Διαφήμιση

Αγορά από Κίνα....

• Αγορά από Κίνα....

Σκέφτομαι να αγοράσω κινητό από Κίνα και συγκεκριμένα αυτό..http://www.vickmall....one-silver.html
      Και έχω μερικές απορίες:
      1) Τα Xiaomi τι λένε? Αξιόπιστα? Γνωρίζει κανείς το κινητό? Καλό? Αντιπρόταση?
      2) Τα Xiaomi από Κίνα έχουν θέμα με την ελληνική γλώσσα και το gps? Ένα άλλο Lenovo που έχω από Κίνα είναι σα να μην έχει gps
      3) Σε περίπtωση που πάθει τίποτα, μπορώ να το διορθώσω με μικρό κόστος ή πάμε για άλλα για καλύτερα? Γιατί ουσιαστικά είναι σα να μην έχει εγγύηση
      4) Δεν έχω ιδέα πως αγοράζω από Κίνα. Το Paysafe έχει θέμα? Ποια η διαδικασία?
      Αυτά και είμαι νέο μέλος του φόρουμ, συγχωρέστε με αν έχετε ξανασυζητήσει κάποια θέματα.
    • Είναι καλές συσκευές αλλά πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους, δεν είναι...το πήρα...το άνοιξα...παίζει...δεν παίζει το πάω πίσω...
      Σε όσες ε΄χω δεν αντιμετωπίζω προβλήματα με το gps, εξαίρεση κάποιες ρομ που "έχαναν" λίγο...θέμα software δηλαδή.
      Ανάλογα την συσκευή, μπορείς να βρεις ανταλλακτικά στο internet...αν δεν φταις εσύ (σπάσιμο οθόνης πχ) το στέλνεις πίσω στο κατάστημα.

Αγορές από Κίνα καλύτερα με paypal και όχι απευθείας, δίνει αρκετή ασφάλεια, ειδικά σε θέματα προβληματικών συσκευών, μη παραλαβής κτλ