V8 themes
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Δοκίμασε να κατεβάσεις το MIUI Theme Editor
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mixapplications.miuithemeeditor&hl=el -
-
Αν και δεν την έχω δουλέψει καθόλου, πρέπει να σου δίνει δυνατότητες για αρκετές αλλαγές στα θέματα
-
ότι και να σας πούμε είναι λίγο για εσάς ΜΠΡΑΒΟ σας παιδιά
-
Ακόμα ένα θέμα για τους συμφορουμήτες μας από εμένα. Επίσης έχει δοκιμαστεί σε Miui 8 και 9 με πλήρη συμβατότητα.
Το θέμα μου είναι διαθέσιμο από ΕΔΩ: Super Dark GR.mtz
Αφού εφαρμόσετε το θέμα, κάντε επανεκκίνηση του τηλεφώνου.
Ευχαριστώ καλή διασκέδαση!
Xiaomi 13Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην spirosmeg: Αλλαγή της Lookscreen του υπάρχον θέματος. ().
-
Παιδιά καλησπέρα κάνα καλό θέμα ξέρουμε για το xiaomi redmi note 3 pro αν μπορώ να κατεβάσω σε μαύρο χρώμα? Σας ευχαριστώ πολύ
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δοκίμασε να κατεβάσεις το MIUI Theme Editor
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mixapplications.miuithemeeditor&hl=el
δούλεψε και στο δικό μου η εγκατάσταση μέσω MIUI Theme Editor,
που είχα το ίδιο πρόβλημα με "συμβατότητα θεμάτων από τρίτους"
-
Ο/H Petran3 έγραψε:
Εγώ και από το theme editor πάλι δεν μπορώ(τα θέματα από τρίτους δεν είναι συμβατά error:download|autth rejected 402).
Σε RN3 με Miui 9.
-
Ο/H Petran3 έγραψε:
Καμιά ιδέα;;;;
Η όλη διαδικασία έχει ως εξής:
Ανοίγεις το θέμα μέσα από τον theme editor.
Χωρίς να κάνεις edit πατάς next και μετά finish.
Τότε το σώζει και σε ρωτάει "Do you want to install it?" > Πατάς ΟΚ και κλείνεις τον theme editor.
Μετά ανοίγεις την εφαρμογή "Θέματα" επιλέγεις "offline" και θα το βρεις ανάμεσα στα λοιπά εγκατεστημένα.
Το επιλέγεις > Εφαρμογή ... και έτοιμο !!!
Ελπίζω να σου δουλέψει ... -
Καλημέρα προσπαθώ να βάλω το θέμα αλλά δεν μπορώ με τίποτα.Κατεβαινει σε αρχείο bin και μετά δεν μπορώ να το βρω ούτε στα θέματα ούτε με το theme editor. Κάποια ιδέα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα