Πως να ξεκλειδώσουμε τον Bootloader του Redmi Note 3 Pro (Special Edition)(KATE) με τον Official τρόπο
- Οδηγός
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI V8
-
-
Καλημέρα παιδες! Έχω ένα RN3 Pro SE (Kate) με κλειδωμένο bootloader και με την official stable 8.1 (8.1.1.0 MHRMIDI). Με αυτόν τον οδηγό μπορώ να ξεκλειδώσω χωρίς να περάσω developer rom;
-
-
Ok προχωράω έτσι και βλέπουμε!
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
=============== Δεκ 29th 2016, 10:08am ===============
Δυστυχώς έφαγα άκυρο! -
Κατεβάζεις την global developer και την βάζεις μέσα από την αναβάθμιση
Άκυρο, έχεις ξεκλειδώσει και άλλο κινητό με αυτό το account και δεν έχουν περάσει 30 μέρες, έχεις άλλο account να δοκιμάσεις ? -
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
=============== Δεκ 29th 2016, 10:17am ===============
Όχι, δεν έχω άλλο λογαριασμό. Τι κάνουμε τώρα; Μπορώ αν δω κάπως πότε έκανα unlock το Hennessy; -
Περίμενε μερικές ημέρες να σου άρουν τον περιορισμό διότι δεν έχουν παρέλθει οι τριάντα ημέρες από το τελευταίο ξεκλείδωμα
XTRV the Greek miui definition -
Οκ. Will Do! Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω πότε ακριβώς είχε γίνει το ξεκλείδωμα γιατί δεν θυμάμαι;
-
ευχαριστουμε πολυ για τον οδηγο,λοιπον το ξεκλειδωσα με την ρομ 8.1.1.0 official stable
-
Τελικά σήμερα που προσπάθησα ξανα τα κατάφερα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα.Γράφει στο οδηγό οτι φτιάχνουμε ενα φάκελο στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού (downloaded_rom)
μήπως ενοείτε fw_downloaded? (Firmware Download)? αυτόν έχει το κινητό ήδη . To ρωτάω μη φτιάχνω άλλο φάκελο και δε δουλεύει.
=============== Ιαν 26th 2017, 12:50am ===============
Ο/H nutrialex έγραψε:
Παιδιά για root-άρισμα έχουμε κάτι? Θέλω μόνο να βάλω το AdAway. Δεν υποφέρεται αλλιώς η κατάσταση.
MoaAB: Mother of All AD-BLOCKING 12212016 &g… | Android Development and Hacking
Βέβαια διάβασα για memory leak σε android 5x αλλα στο κινητό που είχα δεν είχε θέμα.
Τσέκαρε το αμα θέλεις.
=============== Ιαν 26th 2017, 1:38pm ===============
Δε δουλεύει το Link για το developer rom...κανω την διαδικασία ξεκλειδώματος και δε μπορώ να προχωρήσω...
=============== Ιαν 27th 2017, 2:05am ===============
Ο/H rascal έγραψε:
ευχαριστουμε πολυ για τον οδηγο,λοιπον το ξεκλειδωσα με την ρομ 8.1.1.0 official stable
ο οδηγός γράφει "Αν το κινητό φοράει Global Stable Official Rom τότε κατεβάζουμε την Developer ROM"all Mi-ght ...for our right!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0