο την 6.10.20 και μετα ειτε ελληνικη ειτε κινεζικη.Με τις global και stable ολα καλα.
    • Διαφήμιση
    • Τώρα που έχουμε την συσκευή στα χέρια μας, θα είναι εύκολο σχετικά να βρούμε τι πρόβλημα υπάρχει σε μερικούς από εσάς... :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)