Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.11.24] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 27/11 19:48)​

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • Miui Dev
  • καλημερα στην εκδοση αυτη δυσκολευεται να αναγνωρησει το δακτυλικο αποτυπωμα στο ξεκλειδωμα της οθονης,πρεπει δηλαδη να μετακινησεις το δακτυλο δεξια/αριστερα η πανω /κατω για να το αναγνωρησει
    και επισης στον υπνο της συσκευης απο το βραδυ εως το πρωι ειδα οτι καταναλωσε 5%,
    μονο στην 6.11.3 αν το αφηνα σε υπνο παρεμενε στο 100% χωρις να καταναλωνει σε αδρανια ολη την διαρκεια της νυχτας
  • Για όσους θέλουν να διορθώσουν το bug του καιρού η λύση είναι εδω φυσικά θέλει root, file manager και όσοι δεν έχουν root μπορούν μέσω του TWRP file manager after mount system:

Here is the fix 100% working, tested on my own Mi5 ans Mi2 devices:
    1. copy /system/priv-app/Weather/Weather.apk from phone to PC
    2. decompile Weather.apk
    3. open decompiled file: Weather\smali\com\miui\weather2\spider.smali
    4. find string below:
    const-string v1, "https://weatherapi.market.xiaomi.com/"
    and modify to:
    const-string v1, "http://weatherapi.market.xiaomi.com/"
    5. recompile Weather.apk
    6. signing Weather.apk
    7. copy signed Weather.apk back to its original place on the phone and
    overwrite the old one : /system/priv-app/Weather/Weather.apk
    8. set permission: rw-r--r-- (0644)
    9. reboot the phone
    10. launch Weather app and allow location access, it is needed as always. Done!
    If you are not familiar with apktool, decompile/recomplile apks, and
    signings apks then you can find download links below for fixed
    Weather.apk as I have already made it primarily for my own pleasure but
    now I shared with all of you.
    Download link fixed Weather.apk: drive.google.com/file/d/0Bx5Fv…sTjY1THM/view?usp=sharing
    Just download fixed Weather.apk and follow steps 7-10σε
    περισσότερα σε αυτό το link Fix for MIUI Weather app bug (data expired, can't connect, can't locate device) - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum

και μια τεμπέλικη λύση να κατεβάσετε από play store αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=pro.burgerz.miweather8&hl=hu στο Mi5 δούλεψε μετά από επανεκκίνηση.
  • Ο/H paulpap01 έγραψε:

Καλημέρα και από εμένα, με την παραπάνω διαδικασία που περιγράφει ο φίλος @dnomikos πλέον δεν έχω κάθε λίγα δευτερόλεπτα κρασάρισμά φαίνεται να διορθώθηκε. Όταν όμως πάω στο Playstore και επιλέγω μια εφαρμογή για εγκατάσταση με το που ξεκινάει το Download μου πετάει ξανά την αναφορά σφάλματος. Η εγκατάσταση όμως ολοκληρώνεται κανονικά. Το ίδιο πρόβλημα έχω και με την εφαρμογή κάμερας και τα θέματα.
    Επιστρέφω στην πρωινή έκδοση 6.11.24 από το xiaomi.eu που δεν είχε θέματα, το μόνο που έχει είναι το θέμα με τον καιρό.

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και την βοήθεια !!
    Δεν πρέπει να είναι σφάλμα δικαιωμάτων του download manager...Το μήνυμα που βγαίνει στην αναφορά σφάλματος είναι διαφορετικό και αναφέρει καθαρά για πρόβλημα δικαιωμάτων το οποίο λύνεται δίνοντας χειροκίνητα τα δικαιώματα από την Ασφάλεια. Αν και διαβάζω για διάφορα προβλήματα στο xiaomi.eu σε αυτό το κινητό μάλλον, έχει και άλλα προβλήματα που θα χρειαστούν factory reset για να λυθούν και το οποίο δεν έχει αναφέρει κανένας ότι το έχει κάνει. Αν έχει κάποιος απο σας χρόνο και όρεξη, ας κάνει ένα πλήρες backup απο twrp και μετά ας δοκιμάσει την νέα 6.11.24 αφού κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν δεν φτιάξει, έχετε το backup και βλέπουμε παρακάτω τι θα κάνουμε...
  • Διαφήμιση
  • Ξεκινάω την διαδικασία Backup και Install την XTRV Beta 1 6.11.24 μετά από Factory Reset στο Mi4c, θα ενημερώσω αργότερα για την συμπεριφορά.
  • Καλημέρα σε όλους.
    Μόλις πέρασα την αναβάθμιση στο kenzo μου και όλα μέχρι στιγμής καλά.
    Παραμένει το πρόβλημα με τον exchange server.
  • Φίλε @dnomikos μόλις τελείωσα την εγκατάσταση μετά από Facτοry reset, χωρίς όμως να πέτυχε το πείραμα, μόλις ξεκίνησα να κατεβάζω εφαρμογές από το Playstore έσκασε, επιστρέφω στην rom (6.11.24 από xiaomi.eu) που είχα πάρει Backup με το TWRP. Έχω το Link από την αρχική 6.11.24 που ανέβηκε την παρασκευή το πρωί στο xiaomi.eu (πριν το Rebuild) η οποία το μόνο πρόβλημα που έχει είναι αυτό με τον καιρό. Εάν θέλετε μπορείτε να την ξανά κατεβάσετε έτσι ώστε να φτιάξετε νέο XTRV Build από εδώ . Εκτός εάν όταν ανέβασε την Re-Builded το xiaomi.eu αντικατέστησε το Link με την νέα, αν και δεν πιστεύω. Η πρώτη rom είχε αρχικό μέγεθος 705MB ενώ η Re-Builded 697MB. Αυτή στο Link που δίνω είναι 705ΜΒ
    Images
    • Screenshot_2016-11-27-12-19-15-234_com.miui.bugreport.png

219,37 kB, 1.080×1.920, viewed 197 times
  • Διαφήμιση
  • ολα καλα αλλά εχω την εντύπωση οτι ρουφάει αρκετη μπαταρία.η 6.11.17 είχε καλύτερη μπαταρία καλύτερη διαχείριση.το έχει δει άλλος αυτό??
  • Φίλε @dnomikos μόλις τελείωσα την εγκατάσταση μετά από Facτοry reset, χωρίς όμως να πέτυχε το πείραμα, μόλις ξεκίνησα να κατεβάζω εφαρμογές από το Playstore έσκασε, επιστρέφω στην rom (6.11.24 από xiaomi.eu) που είχα πάρει Backup με το TWRP. Έχω το Link από την αρχική 6.11.24 που ανέβηκε την παρασκευή το πρωί στο xiaomi.eu (πριν το Rebuild) η οποία το μόνο πρόβλημα που έχει είναι αυτό με τον καιρό. Εάν θέλετε μπορείτε να την ξανά κατεβάσετε έτσι ώστε να φτιάξετε νέο XTRV Build από εδώ . Εκτός εάν όταν ανέβασε την Re-Builded το xiaomi.eu αντικατέστησε το Link με την νέα, αν και δεν πιστεύω. Η πρώτη rom είχε αρχικό μέγεθος 705MB ενώ η Re-Builded 697MB. Αυτή στο Link που δίνω είναι 705ΜΒ

Εικόνες

• Δυστυχώς και σε μένα συμβαίνει το ίδιο . Πήγα στην προηγούμενη xtrv και πάλι το πετάει κάπου κάπου . Ίσως χρειαστεί να βγει κάποια fix
  • Παιδια τελικα με το θεμα του Messenger τι μπορουμε να κανουμε? Υπαρχει σε ολες τις XTVR σε εμενα ως τωρα
    Redmi note 3 και δεν ειμαι καλα!
  • Ερώτηση στο mipad 2 καλο θα ηταν να του κανουμε ενα factory reset για να περασουμε την xtrv; εγω την εχω περασει πανω απο την τελευταία gtv που ειχε βγει για το συγκεκριμένο.
    Πες οτι κανουμε factory reset υπαρχει κινδυνος να κλειδωσει η συσκευή; και να χρειαζετε παλι ολόκληρη διαδικασια ξεκλειδωματος.
    Παρατήρηση ουτε παλι δουλευει οταν πατας το power δεν δουλεύει το να μπει απο εκει το recovery και το fastboot. Μπαινεις απο τον κλασικο τρόπο
  • Διαφήμιση
  • @spiderman3
    Ευχαριστώ για τις λύσεις σχετικά με τον καιρό.
    Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις να απαλλαγών τελείως από το να βλέπω τον καιρό στις ειδοποιήσεις; Στις CM roms και γενικά σε όλες υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις, εδώ δεν μπόρεσα να την βρω. Ακόμη και αν κάνεις freeze ή delete το weather.apk ή προτροπή πατά για ενημέρωση δεν φεύγει...