Παραγγελία xiaomi
-
-
Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει.
Με το καλό να σου έρθει φίλε μου και καλοφλασάριστο, με έναν πόνο. -
Επισης να εισαι τυχερος και να μην εχει καποιο προβλημα hardware πχ, λεω εγω τωρα που ειμαι παθων
Κατα τα αλλα αντε καλοριζικο βρε -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Με το καλό να σου έρθει φίλε μου και καλοφλασάριστο, με έναν πόνο.
Δεν υπάρχει ρε φίλε!!!!!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
εγώ δεν σχολίασα, είδατε......Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Συγνώμη για τον ενθουσιασμό απλά μου βγήκε.χαχα. Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο εώς 150 ευρώ 5 ίντσες μετά χαράς! Σας ευχαριστώ όλους.when all else fails,crowbar the fucker
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Με το καλό να σου έρθει φίλε μου και καλοφλασάριστο, με έναν πόνο.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Redmi 4 από Κίνα στην ίδια τιμή,...2 κλασεις πανω...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
..αλλά με παραλαβή το 2017. Αν δεν βιάζεσαι να... στο φέρει ο Άη Βασίλης , είναι οκ.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Γιατί άμα παραγγείλει αυτήν την περιοδο, άλλο, έτοιμοπαράδοτο, θα του το φέρει εντός του 2016....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Γιατί άμα παραγγείλει αυτήν την περιοδο, άλλο, έτοιμοπαράδοτο, θα του το φέρει εντός του 2016....
Το έχουν πάρει πρέφα οι φίλοι μας απο την ανατολή και πράττουν αναλόγως με τις τιμές...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0