Ναι. Αρχικά ήταν ξεκλείδωτος, αλλά μετά από σφάλμα που μου έβγαλε στις πρώτες προσπάθειές μου να φλάσαρω τη global stable, κλείδωσε και εχθές το ξεκλείδωσα με το account μου.Ο/H NasDriver έγραψε:
@billis131994, είχες ξεκλειδώσει εσύ με το mi account σου ?
Ερώτηση για xiaomi redmi note 3 pro
-
-
(μισό να τελειώσω με την μικρή τα διαβάσματά της...
)
=============== Νοε 29th 2016, 3:18pm ===============
(back)
θέλεις να βάλεις την ελληνική ή μία official global ? -
Ο/H billis131994 έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
@billis131994, είχες ξεκλειδώσει εσύ με το mi account σου ?
-
Κοίτα. Άμα έχει επιλογή για ελληνικό πληκτρολόγιο στη global stable τότε αυτή, αλλιώς απ ότι φαίνεται θα πάω για την ελληνική...Γενικά θα προτιμούσα την official, αλλά άμα δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο τότε μου είναι λίγο άχρηστη
=============== Νοε 29th 2016, 3:29pm ===============
Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως χρησιμοποιείται το twrp; -
έχουν τα πάντα πλέον και οι global ρομς, η stable δεν έχει πάρει ελληνικά ακόμα αλλά θα πάρει στο επόμενο update μάλλον...πες μου τι θες για να να σου δώσω τον αντίστοιχο οδηγό.
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
έχουν τα πάντα πλέον και οι global ρομς, η stable δεν έχει πάρει ελληνικά ακόμα αλλά θα πάρει στο επόμενο update μάλλον...πες μου τι θες για να να σου δώσω τον αντίστοιχο οδηγό.
-
μπαίνεις σε fastboot mode και ακολουθείς αυτόν τον οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
με την ρομ που λέει Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download -
Ο/H NasDriver έγραψε:
μπαίνεις σε fastboot mode και ακολουθείς αυτόν τον οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
με την ρομ που λέει Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download
-
θα χρησιμοποιήσεις το τελευταίο mi flash 2016.08.30
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
θα χρησιμοποιήσεις το τελευταίο mi flash 2016.08.30
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0