@AbyssD Είμαι ο πιο τελευταίος δεν θέλω βαθμούς εδώ, έχω πολλούς στην ζωή μου για αυτούς που με ξέρουν, δεν με νοιάζει τι κάνεις αλλά ήθελα να σε βγάλω στο φως, είναι κρίμα να κλέβεις την δουλειά του άλλου είναι κρίμα έστω και αν το έχει κάνει μετάφραση από αλλού. Βρίσκεις πελάτες ΝΑΙ αλλά ΟΧΙ με την πλάτη του άλλου. Δεν έχω σκοπό να επεκταθώ αλλά οι διαχειριστές και τα μέλη ας λάβουν γνώση ποιος είναι τι. Να είσαι καλά εύχομαι, αλλά στην Γαλερα της ζωής πρέπει να κάνεις κουπί και εσύ, γιατί τους ποντικους τους πετάνε στη θάλασσα.
Flash Global Developer Rom=Brick? Η λαθος του οδηγου που εχει ξεχαστει?
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ειναι αστειο που το λες αυτο.. Ποιος κλεβει την δουλεια ποιανου?!?! Το Mi Flash δεν ειναι της Xiaomi? Το Mi Unlocker? Mi PC Suite? Αυτα ολα δεν ειναι της Xiaomi? Δεν τα διαθεσαν δημοσια οι Developers της Xiaomi ωστε να βοηθησουν κοσμο? Το SDK και τα Platform Tools μηπως εσεις τα δημιουργησατε οχι η Google? Τα ADB Commands και αυτα εσεις μηπως?
Τους διαφορους συνδιασμους πληκτρων για Recovery, Fastboot, EDL, δεν τα ορησε η Xiaomi και τα δημοσιευσε στον κοσμο? Ακομα και οι Roms ειναι βασισμενες στις Κινεζικες δεν ειναι γραμμενς απο το 0 μεχρι το 100 απο εσας.. Και δεν λεω οτι δεν εχουν ριξει τρελη δουλεια τα παιδια εδω μεσα ΟΧΙ εχουν ριξει παρα πολυ δουλεια! Σε μερικους απο αυτους ισως τους αρεσει να ακουνε μονο ενα ευχαριστω! αλλοι ισως θελουν και κανενα Donate να πεταξουν καμια διαφημιση στο Forum η Links απο Κινεζομαγαζα υποστηριζοντας τα μπας και βγαλουν και κατι ψιλα για να μεινουν ευχαριστημενοι και να συνεχισουν να βοηθανε κοσμο κανεις δεν εχει το δικαιωμα να τους πει τιποτα εργαστηκαν!
Αλλοι στο Insomnia ειναι ανεργοι εχουμε 24% ποσοστο ανεργιας κυριως νεοι! Ειναι λαθος να βοηθησουν με το αζημιωτο εναν απελπισμενο χρηστη Xiaomi? Εναν αλλο χρηστη που απλα δεν εχει χρονο? εναν που απλα δεν θελει να ασχοληθει ακομα και αν τον βοηθας? Πειτε μου το βλεπετε σαν λαθος αυτο και κλοπη τις δουλειας του αλλου? Ενω και εσυ εχεις αφιερωσει αμετρητες ωρες μελετης εχεις βοηθησει πολυ κοσμο δωρεαν, αυτος ο ανρθωπος δηλαδη ο οποιος ειναι ανεργος και παει να κανει μια εξυπηρετηση σε εναν απειρο χρηστη Smartphone και Android και ζητησει 5-10€ αντι για 30-50 που ζητανε στα μαγαζια αυτος ειναι κλεφτης? Εσυ που χρησιμοποιεις τα εργαλεια της Google, Java κλπ για να φτιαξεις μια 100% Rom την δημοσιευσης και παιρνεις Donates εισαι κλεφτης? Πρεπει να σου ζητησει τον λογο η Google και η Java?
Δεν αναφερομαι σε κανεναν σας προσωπικα δεν ξεκινησα εγω την επιθεση και τις διαμαχες, και παρακαλω πολυ τους Moderators να το δουν το θεμα γιατι ειναι η δευτερη φορα που δεχομαι μαζικη επιθεση ενω δεν εκανα κανενα κακο! Δεν εκλεψα τιποτα και δεν παραβιασα κανεναν κανονα της συγκεκριμενης κοινωτητας..
Και κυριε @lallasgr ζητω συγγνωμη προκαταβολικα αν ο κυριος @demakhs μαγειρεψε ετσι τα λογια μου ωστε να σας προσβαλει! Εγω προσωπικα θαυμαζω και σεβομαι ολους οσους βοηθανε ανοιχτοκαρδα, εχετε κανει πολυ καλη δουλεια και σιγουρα βοηθησατε παρα πολυ κοσμο που θελει οδηγους και συγκεκριμενα στα Ελληνικα, εμενα η προθεση μου ηταν να βοηθησω τονιζοντας καποιες λεπτομερειες που δεν υπηρχαν στους οδηγους, και μια συγκεκριμενη που υπαρχει που δεν ξερω αν ειναι σωστη. -
@AbyssD Τους ανέργους τους βοηθάνε εδώ μέσα τα παιδιά και είναι Όλα δωρεάν εδώ, δεν μπορείς να μιλάς για ανεργία εσύ που τους παίρνεις 20 euro. Έχεις και θράσος και μάθημα από κοινούς κλέφτες δεν δέχομαι #λόγια δικά σου αυτά # ( Αλλοι στο Insomnia ειναι ανεργοι εχουμε 24% ποσοστο ανεργιας κυριως νεοι! Ειναι λαθος να βοηθησουν με το αζημιωτο) Δηλαδή εκεί τον συνανθρωπο σου τον πηδας έτσι, αντε να χαθείς που θα μου κάνεις και μάθημα.
-
Επειδή η ώρα δεν είναι για να κάνουμε αναλύσεις πάνω σε αυτά που έχουν γραφτεί σας παρακαλώ να το αφήσουμε εδω το θέμα.
Το θέμα δεν είναι λήξαν, απλα θα ασχοληθούμε αύριο με καθαρό μυαλό, σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα έχουμε rom. -
Ο/H AbyssD έγραψε:
Δεν αναφερομαι σε κανεναν σας προσωπικα δεν ξεκινησα εγω την επιθεση και τις διαμαχες, και παρακαλω πολυ τους Moderators να το δουν το θεμα γιατι ειναι η δευτερη φορα που δεχομαι μαζικη επιθεση ενω δεν εκανα κανενα κακο!
"ή στραβά πάει ο γιαλός ή στρβά αρμενίζουμε...."
φιλικά πάντα.....
το μεγαλύτερο λάθος που έχεις κάνει είναι που διάλεξες να ασχοληθείς με τα xiaomi, τα οποία χρειάζονται το κατιτίς παραπάνω, το οποίο απ ότι φαίνεται δεν το χεις....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H AbyssD έγραψε:
Καλησπερα παιδια, αυτο ειναι λαθος η ισχυει? ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ GLOBAL DEV ΓΙΑΤΙ ΘΑ BRICKΑΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.
-
Το θέμα θεωρείτε λήξαν. Ο χρήστης πήρε αυτό το οποίο ήθελε. Εθεσε εαυτόν εκτός κοινότητας αφου εκτός των άλλων προχώρησε και σε προσωπικές προσβολές/αιχμές κατά των μελών της
Ομάδας Διαχείρισης σε cchat ομιλία που είχε με moderator.
Αφήνουμε το όλο περιστατικό πίσω μας και προχωράμε μπροστά.
Φιλικά
Bodai -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες