mi5s plus boot problem
-
-
παιδιά ευχαριστώ και πάλι για τις προσπάθειές σας!!!
Χωρίς να με ξέρετε (ούτε καν με έχετε δει ποτέ) και όμως έχετε μπει σε τόσο κόπο για να με βοηθήσετε.
οπότε φεύγει Δευτέρα και αναμένουμε. -
Ο/H gpapaioa έγραψε:
παιδιά ευχαριστώ και πάλι για τις προσπάθειές σας!!!
Χωρίς να με ξέρετε (ούτε καν με έχετε δει ποτέ) και όμως έχετε μπει σε τόσο κόπο για να με βοηθήσετε.
οπότε φεύγει Δευτέρα και αναμένουμε.
-
Έτσι είπανε τώρα θα δούμε.
για τους πιο έμπειρους σ'αυτά τι πρέπει να κάνω πριν το στείλω;
να έχω video με το πρόβλημα (ότι δεν ανοίγει και δε φορτίζει), να τραβήξω βίντεο ή φοτο τη συσκευασία αποστολής ή ξερω γω τι άλλο.
dispute στο paypal πότε κάνω;
τώρα ή αν δω πως οι Κινέζοι στραβώνουν; -
Καλημέρα σε όλους είπα και γω να γράψω ένα post πρωί πρωί, για αυτά που κάναμε το βράδυ, αλλά με προλάβατε. Καλά υπνο δεν έχετε?
Τέλος πάντων η επιστροφή είναι μονόδρομος παρά την μεγάλη προσπάθεια του @geoanto555 μέσω teamviewer, όπου τον απόλαυσα
πραγματικά, και τη χρήση του deep flash cable. Το πρόβλημα είναι στα pin όπως γράφτηκε και παραπάνω όπου υπάρχει βραχυκύκλωμα.
Για το paypal @gpapaioa πιστεύω ότι πρώτα θα πρέπει να έχεις την απάντηση του geekbuying αν δεν σε ικανοποιεί τότε μπορείς
να κάνεις dispute και να το αναβαθμίσεις σε claim μετά απο μερικές μέρες. Το paypal έχει δείξει ότι είναι πολύ καλό στην επίλυση διαφορών βάζοντας
το χέρι στη τσέπη και καλύπτοντας το ίδιο τη διαφορά. Άν είχες να κάνεις μόνο με το geekbuying δεν θα έβρισκες εύκολα άκρη αλλά αφού είναι και το paypal στη μέση είμαι αισιόδοξος. Καλή τύχη και να ενημερώνεις που και που για την εξέλιξη γιατί όπως έχεις καταλάβει το πρόβλημα του κάθενος το κάνουμε δικό μας! -
-
To τηλεφωνο παραδόθηκε στα ΕΛΤΑ. όντως το κόστος είναι 9.20€ για συστημένη επιστολή.
Άντε να δούμε σε καμία 20 μέρες αν το λαβουν και βλέπουμε. -
-
Ο/H gpapaioa έγραψε:
To τηλεφωνο παραδόθηκε στα ΕΛΤΑ. όντως το κόστος είναι 9.20€ για συστημένη επιστολή.
-
Engineering Cables παίδες, θα βρείτε την υγειά σας!
for Xiaomi Phone Models Open Port 9008 Supports All BL Locks Engineering Cable, Deep Flash Cable on Aliexpress.com | Alibaba Group
Bodai: Non Affiliate links Removed. FORUM RULES -
Για όσους θα ήθελαν να μάθουν τι γίνεται σήμερα το tracking number έγραψε παραδόθηκε. Οπότε περιμένω την απάντηση του geekbuying στο mail που τους έστειλα.
-
Έχω και εγώ ένα ευχάριστο ένα σου πώ γύρισε το LEAGOO ELITE που έστειλα πριν τρεις μήνες με προβλημα στην οθόνη στο Geekbuying. Το καλό είναι ότι αντικατέστησαν το τηλέφωνο!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0