Πρόσφατα έγινα κάτοχος του Xiaomi Redmi note 4 (2 gb) αγορασμενο απο το youhou.gr και το κινητό έχει τεράστιο πρόβλημα στην διαχείριση της ραμ και γενικως η rom εχει αρκετα bugs. Διάβασα ότι το 2gb model έχει γενικώς κάποια θεματακια με την ram αλλά νομίζω ότι δεν πρόκειται για τέτοιο πρόβλημα αλλά για κάποιο bug του λογισμικόυ καθώς ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάνει reload ΟΛΑ τα app όταν κάνω multitask παρόλο που μπορει να υπάρχει διαθέσιμη μνημη περιπου 600-800mb ram. Οδηγηθηκα εδω μετα απο post που εγινε σε αλλο forum και τα παιδια εκει μου ειπαν οτι φοραει την unofficial rom και οτι μαλλον χρειαζεται να φλασαρο αλλη, εχω ανεβασει και screenshot (το κινητο εχει την επιλογη της ελληνικης γλωσσας παντως, απλος εγω δεν την προτιμω). Αν γινεται να βοηθήσεται λιγο γιατί έχει καταντήσει αρκετά ενοχλητικό. Ευχαριστω πολυ!
Redmi note 4 προβλημα με την διαχειρηση της ραμ!
-
-
Έχεις unofficial rom, κάνε και αυτόν τον έλεγχο Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος για να δούμε τι πρέπει να κάνεις μετά
-
-
@Chaosfever
Σαν αρχή θα έλεγα να διαβάσεις εδώ σχετικά με το κινητό σου μιά και έχεις unofficial Ρομ που σου δημιουργεί τα προβλήματα ..
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά.
EDIT : Με πρόλαβαν , αλλά ο οδηγός που σου έδωσα έχει εμπεριστατωμένα τα πάντα μεχρι να έχεις ένα σωστα λειτουργικό κινητό -
Λοιπον τσεκαρα αν ειναι ξεκλειδωτο το bootloader και δεν εινα τι κανω τωρα?
=============== Νοε 23rd 2016, 6:59pm ===============
@geobas To Nikel που λεει ο οδηγος τι ειναι?
Και ποια ρομ πρεπει να φλασαρω? Δεν με ενδιαφερει να εχει ελληνικα απλος να ειναι σταθερει χωρις bugs -
-
-
Βεβαίως , sorry δεν πρόσεξα το "δεν είναι".... Πηγαίνεις 2 γραμμές πιό πάνω Ξεκλείδωμα Bootloader
-
@geobas Στο ξεκλειδωμα του bootloader που ζηταει να κατεβασω ρομ ποια κατεβαζω την china η την global? --> en.miui.com/download-309.html#454
-
Αν και τελευταία λέγεται ότι ξεκλειδώνει και με την Global , προτιμότερο την China που είναι official για να ξεκλειδώσεις ,
-
Θα εχει την αγγλικη γλωσσα ομως η μονο κινεζικα?
-
Αν θέλεις να μείνεις μετά το ξεκλείδωμα , με τα Αγγλοκινέζικα και ότι αυτό συνεπάγεται , δική σου επιλογή .
Αν θα φλασάρεις στη συνέχεια την Ελληνική που είναι χωρίς προβλήματα , έχεις και Ελληνικά κ Αγγλικά .
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα