mi5s plus boot problem
-
-
@gpapaioa Έστειλα μήνυμα.
=============== Νοε 25th 2016, 12:33pm ===============
@gpapaioa Μίλησε πρώτα με το @geoanto555 και αν δεν γίνει από εκεί θα μιλήσουμε εμείς, ο Γιώργος είναι Γκουρού
=============== Νοε 25th 2016, 1:26pm ===============
@gpapaioa Λύθηκε το πρόβλημα σου ? -
-
@geoanto555 Έγινε η επικοινωνία με τον @gpapaioa είναι από την Λάρισα το παλικάρι, θα το παραλάβουμε με τον @thanos485 και τον @jpapoul και θα το αναλαβουμε
-
-
-
update:
καταρχήν ευχαριστώ όλους για το άμεσο ενδιαφέρον και την προσφορά βοήθειας.
Μετά από επικοινωνία με τον thanos485 το τηλέφωνο μάλλον έχει θέμα hardware και δεν ανασταίνεται με τπτ.
Στο email που έστειλα στο μαγαζί που το πήρα μου απάντησαν:
Display Spoiler
Hi there
Thank you for your email.
Sorry about the problems, in this case, could you please return this defective item to us for replacement? We will send you new one after we received it.
About the shipping, please pay attention to the following:
1. Send back the item WITH the original box,cables & charger.
2. Please send item back to us through local post office instead of express service like DHL,UPS,TNT,FEDEX... as it likely will incur import taxes when it reaches customs and it may also be delayed during the customs clearance process. If we can't receive the item we can't arrange the replacement or repairing.
3. Please print the attached authorized paper out and fill in the information ( ORDER NUMBER & the problems),
4. Pack the item carefully with bubble and make sure it won’t be damaged during the shipping, declare the package as "Gift " and low values (lower than 30 usd ) if you can.
5. Inform us the tracking numbers after you send and we will inform you when it arrives.
If the shipping fee with tracking number more than 20$, could you please send it back without the tracking number which can save the cost?
Thanks for your kind understanding and cooperation.
Sincerely,
Una
Επειδή δε μου έχει ξανατυχει μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με πως το στέλνω πίσω (φάκελο, δέμα ή αλλιως, κόστος κλπ)
Ευχαριστώ ξανά
@thanos485 ευχαριστώ ιδιαίτερα για την προσπάθεια σου. Να κανονισουμε να το πάρω πίσω να το πακεταρω να φυγει Δεύτερα.
Special thanks
@derveni , @geoanto555 , @Bodai , @Octaviastikos -
Καλημέρα το κόστος επιστροφής είναι περίπου 9-10 € συστημένο με ΕΛΤΑ για να μπορείς και να ελέγχεις που βρίσκεται και να έχεις αποδεικτικό ότι το παρέλαβε. Συσκευασία κάνε καλή να μην έχουμε καμία ζημιά στη μεταφορά. θα μιλήσουμε έτσι και αλλιώς από κοντά.
-
-
εννοειται!
Έχω απάντηση ήδη στο email τους και τους ζήτησα να μου στείλουν με official κινεζική ή global. Άντε να δούμε τι θα γινει.
Με το νέο έτος κι άμα.
=============== Νοε 26th 2016, 8:36am ===============
Α το ξεχασα,
Τώρα που σας έχω εδώ ευκαιρους και έτοιμους για βοήθεια τη Δευτέρα ή Τριτη παραλαμβανω το mi5s για φίλο κολλητό.
Έρχεται κατά 99% με unofficial (ποτέ ξανα αλλά τώρα τη πατησαμε) οπότε σας θέλω ετοιμοπολεμους στο διπλανό thread γιατί με βλέπω να χτιζω τοίχο με τα τούβλα που θα φτιάξω -
Νομίζω καταλήξαμε στο τι φταίει...
Μαζί με τον @thanos485 (παππού) είδαμε ότι είναι βραχυκυκλωμένα τα πιν 3-4
Ακριβ'ως τα ίδια πιν βάζουν το κινητό σε edl mode ...
Νομίζω είναι μια λογική εξήγηση λοιπον γιατί δεν ξεκινά.. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Νομίζω καταλήξαμε στο τι φταίει...
Μαζί με τον @thanos485 (παππού) είδαμε ότι είναι βραχυκυκλωμένα τα πιν 3-4
Ακριβ'ως τα ίδια πιν βάζουν το κινητό σε edl mode ...
Νομίζω είναι μια λογική εξήγηση λοιπον γιατί δεν ξεκινά..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0