Ομοιως. Οσον αφορα την βοηθεια απο τους φιλους εδω, οσο και να θελουν δεν μπορουν διοτι τελικα το προβλημα φαινεται οτι ειναι απο την Xiaomi.
Your device isn't supported by mi unlock
-
-
Πάρε μια γεύση απο αυτο το link με το πρόβλημα μας.
Re apply for permission to unlock the bootloader. - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum -
Βασικα δεν ειναι ακριβως το ιδιο προβλημα εμενα δεν μου εχει βγαλει rejected, απλα μου βγαζει και με τους 2 λογαριασμους your device is not supported και αφου συνεχιεσω με πεταει στην σελιδα της xiaomi και γραφει
Apply for unlocking permissions
Submitted. Please wait for the review
χωρις να με αφηνει να ξανακανω αιτημα.
Το θεμα ειναι ειναι οτι η υπομονη μου εχει αρχισει και εξαντλειται...
=============== Νοε 26th 2016, 11:05am ===============
Μαλλον εισακουστηκα στην Xiaomi, μου εστειλε granted access στον πρωτο λογαριασμο και ολα πηγαν κατευχην. Πλεον ειμαι με την τελευταια thunder. Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω? Πχ εβγαλα την αυτοματη ενημερωση στον syperuser γτ καπου ειχε παρει το ματι μου οτι ετσι πρεπει.
Υπαρχει κατι αλλο?
Ευχαριστω! -
Ο/H heisenberg έγραψε:
εβγαλα την αυτοματη ενημερωση στον syperuser γτ καπου ειχε παρει το ματι μου οτι ετσι πρεπει.
-
Τι πρεπει να κανω δηλαδη με τον superuser? Οχι δεν εχει γινει καμια ενημερωση ακομα απο playstore. θελω να δω πως παει με τη rοm για να το στησω απο titanium με εφαρμογες που ειχα. Το μονο που βρηκα μεχρι στιγμης ειναι οτι η εφαρμογη του καιρο δεν βρισκει τοποθεσια ουτε αυτοματα ουτε χειροκινητα ουτε ελληνικα ουτε με αγγλικη ονομασια. εχουμε καμια λυση και για αυτο?
Thanks! -
Απο ότι βλεπω δεν υπάρχει βοήθεια για το δικό μου πρόβλημα.Αγοράσαμε ένα κινητό με σκοπό να το ξεκλειδώσουμε και να περάσουμε Ελληνική rom και κωλύσαμε στο ξεκλέιδωμα.Αν το γνώριζα θα το παρείγγελα με global dev που υποστηρίζει και Ελληνικα.
Παίξαμε και χάσαμε.
Απαράδεκτη η ΧΙΑΟΜΙ στο θ'εμα του ξεκλειδώματος.
Εστειλα και μαιλ παρακαλώντας να μου ξεκλειδώσου το ID , αλλα τίποτε. -
Ο/H konxoy έγραψε:
Απο ότι βλεπω δεν υπάρχει βοήθεια για το δικό μου πρόβλημα.Αγοράσαμε ένα κινητό με σκοπό να το ξεκλειδώσουμε και να περάσουμε Ελληνική rom και κωλύσαμε στο ξεκλέιδωμα.Αν το γνώριζα θα το παρείγγελα με global dev που υποστηρίζει και Ελληνικα.
Παίξαμε και χάσαμε.
Απαράδεκτη η ΧΙΑΟΜΙ στο θ'εμα του ξεκλειδώματος.
Εστειλα και μαιλ παρακαλώντας να μου ξεκλειδώσου το ID , αλλα τίποτε.
Καλημέρα! Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ. Άργησε το κιν να έρθει (25 μέρες από το αίτημα) και έχασα (μάλον) το δικαίωμα για ξεκλείδωμα. Στην συνέχεια νέα αίτηση (23/11) αλλά καμία απάντηση..
Τέλος δοκίμασα να στείλω μέσα από το κιν το αίτημα:
Settings->Additional Settings->Developer Options->Mi Unlock status στο κάτω μέρος που έχει πλήκτρο 'Add account and device' και σε μισή μέρα ήρθε SMS και όλα ΟΚ!
Αυτό έγινε με το τελευταίο update της China Dev (6.11.24), με την προηγούμενη έκδοση (δεν θυμάμαι ποιά ακριβώς) δεν έβγαζε μήνυμα επιτυχίας (Toast message) όταν πατούσα το πλήκτρο 'Add account and device'..
Αν δεν το έχεις κάνει, δοκίμασέ το κι αυτό, που ξέρεις? -
Φίλε καλημέρα.
Εμένα ήρθε με την stable 8.0.3.0 κινέζικη και αγγλικη.Δέν ήρθε με dev.Στο developer options δεν έχει πεδίο με Mi unlock status για να κάνω add.
Βέβαια έχει ενημέρωση αλλα δεν έκανα ακόμη update.
Το κακό είναι ότι έχω δημιουργήσει τρείς λογαριασμούς πιστεύοντας ότι θα μου δωσουν unlock.Ισως οι πολλοι λογαριασμοί να είναι πρόβλημα.Δεν μπορώ στην τελική να του εγκαταστήσω όπως είναι την global dev που έχει ελληνικα.
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
=============== Νοε 27th 2016, 11:31am ===============
Εκανα update και εμφάνισε το mi unlock στο developer options.Πάτησα το add account and device και περιμένω. -
Και μενα πανω που ειχε εξαντληθει η υπομονη μου μου ηρθε το confirmation. Και μαλιστα και για τους 2 λογαριασμους. Εκανα κι αρκετα post σε σχετικα topic στο παγκοσμιο forum (απλα το αναφερω δεν ξερω αν επαιξε ρολο).
Υπομονη μονο και τιποτα αλλο. Αν δεις οτι σου ερθει η εγκριση και εχεις παλι προβλημα δοκιμασε να βαλεις την developer γιατι αυτη προτεινεται για ξεκλειδωμα. -
Δεν εμεινε τίποτε άλλο απο το να περιμένω.
Ευχαριστώ. -
Ο/H heisenberg έγραψε:
Τι πρεπει να κανω δηλαδη με τον superuser?
@konxoy πήγαινε με τον λογαριασμό που έχεις κάνει Add στην συσκευή, κάνε login στο Forum και μετά στο account.xiaomi.com. Στο account.xiaomi.com το account πρέπει να έχει φτάσει στο 100% και στiς ρυθμίσεις του λογαριασμού στο forum θα πρέπει να φαινεται η συσκευή.
Δοκίμασε ακόμα με αυτόν τον ίδιο λογαριασμό αν σου επιτρέπει να κατεβάσεις το Unlock Tool ... -
Ο/H konxoy έγραψε:
Δεν εμεινε τίποτε άλλο απο το να περιμένω.
Ευχαριστώ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0