Noob. Tι μου προτεινετε?
-
-
140€ το 640XL;;;;;;;;;!!!!!!
Φίλε.... δύσκολα έως ακατόρθωτα! Μακάρι να βγω ψεύτης.
Τα άντεξα 1 μήνα τα Windows mobile. Νόμιζα ότι ζούσα σε εποχή 2000 πλην.....
Θα είναι διπλό το σοκ για σένα λοιπόν. Ενα για τις εφαρμογές και ενα για την miui
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
εμ, αυτό του πα και πριν για.
πόσα θα τσοντάρει για να του το πάρουνε?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δινω ομως 3 καπακια δωρο (15 ευρω κανει το καθε καπακι) και το ενα καπακι ειναι καινουργιο. Επισεις δινω και θηκη της cellularline οπου εκανε 25 ευρω! Και δεν θελω να το σκοτωσω! Οκ. Εχουν και καποια στραβα τα windows mobile αλλα για πριν 2 χρονια που το πηρα, ηταν παρα πολυ τιμιο και ακομα και σημερα με τα 10αρια παει πυραυλος. Απλα δεν εχει apps
Πολυ λιγα και απογοητευτηκα γιατι οταν το πηρα, περιμενα περισσοτερα. Ειναι και ο μονος λογος που σκεφτομαι να το αλλαξω στην ουσια γιατι σε ολα τα αλλα ειναι αψογο.
-
Πολλά υποσχέθηκε η Microsoft αλλά δυστυχώς κρέμασε τους πάντες στον mobile τομέα. Σαν συσκευή δουλεύει άριστα και έχει και πολύ καλή κάμερα. Τρομερή ποιότητα συνομιλίας, σήμα κλπ κλπ (κράτησε πολλά καλά της ΝΟΚΙΑ).
Αλλά ... από εφαρμογές Μ-Η-Δ-Ε-Ν. Για να μήν πώ μείον άπειρο. Ακόμα και αυτές που έχει (που δεν είναι πάνω απο 10...όσο τραγικό και άν ακούγεται...) υπολειτουργούν! Κρίμα...πραγματικά γιατί σαν λειτουργικό ήταν όμορφο και πολύ "δυνατό".
Τέλος πάντων...πάμε γι'αλλα...αφού κατάφερες και συνυπήρξες μαζί του 2 χρόνια είσαι ΗΡΩΑΣ! Αλλά...να ξέρεις οτι τα αξεσουάρ και οι σάλτσες δεν πολυμετράνε στην μεταπώληση. Το βασικό είναι οτι πουλάς μία νεκρή στην ουσία συσκευή. Μακάρι να πιάσεις το νούμερο αν και για να πώ την πάσα αλήθεια...για δια 2 το κόβω.
Το σίγουρο είναι οτι με την Miui θα πάθεις πολιτισμικό σοκ. Και μετά απο 2 χρόνια κολλημένος στο Market...το PlayStore θα είναι....
...θυμάσαι όταν πρωτoήρθαν στην Ελλάδα τα Carrefour; Από τον κυρ Στέφανο και το ψιλικατζίδικο περάσαμε στο χάος... μπαίναμε στο ΥΠΕΡμάρκετ και για να βγούμε ψάχναμε μισή ώρα την έξοδο! Ε κάπως έτσι θα αισθανθείςΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Από τον κυρ Στέφανο και το ψιλικατζίδικο περάσαμε στο χάος... μπαίναμε στο ΥΠΕΡμάρκετ και για να βγούμε ψάχναμε μισή ώρα την έξοδο!
χαχαχα
Geometry dash
Minigore
Robbery Bob.
Moto x Mayhem
Kαι φυσικα το κορυφαιο για μενα sketchbook pro της Autodesk. (Στο ταμπλετ ηταν ο ορισμος ο ιδιος).
Υπαρχει λιστα αρκει να καταφερω να πουλησω το δικο μου και να παρω το Pro
=============== Νοε 23rd 2016, 8:28am ===============
Kαλημερα παιδιαΛιγο που ασχοληθηκα σημερα, ειδα πως το aliexpress δεν δεχεται paypal και στο alipay μου λεει πως η Ελλαδα ειναι εκτως αυτη την στιγμη και λυπουνται.
Εχετε να μου προτεινεται να το αγορασω απο καπου
- Εμπιστα
- Με πληρωμη με Paypal (Prepaid)
- Χωρις να περασει τελωνειο
- Kαι να φτασει πριν τις γιορτες? -
Ο/H bozonio έγραψε:
- Kαι να φτασει πριν τις γιορτες?
Έμπιστος Κινέζος ΔΕΝ υπάρχει! Λιγότερο κακός από τους υπόλοιπους υπάρχει. Να ξές...
Κάνε αγορά απο κάνα σοβαρό μαγαζί μπάς και σε καλύψει η εγγύηση εάν στραβώσει κάτι. Είναι κρίμα να σου βγούν τα σκώτια από την πρώτη αγορά.
Vickmall από μένα, που δεν έχω μεγάλη εμπειρία όμως από διαπλανητικές αγορές.
Και φυσικά ΜΟΝΟ Paypal!!!!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Χρήστο, top one του Ali πληρωμή με πιστωτική κάρτα, αναλαμβάνει η DHL και τα εξασφαλίζει όλα!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Χρήστο, top one του Ali πληρωμή με πιστωτική κάρτα, αναλαμβάνει η DHL και τα εξασφαλίζει όλα!!!
Υ.Γ Να σε βοηθήσω και εγώ να ανεβάσεις τα ποσοστά σου στο top one
@all ναι βρε παιδιά...όμως η απευθείας πληρωμή (εκτός Paypal) δεν είναι μεγαλύτερο ρίσκο;;;;
Έχω ψωνίσει αρκετά μικροπράγματα απο Ali και δεν είχα ποτέ θέμα, αλλά ήταν όλα χαμηλού κόστους οπότε το ρίσκο της απευθείας πληρωμής ήταν στην ουσία ανύπαρκτο.
Ξέρω γω...για μεγάλα ποσά...το Paypal προσωπικά δεν θα το παρέκαμπτα για κανέναν λόγο.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ε ναι ρε φίλε, γιατί τα χασα από το vickmall.
Να σαι καλά, που με στηρίζεις.. ..
Εμείς τι θα κάνουμε, κλέφτες θα γενούμε??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0