Οι φωτογραφίες αυτές είναι renders απο το mi5c ή meri.
Είχαν κυκλοφορήσει κάποια leaks τον προηγούμενο μήνα
Όταν ήμουν μαθητής άκουγα τη δασκάλα μου να λέει: "Να προσέχετε τα κόμματα! Ένα λάθος κόμμα, μπορεί να σας χαλάσει τελείως τη σύνταξη."
Έπρεπε να περάσουν εξήντα χρόνια για να καταλάβω τι εννοούσε...
Πιο πολύ ταιριάζει με κάτι σαν mi5c.
Πάντως από τον x10 εγώ ήμουν πολύ ευχαριστημένος, ενώ οι χαμηλοί επεξεργαστές στυλ 615 και 808 μου έδειξαν ότι ζορίζονται πολύ, εκτός και αν ζεις μέσα σε ψυγείο
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
Ο 820 που εχει στο mi5 στα 2.15 ειναι χρονισμενος, τοσο παει και στα υπόλοιπα κινητά της αγιρας εχω την εντύπωση, υπάρχει και η φθηνότερη εκδοση βεβαια που ειναι στα 1.80
Ποτέ μα ποτέ η xiaomi δεν κυκλοφόρισε ναυαρχίδα με ΜΤΚ και ούτε και τώρα πρόκειται να το κάνει.
Δεν έχουμε δει τον Χ30 ακόμα, μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.
Έχει σχέση βέβαια και το τι θέλει να "σπρώξει" και η Qualcomm προς την Xiaomi...και σε τι τιμή φυσικά.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
Λυπητερο είναι το γεγονος της κυκλοφοριας του mi6 me ena MTK επεξεργαστη γιατί όπως έχει αποδειχτεί είναι εξαιρετικα ενεργοβοροι..Χιλιες φορες ένας Qualcomm ακόμα και στους χαμηλότερους χρονισμους τρέχει τα παντα..αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι το marketing....